Cei doi ai mei (Sofia, 7 ani si Rares, 5 ani) respira, maninca si dorm numai Harry Potter. Le cumpar (si le citesc, aici e durerea) fiecare noua carte aparuta, ii duc la film la mall de fiecare data cind apare o noua serie, au toate revistele cu Harry, cind se joaca, Sofia e Harry si Rares e... tot Harry, si se ameninta cu bagheta si se fac invizibili... Nu vor sa le citesc altceva, rareori se uita la desene animate... Oare or sa se sature vreodata? Mi-ar placea sa aiba hobby-uri mai variate..
Alte mamici/alti tatici cu aceeasi problema?
Ce ne facem?
Eu am un fan harry potter de cand au inceput....stie filmele pe de rost aproape, i-am luat o gramada de lego cu Harry potter, castelelel, dragonul, tot felul de cladiri si momente din filme....la fel tot felul de vraji, i-am luat si costum....dar stam cam prost la capitolul citit. A inceput singur cartea (e in clasa a 3-a acum)...dar citeste destul de rar din ea.
Uite aici lego-urile, sunt superbe...anul asta mosu va aduce inca un castel din ultima serie:
http://search.ebay.de/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=lego+harry+potter&category0=
Pupam fanii,
Gabriela si baietii
noi inca nu.de abia am descoperit desenele animate:cred ca nu trebuie sa spun ce Thomas e cel mai....apoi Noody,si Fifi,si Franklin. o sa le treaca si o sa urmeze apoi altceva.asa si la voi.
Si ai mei sunt fani amandoi, dar pasiunea se miscoreaza cu timpul, don't worry.
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)