Mamici de noiembrie- decembrie (116)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
Vasari si eu am niste noduli.Cum ai scapat de ei?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
pufulet74 spune:
Salutam fetele :)
Noi tot aci, am fost si azi la medic, acum mergem la o plimbare mai lunga poate il convingem pe pitic sa iasa ... si la cartofi prajiti ;)
Avem si recomandare de a face sex da cam nu prea am chef .. ;)) Poate dupa x zile dupa DPN incerc :))
Anca, super printesa ta!!
------------------------
Flory
39+
Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
calatoare spune:
Intru intr-o mare viteza caci nu prea mai am timp si sunt si foarte obosita. Am nascut pe 23 octombrie un baiet de 3.070 gr si 50,5 cm dupa o perioada de aproape 3 saptamani de stat in spital pe perfuzii si injectii. S-a nascut la fix 36 de saptamani insa a avut probleme la nastere cu respiratia. A avut echimoza faciala, a fost tinut la incubator 5 zile in care am turbat pur si simplu. A fost groaznic, nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu. In fine, a trecut, bebe mananca relativ bine, e un pic puturos dar recuperam bine. Am trecut si prin furia laptelui de care ma temeam, caci stiu de la primul ce nasol e.
Ce pot sa mai spun? Ca sunt mama de 2 baieti si ca SUNT FERICITA.
ancadragoman spune:
Calatoare felicitari si ma bucur ca acum sunteti bine

anca
de
poze
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by calatoare
Intru intr-o mare viteza caci nu prea mai am timp si sunt si foarte obosita. Am nascut pe 23 octombrie un baiet de 3.070 gr si 50,5 cm dupa o perioada de aproape 3 saptamani de stat in spital pe perfuzii si injectii. S-a nascut la fix 36 de saptamani insa a avut probleme la nastere cu respiratia. A avut echimoza faciala, a fost tinut la incubator 5 zile in care am turbat pur si simplu. A fost groaznic, nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu. In fine, a trecut, bebe mananca relativ bine, e un pic puturos dar recuperam bine. Am trecut si prin furia laptelui de care ma temeam, caci stiu de la primul ce nasol e.
Ce pot sa mai spun? Ca sunt mama de 2 baieti si ca SUNT FERICITA.
Felicitari, mamico si sa-ti traiasca flacaii! Bine ca trecut totul si ca acum sunteti ok.Cand ai ceva mai mult timp poate ne povestesti mai multe si ne pui ceva pozici!
Inca odata felicitari si multa sanatate tie si baietilor!

Valentina
34+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 26 de zile
Vasari spune:
Anca, am pus un posop cald pe sani si am bagat pompa, pentru ca dupa ce alaptam sanii mei ramaneau tot plini. Am scos mai mult de 100 ml odata.. asa ca nici o sansa sa fi reusit doar Maria (mea :) ). Dupa asta au urmat mesele bblusei si in 2 zile s-au dus si nodulii incet-incet. Nu am continuat cu folosirea pompei pentru ca mi-a distrus sfarcurile :(. Abia mi-am revenit. Am avut la ambii sani noduli, erau mari si chiar dureau. Acum e bine.
Cum de ai nascut la Universitar?
Eu am avut o nastere super, desi grea la inceput, dar dupa peridurala am nascut cu zambetul pe buze! Am vorbit cu doctora tot timpul, mi-am tinut copilul in brate pana m-a cusut... intr-un cuvant o amintire a nasterii superba.
Am trimis si eu 2 poze pe mail cu Maria.
Maria - 3 NOV 2007
Vasari spune:
Poate sa-mi spuna cineva cum se manifesta diareea la bebelusi? Am un nou motiv de ingrijorare. Poate de-asta mananca asa des si mult, ca e deshidratata?
Maria - 3 NOV 2007
ancadragoman spune:
Asa o sa fac si eu cu sanii.
Pai dr meu plecase la un curs si m-a trimis la municipal la alt dr.
Eu am nascut fara epidurala si a fost cam nasol ,dar cand i-am vazut fata mi-a trecut tot.
anca
de
poze
nushulica spune:
ancutza sa-ti traiasca printesa!!! iti seamana leit
e o scumpa
scuze ca am dat buzna dar trebuia sa-ti zic![]()
edit:uitam: nasteri usoare si copilasi sanatosi sa aveti!!!
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by doxi
Buna, a nascut cineva de curand la Elias? Urmeaza sa nasc acolo dupa 26 noiembrie si eram curioasa care mai e situatia acolo :)
Multumesc si sanatate tuturor!
Eu am programare la cezariana pe 03.12. Deci voi sta acolo 03-07.12. Ce inseamna dupa 26.11? La ce doctor esti?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
35+
IoanaAMR 24 de zile pana la cezariana