Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )
Raspunsuri - Pagina 9
rox_dox spune:
naty, la 12 am programare la Iosup...
hai ca mai vb pana atunci pe aici..si poate ne si vedem o fugutza!
pupici la fata!
_
19+
Pozele mele!
nicol_conte spune:
Apropo de IOSUP, aveam si eu programare pt morfofetala pe 24decembrie si chiar ma miram sa mai fie cineva acolo in ajun de Craciun.Asa ca m-au sunat ieri de la CMU si m-au reprogramat pe 7 ianuarie cand o sa am 24 sapt si 2 zile.E prea tarziu? Oricum n-am incotro...Voi ce ziceti?
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
15+ si Alexia(24aug2005)
simonette spune:
La multi ani Mihutzelor si Ga brielelor!!! Sanatate multa si impliniri!!!
mami de
Luca si
24+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
simonette spune:
Buuuna ziua!
Ce fericita ma faceti randunicilor cand vad cum ma incurajati si cum va bucurati ptr noi!!! Sa va Fie Dumnezeu aproape pretutindeni si sa Va aiba in paza Lui
Roxanica, de ce te-a facut Cezara cu ou si cu otet??? Si in privintza jobului lui barbac`miu...nu are! Are de gand sa-si faca o firma si sa se apuce de ceva acolo! Dupa ce nasc, la cateva luni am si eu de gand sa lucrez! Sunt f. optimista si sunt sigura ca va fi mult mai bine decat aici!
Blanka, fii sigura ca imediat ce ma instalez si imi iau un laptop, va dau vesti...bune bineinteles! In legatura cu statistik...bine ca macar tu o tii in linie dreapta...si Clau! Felicitari ptr pasarica!!!
Vio, chiar ca esti superba!!! Ai o burtica perfecta!!! Bravo!!!
Sovi, nu mai fi asa rea cu bietul om! Lasa-l sa manance, ca poate consuma multa energie...sau nu mai faci fatza greutatzii???
fata suparata!
Kitzi... felicitari ptr miscarile lui bb! Nu-i asa ca e frumos???
Zoze 

de multe ori!!!!!
Olgutzo, apoi nici daca as vrea n-as putea sa va uit!!! Sunteti parte din sufletul meu...am zis de multe ori ca va iubesc!!!
Bitza, O sa intru mult mai des...cel putin pana nasc! 
Nicol
...asa o sa fac!!! O sa va tzin la curent cu tot...de fapt eu sper sa nici sa nu se simta lipsa mea, adik o sa revin imediat! Ce bine de tine ca nu te-ai ingrasat...!!! Bine, e nasol ca ai gretzuri inca, dar macar nu te vei chinui sa dai jos dupa,,,asta sa-ti fie consolarea cand stai aplecata asupra wc-ului
Si iubeste-ti sotzul cat poftesti!
Giani multumesc mult ptr gandurile frumoase!!! Chiar asa am de gand...sa vin in vizita! Bineintzeles daca totul va merge bine si ne vom acomoda, dar...nu am dubii!
cu drag!
Rox-Dox, sa-ti traiasca burticutza super!!! Hai ca mai ai putin si ma ajungi!!!
Ralucas, e mumoasa burta!!! Bravo fetitza! Dar fatza nu ne-o mai arati??? Si mai lasa visele astea...da???
Naty, sa stii ca eu astept PM de la tine cu detalii!!! Sper ca nu te-ai suparat!!!
mami de
Luca si
24+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
zozela spune:
Gaaataaa!!!M-am treziiit!!Sunt fresh!Ce bine eee!!![]()
Da Nicol se gasesc si haine de gravide la Baby Expo!!Ia vezi-poate convingi randunoiu'
Ralu au iesit foarte bine pozicile!Frumos balonash ai tu acolo!!
Bine ca esti in rosu!![]()

Prietenei mele ii creste burtica de fetita
(pe care n-a simtit-o inca.Are 18 sapt.)-iar sotul ei sta in gips-ce sa faca?!
Mergem zilnic la el sa-l mai intretinem,randunoiul il mai maseaza,il mai unge cu creme..Isi revine-incet incet.
fata!
Giani azi nu prea ai avut limbaritza!Sau le-ai zapacit deja pe fetele alea?!![]()
nebunica meeeaaa!!
Rox am uitat sa-ti zic de pooozee!!
E foarte bine si frumoasa burtica mamico!
Sa creasca mare si rotunda!!
Clau tinem pumnii pentru vizionarea de maine!![]()

Naty..totusi..cred ca nu are nicio relevanta pozitia corpului galben-din cate vad..Traiasca spermatozoidul castigator!!![]()
![]()
Uite ca aparu si Siimooo!!
si mamica si palatul si una bucata Luca cel cu ochii albastri ca marea!!
Ma duc sa-mi spal o gutuie(dulce amaruie) ca mi se pare ca-mi miroase..

Ela..
in 20 sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
bubu05 spune:
LA MULTI ANI SF. MIHAIL SI GAVRIL!
SA FITI SANATOASE RANDUNICI SARBATORITE, SOTI, COPII, PARINTI, BUNICI!
Bitza, sa ai la tine ecografia, mie nu mi-a zis sa aiba mai putin de 24 ore ca nu aveam cum...ci ultima, cea mai recenta, ca iti completeaza o fisa cu cate sapt ai si altele. Mult succes! Sa intri pe site la geneticlab.ro si sa vezi adresa si au si un nr de tel daca vrei detalii.
Si eu am de sarbatorit azi 2 bucati gemene, surorile sotului, un cumnat, un fin si o prietena!

Raluca, tareeee frumoasa burtica ta!
Va pupacesc si ma duc la nani o ora!
Oana
15+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Clabuc spune:
LA MULTI ANI tuturor Mihaelelor, Gabrielelor, Mihailor si Gabrielilor!!! 

Zozela, multumesc de La Multi Ani, dar sunt Gabriela, nu Mihaela si sotul tot Gabriel. Te rog sa-mi trimiti si mie pe PM parola ca sa-mi pot pune datele de contact acolo. Ti-am scris ieri un PM dar cred ca nu l-ai primit. 
Olgutzika, Clau, Kya, Mihutza (La Multi Ani!) multumesc pentru aprecierile la adresa povestii mele de dragoste care sper sa se mentina la fel de vie si inflacarata toata viata noastra.
Naty, ce frumos ca mergi la Barcelona! Eu n-am fost niciodata acolo, dar am auzit ca e super-super. Despre Daimon Sport Club, uite atasez site-ul lor daca vreti sa vedeti niste poze, e dragut acolo si e super aproape de Sala Polivalenta, doar se traverseaza parcarea. http://www.daimonsportclub.ro/trattoria.html
Laly
20+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
mami_papatot spune:
yellow randunici! nu am mai intrat de ieri si vad ca am ceva de recuperat...
mihutza,
acum fac haz de necaz dar atunci imi venea sa ies in drum si sa strig pt ca nu-mi puteam imagina ca exista astfel de oameni...ne-a fost greu, chiar f greu la inceput, numai noi stim cum ne-am descurcat dupa ce ne-am mutat aici...cu rate si greutati si obisnuita ca la mama acasa sa nu-mi lipseasca nimic...dar aveam cel mai de pret lucru ... ne aveam unul pe altul si eram linistiti ...si uite ca DD a avut grija de noi si acum suntem bine-merci!
olgutza noi nu le-am spus de bebe si nu puteau afla, asta in cazul in care au aflat, decat de la bunicii lui florin, din partea tatalui ... dar ei sunt mai necomunicativi si nu stiu daca au vbit cu socrii mei ... adica nu prea sunt genul sa-i ia in brate sa-i felicite, plus ca stiu care este situatia cu noi ... pana acum nu au dat niciun semn de viata in acest sens si sper sa ramana asa ... oricum eu nu-mi pot imagina bebelusul in bratele lor !
clabucel, tare frumoasa povestea ta de iubire si mai ales, cate coincidente ... defapt cred ca , asa cum spunea si naty, e mai mult soarta care v-a vrut impreuna...nici nu-ti dai seama cat de mult conteaza faptul ca ai vostri de inteleg asa de bine...
fetele, cu intalnirea , eu vin indiferent de data ... singura mea doleanta este sa facem rezervari la salon de nefmatori, caci altfel nu poci sta, ma ia cu nixis de la stomac .. dar banuiesc ca asta e din oficiu... pupici...cat despre numarul de telefon, il trec si eu in listuta, dar eu nu am inca parola de la mail-ul comun...
diana, felicitari pentru baietel !
natynicule, dicstractie sa fie atunci si voie buna!
da mai ralucutzule, si daca aia 2% sunt sansa care ne lipseste atunci cand am fi in stare sa ne dam si viata? nici nu mai stii cum sa o dai si cum sa iei lucrurile cu celulele astea stem! eu sunt hotarata sa recoltez pt ca medicina eolueaza si prefer sa dau banii degeaba , ca nu sunt o avere , decat sa imi para rau mai tarziu...felicitari pentru micutul Georgios ... am ras de numa de indeletnicirile lui cu putzulica...
cat despre zodii, nici nu stii... daca ma intrebi pe bine, psetii nu sunt catusi de putini sensibili, ba din contra, daca e sa judec dupa exemplele mele de 2 socrii pesti ... pe de alta parte, eu sunt sagetator, fire mai artista asa, responsabila, cu bun simt imi place sa cred ... ei si cunosc eu un sagetator, diametral opus ... aici treaba nu e numai de zodie ci si de educatia pe care o primesti, de felul in care esti crescut , de dragostea pe care o resimti din partea parintilor , etc...
simonetule, sa traiasca burtica cea frumoasa...dar ce vad eu acolo, tu tai carne? ca pe mine nu ma mai lasa florinelul meu cu mana pe carne cruda, asta de cand am aflat de toxoplasma si listeria care se pot lua de la carne cruda... nu stiu cat o fi de adevarat, cert este ca ma mai ajuta la bucatarie, si zau daca-mi pare rau!unde pleci? de ce te duci maica? vba acee\ si daca pleci io cui raman? sa ne scrii! sa nu ne uiti! si sa fie decizia cea mai potrivita pentru voi toti! pupici dulci!

