Ce se poate face cu o masina de cusut veche
Raspunsuri - Pagina 2
mari_paun spune:
tare draguta transformarea.
eu am acasa o masina de cusut Ileana , o am de la mama...si o mai foflosesc din cand in cand pt un tiv...ceva usor ca nu prea am talent
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 9+ si mami de Ema
hadobas spune:
buna si eu am avut o masina de cusut veche si am vanduto la cei care reconditoneaza si le folosesc si am luat bani frumusei incearca si tu poate ai noroc
bunifericita spune:
E frumoasa si asa expusa intr-un colt al camerii.cu un cosulet de lucru jos pe podea.Parand ca asteapta pe cineva sa vina sa lucreze.E chiar pacat sa renuntati la partea de sus e atat de artistica,cu acele rotunjimi.Oricum mai mult castigati din punct de vedere estetic ,decat ca spatiu de masuta.
carmaw spune:
Fetele unde pot sa dau masina mea de cusut (care mai trebuie reglata....asa mi s a spus acum 20 de ani cind am cumparat-o de la cineva)
Intre timp nu a desfacut-o nimeni ce are, ce nu are nu stiu... e ruseasca , e cam grea (6kile? )si e intr-un geamantan din lemn rotunjit
Exista vreun centru ceva?
Pot sa scot niste maruntis pe ea?
Aveti ceva idei va rog???
multumesc.
Anda Panda spune:
eu as folosi-o decorativ. strinsa, cu un aranjament de flori si o poza inramata sa zicem...si inca un obiect. o statuie, o ...ceva....
bbea spune:
buna ideea! multumesc! Am si eu una de la bunica!! si este singura amintire asa ca trebuie renovata astfel sa o pot lasa la vederea musafirilor!