Mamici de noiembrie- decembrie (116)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Ancutz, cand pui poze cu Maria?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
35+ Ioana
AMR 25 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

FEtelor noi suntem bine,incepem sa ne obisnuim una cu alta si este f bine.Laptic avem din belsug ca ne curge si trebuie sa stau tot timpul cu tampoane pe sfarcuri.Avem si o problema ,sfarcurile nu sunt formate bine si asta mica se cam chinuie sa suga ,dar ne descurcam.
Povestea o sa o scriem zilele astea ca avem multe de zis.

anca de Maria Alexandra 94 noiembrie 2007)

poze

Schimba-ti semnatura, nu cred ca ai nascut-o pe Maria pe 94 noiembrie!

35+ Ioana

Mergi la inceput

Ati plecat toate? Nu mai este nimeni?

35+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

io mai sunt p-aci, bantui prin forum sa mai vad una si alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Fetelor, felicitari celor care au nascut si sarcina usoara celor care sunt acum pe final.

Am mare nevoie de sfatul vostru:

- avem 35 saptamani de sarcina si doctorita noastra se pare ca nu va fi disponibila in momentul nasterii copilului meu, asa ca cel mai bine ar fi sa imi gasesc acum alt medic.

si sunt si cu idei preconcepute: nu vreau sa fie barbat si in ruptul capului nu vreau sa se gandeasca la cezariana, este ultimul lucru pe care vreau sa-l fac.

eu trebuia sa nasc la elias, dar sunt dispusa sa nasc oriunde, numai sa fie bine si sa pot avea incredere in doctor.

puteti sa-mi recomandati vreo doctorita?

scriu la acest topic pentru ca voi sunteti acum cele care ati nascut proaspat sau urmeaza sa nasteti si sunteti cele mai documetate.

as naste dupa 17 decembrie si cred ca e o problema caci mai toata lumea se teme ca nasterea s-ar putea prelungi spre craciun si de-asta mi-e teama ca am recurge la cezariana sau ca m-ar refuza...

ce parere aveti?

24+

Laura

Mergi la inceput

De ce nu vrei sa fie barbat? Sincera sa fiu, eu am vrut neaparat ca dr sa fie barbat.

35+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

nu pot sa dau o explicatie decat faptul ca poate imi este jena... si cred ca nu as putea sa colaborez cum trebuie cu un medic barbat in momentul nasterii. fiecare isi cunoaste limitele...

tu de ce ai dorit sa fie barbat in mod special?

34+

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buan seata fetelor
Poate se repeta mesajul dar din criza de timp nu am vreme sa citesc din urma, si ce am promis o fac.
Mesajul de la Ramo : "Am nascut azi noapte o fetita de 2700 gr, 53 cm, si nota 9. E tare frumoasa. Am nascut repede, la 10 m-au internat si al 12.45 am nascut. M-am dilatat foarte repede."

Ramo sa aveti numai fericire alaturi de fetita vaostra, sa fie si ea fericita la rindul ei in viata. Sanatate multa.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Lala, multumesc de link
Ancule, abia astept sa ne zici cum esti si cum a fost :) Si bine ai revenit :)
Laura, si eu am vrut femeie initial dar sincer, am fost la doua si m-a impresionat negativ lipsa de sensibilitate, asa ca pina la urma tot la barbat am ajuns si trebuie sa recunosc ca sunt multumita acum ...

------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna seara!

Felicitari noilor mamici:Ancular,Creem, Darleena si Ramo ..sa va refaceti rapid..iar printesele voastre sa fie sanatoase

Pussi, mult curaj...sa ai incredere ca totul va fi bine ..va asteptam pe toate trei acasa!
Eu sunt gata sa nasc...m-am tuns si vopsit, m-am epilat si mi-am facut si bagajul pt. spital!

Adina, si eu am ceva emotii cand ma gandesc cum isi va primi Simo surioara. Ea este la fel ca Jasmina ta...tot timpul trebuie sa se joace cineva cu ea. Are o buna prietana, colega de gradi cu care se joaca foarte frumos si la care tine foarte mult. M-am gandit sa o invit mai des pe la noi atunci cand se va naste cea mica ...cred ca i-am mai "distrage atentia" si in plus s-ar simti si bine!
Imi fac griji si pentru cum se vor descurca fara mine serile in care voi fi la spital....nu am lipsit niciodata pana acum.

si o seara frumoasa!

37+

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput