Mamici de noiembrie- decembrie (116)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

MAMA IN NOIEMBRIE SUNT NUMAI FETITE!! HAIDETI BAIETEILOR SA VENITI IN FORTA !!

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Dar gindeste-te ca asta arata si cit sunteti de importanti sunteti pentru el ... si cit incearca sa va protejeze ...
Eu zic ca incet incet o sa se obisnuiasca, dar o sa trebuiasca sa ai un picutz de rabdare, sa il ajuti sa aiba si el grija de micutz :)
Pina la urma de ce se vorbeste de instinctul matern ....

------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ce fain Rge ... ca George al tau nu are colici.Eu de abea astept sa treaca perioada asta, e de groaza.Am noroc ca noaptea mai sta si sotul cu bebe si ii tot povesteste de il adoarme ... uneori simt ca sunt la capatul puterilor... si imi e si mila de bebitza cand il vad asa de suparat.Am ajuns sa adorm cu tztza la el in gurita.... si sa dorm cate 10 minute si dupa pauza 30... dar oricum merita totul... cand il vad cat e de dulcic

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Rge sa stii ca tatal meu a avut aceeasi problema cu mine cand eram bebe ca si sotul tau... si m-a luat in brate pe la 4 luni prima data ... pana atunci statea langa mine in pat si se juca asa cu mine.Eu zic sa ii dai timp... si pufulet are dreptate... tine foarte mult la voi si ii e frica sa nu va faca ceva rau

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

RGE - mai lasa-i ceva timp sa se invete cu puisorul micut caci are nevoie.
La prima fetita la inceput, nici sotului meu nu i-a fost usor s-o ea in brate vazand cat de micuta era insa, s-a invatat repejor iar la a 2-a era deja expert.I-a taiat buricul, a luat-o in brate si a schimbat-o cu atata usurinta de parca o facuse de-o viata. Uite AICI,sau AICI cateva imagini cu el.
Daca ii este 'greu' sa-l ia singur, incearca sa i-l pui tu cate putin in brate.Incet, incet o sa-i zboare orice teama.Capul sus.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nou cap 117

Stefania X 235+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput