Outbox

Outbox | Autor: Karina

Link direct la acest mesaj

La ultimele mesaje scrise de mine catre alti membrii DC unele mesaje imi apar in Outbox (destul de putine), altele nu. Care este explicatia?

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

mesajele trimise care nu iti apar in outbox inseamna ca destinatarul le-a sters din inbox-ul lui si automat dispar si din outbox-ul tau

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Problema e ca imediat dupa ce am trimis mesajul, am facut click pe Outbox si nu l-am mai vazut. Chiar asa rapide sa fie unele persoane?

2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

poate ai outboxul plin?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Nu, Ramona, din contra, e cam gol.
Acum de cind am scris mesajul asta, vad ca-mi apar toate mesajele. Le-am speriat.

Mergi la inceput