Mamici de noiembrie- decembrie (116)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxxy80 spune:
De abia astept sa-mi vad puisorul. Nu mai am rabdare. Numar zilele. Sunt curioasa cum arata. Ma rog la Dzeu sa fie sanatos.
quote:
Originally posted by gabitz78
multumim de aprecieri. abia asteptam sa va vedem si pe voi!
pupici dulci si apasati!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxxy
36+
Matei_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
Roxxy80 spune:
Sa-ti traiasca puisorul, sa fie sanatos, norocos, mancacios si voios. Felicitari, mamico. 

quote:
Originally posted by calatoare
Intru intr-o mare viteza caci nu prea mai am timp si sunt si foarte obosita. Am nascut pe 23 octombrie un baiet de 3.070 gr si 50,5 cm dupa o perioada de aproape 3 saptamani de stat in spital pe perfuzii si injectii. S-a nascut la fix 36 de saptamani insa a avut probleme la nastere cu respiratia. A avut echimoza faciala, a fost tinut la incubator 5 zile in care am turbat pur si simplu. A fost groaznic, nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu. In fine, a trecut, bebe mananca relativ bine, e un pic puturos dar recuperam bine. Am trecut si prin furia laptelui de care ma temeam, caci stiu de la primul ce nasol e.
Ce pot sa mai spun? Ca sunt mama de 2 baieti si ca SUNT FERICITA.
Roxxy
36+
Matei_
Roxxy80 spune:
Fetelor, dar pe unde umblati? E prea multa liniste pe aici. Cred ca o sa ma retrag si eu daca voi nu spuneti nimic
.
Roxxy
36+
Matei
_
gabitz78 spune:
roxxy80 - te cred ca nu mai ai rabdare...mai e putin!
si eu ma retrag ca trebuie sa pregatesc baitza.
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Vasari spune:
ralucis, eu intrebam de diareea la bebelusi. M-am lamurit intre timp. Nu are scaun chiar la fiecare masa, din cat am citit e bine. Cred ca de vreo 5 ori pe zi. Ma interesa mai mult cum o recunosc (culoare, consistenta). Acum am citit ca ar trebui sa fie de o culoare verde si foarte foarte lichid, de 8-10 ori pe zi. Asa este?
Maria - 3 NOV 2007
Anne_Ma spune:
Somn usor mamici, bebici si burtici!!! Sa dormiti bine, fara contractii, fara dureri, fara colici - dupa caz!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
35+
Ioana
AMR 24 de zile pana la cezariana
RGE spune:
..MI-A "VENIT" NETU'!!!...SI ACUM SIGUR NU MAI E NIMENI

...NOI SUNTEM BINE...FARA COLICI..momentan si Doamne ajuta sa ramanem asa...bebe e cuminte ..papa si doarme...l-am tot scos la aer si ii place sa faca nani mult..atazi l-am tinut 3 ore ....mi-e dor de voi ...de abia astept sa nasteti toate si sa ne revenim....bebe al meu e papacios tare ..tot ce prinde suge...obrazul meu, gatul, degetele, hainele..absolut tot...cel mai nasol e cand ajunge unde trebuie ca face ravagii ..imi vine sa urlu de durere...in curand o sa merg cu siroaie de sange dupa mine.
....aseara am facut prima baica...si ma descurc singura de minune cu bebe...spre mirarea mamei si a soacrei ca nu am avut nevoie de ele
..eu le-am avertizat ca nu au ce sa caute dar ele nu m-au crezut![]()
ANCUTZA SA-TI TRAISACA MARIUCA , SA FIE SANATOASA CA FRUMUSICA E TARE!!
PUSSI BRAVO MAMA!! SA TE AJUTE DUMNEZEU SA LE TI PE FETE CAT MAI MULT IN BURTICA!!!
FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT , SA REVINA CU FORTE NOI!!
NASTERI USOARE TUTUROR GRAVIDUTELOR CARE AU MAI RAMAS!!!!

ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
...am uitat sa va spun ca baza si capul familiei ..cel care si-a luat concediu sa ma ajute cu bebe..adica tasu' e de nerecunoscut..nu pune mana pe bebe, ii e frica de el, e schimbat rau si-mi vine sa-l iau la pumnii..nu-l mai suport cine m-o fi pus pe mine sa-i zic sa-si ia concediu??
..de abia astept luni sa inceapa munca sa probez bmwlache cu fi'miu![]()
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
"Doamne ajuta-ne!!"
pufulet74 spune:
Roxana, macar pune-l pe saracu la muncile de jos, curatenie, etc, daca pe bebe nu pune mina si tot e un ajutor ;)
Sau nu face nici de astea?
------------------------
Flory
39+
Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RGE spune:
PUFULE de astea face dar eu vedeam altfel relatia noastra...noastra ma refer la toti 3..dar zici ca are 2 maini stangi....as vrea sa-l ia in brate si sa-l iubeasca dar ma uit la el cat de schimbat e, cat de fricos parca ii e frica sa nu ne faca ceva rau...cat despre treburile casnice nu e problema daca l-as pune zilnic sa spele sau sa calce ar fi fericit dar cand vine vorba de noi parca ii e frica sa nu ne spargem
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
"Doamne ajuta-ne!!"