Gradinita BamBoo
Are cineva copilul la aceasta gradinita? Ma intereseaza si pe mine care sunt conditiile acolo, cum sunt educatoarele si daca sunteti multumiti
Raspunsuri
alexandr7777 spune:
Buna,
Eu am o gradinita particulara in sector 4 si mi-a venit un parinte cu un baietzel de la Gradinita Bamboo. In 2 zile cat l-a lasat acolo, a adus copilul traumatizat si s-a si dezobisnuit sa ceara la olita. A doua zi cand s-a dus sa il ia mi-a povestit mamica ca il aducea dintr-o camera plans tot cu toate ca restul copiilor erau in alta parte jucandu-se. Acum prefera sa faca o ora jumate pana aici.
O zi buna,
Camelia
monu spune:
Noi am fost dar nu mai suntem. 3 zile gradi 3 sapt acasa cu muci verzi. si toti se jurau ca numai fii-mea era cea bolnava. e mai sensibila dar .... daca puneai intrebari vedeai ca nu era ea chiar singura. plus alte maruntisuri pe care le aflam de la fetita.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
luminici spune:
Hello,am si eu un baietel la Bamboo din septembrie anul trecut si sunt foarte multumita,eu cred ca daca vrei sa reusesti trebuie sa fii perseverent.Conditiile sunt foarte bune,doamnele foarte dragute mereu iti raspund la intrebari si la sugestii,dupa doua zile nu este relevant sa te pronunti,si sa strici poate munca de un an de zile a unei echipe care functioneaza cu rezultate foarte bune pt majoritatea.Cand am venit eu in gradinita erau putini copii,iar in jum de an nr lor s-a triplat ,asta da succes,sau poate pt unii,chiar invidie.Va pup
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by luminici
Hello,am si eu un baietel la Bamboo din septembrie anul trecut si sunt foarte multumita,eu cred ca daca vrei sa reusesti trebuie sa fii perseverent.Conditiile sunt foarte bune,doamnele foarte dragute, mereu iti raspund la intrebari si la sugestii,dupa doua zile nu este relevant sa te pronunti,si sa strici poate munca de un an de zile a unei echipe care functioneaza cu rezultate foarte bune pt majoritatea.Cand am venit eu in gradinita erau putini copii,iar in jum de an nr lor s-a triplat, asta da succes, sau poate pt unii,chiar invidie. Va pup
multumici, tu chiar crezi ca invidia este cauza mucilor verzi?
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by alexandr7777
Buna,
Eu am o gradinita particulara in sector 4 si mi-a venit un parinte cu un baietzel de la Gradinita Bamboo. In 2 zile cat l-a lasat acolo, a adus copilul traumatizat si s-a si dezobisnuit sa ceara la olita. A doua zi cand s-a dus sa il ia mi-a povestit mamica ca il aducea dintr-o camera plans tot cu toate ca restul copiilor erau in alta parte jucandu-se. Acum prefera sa faca o ora jumate pana aici.
O zi buna,
Camelia
Trebuie sa fii un pic sarit de pe fix ca parinte sa plimbi un copil de 3 ani 3 ore zilnic prin Bucuresti.
Deontologia iti spune sa te abtii,sa nu ponegresti alti educatori.Ca s-ar putea sa ti se puna la indoiala calitatile.Adica sa functioneze ca un bumerang.
Desigur,nici lauda prea multa nu miroase bine.Nici chestiile"foarte multumita","nemaipomenita","rezultate foarte bune"etc nu reflecta realitatea.Miros a limba de lemn si nu pot fi credibile.
monu spune:
NU AM CHEF DE CEARTA, SUNT TOTAL SCARBITA. DOAMNA, DACA VA UITATI IN FISA COPILUL MEU LA INSCRIERE AVEA PESTE 2 SI JUMATATE. SUNT TOTAL SCARBITA. MAI BINE INDREPTATI MINUSURILE. Si daca mai cititi vedeti ca nu sunt singura nemultumita.
Avem tara pe care o meritam din pacate.
, mami de printese
Antonia - avangardista
BIZARII'S WORLD
capcaunul spune:
monu
.
Trei sferturi din gradinitele private din Romania se potrivesc perfect descrierii tale ... ![]()
monu spune:
dar nu e normal sa fie asa. e vorba de copii si e vorba de viitorul lor si al nostru daca stam sa ne gandim ca ei cresc, noi imbatranim si...restul poate il ghiciti.
, mami de printese
Antonia - avangardista
BIZARII'S WORLD