kya, am dat si eu cu cea de a 18561 semnatura ... ti-am trimis si un pm ...
ralucas, super burtica ta!
fac si eu galeirie pentru colorate !

si pentru vesti bune, dupa caz!
pupici pt toti sarbatoritii de azi! 

acum ma retrag ca vad ca incep sa ma doara ochii...diseara mergem si noi la nasica mica si vreau sa fiu fresh...PUp toate randunicile!
editez: pupuri si pentru burticutza lui sovi! ca la cum ti s-a pus tie pata pe randunoi, as zice ca e mica si frumoasa!![]()
mami_papatot
18+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
numeioana spune:
La multi ani, Mihaelelor si Gabrielelor!!
Raluca, Simo, aveti niste burtici suuuperr!! Simo, mult noroc iti urez si eu in acest nou inceput, ca practic incepeti o noua viata acolo, la Bruxelles! Va pup!
Cred ca sunt prima dintre voi care a experimentat sughitul bebelusului?!
Azi de dimineata stateam in pat si deodata incepe sa-mi zvacneasca ceva in burtica, mult mai slab decat de obicei, ritmat... Am crezut ca da bebele din picioruse, dar nu... era prea slaba miscarea si se repeta la intervale egale de timp. Apoi el se intorcea pe toate partile, semn ca nu-i convenea ceva iar cand se linistea iar incepeau zvacniturile... Au durat cam 5 minute. Dar ce senzatie, exact ca un sughit era dar in loc sa-l aud il simteam
. Ce drag m-a luat de bebe David!!
Ioana
24+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
sovietica spune:
Naty, am vazut dupa aia ca a plouat putin si la noi. Da straniu fenomenu, ca nu mirosea deloc a ploaie cand am fost in parc, si in alta parte a Bucurestiului se pare ca deja turna.
Mai, degeaba cautati scuze la randunoi, ca n-are scuze! E in sindrom de sarcina de cand il stiu si tot sper sa si-l invinga. ca sa nu mai zic ca si motanu a innebunit!! toata ziua miauna dupa mancare, si pana nu demult il laudam ce motan discret si cu bun simt am.
Am pus o poza cu burtica, sa intelegeti de ce ma simt complexata de a violetei. Vreau si eu sa se vada o bilutza in fatza, nu asa, doar o ingrosare. A nu se intelege ca sunt furioasa pe garsoniera lu Sasha.
Poza am facut-o eu singura cu webcamul meu antic. Si in timp ce ramam dupa webcam mi-a trecut prin cap ca noi am putea sa facem conferinta video daca aveti si voi webcam sa facem de exemplu fitness/stretching impreuna.
Ariel, imi place serialul tau. astept episodul urmator, eventual mai color :P. Incerc sa mi-o imaginez pe Alexutza acolo, de fatza. Ce o fi fost in capsorul ei...
Kitzy felicitari ca misca bebe! si eu simt de vreo saptamana tremuriciuri tot mai clare in zona. Dar suturi inca nu.
underqueen, bine ai venit in randul celor cu dureri de bazin!
Cica trece, cel tarziu dupa ce nasti
Cory, asteptam vesti si suntem alaturi de tine 
PIDANA, la cat mai putine mutari pe viitor! Cat despre depresie... stii cum e. avum vine, acum pleaca. las ca trece, si bine ca ai randunoi cuminte :)
Mary-L, oricum s-ar putea sa merg si eu, daca nu gasesc ceva mai bun de facut, dar conditia ramane. 10 kile off! cu negocieri pt buna purtare de la 5 in sus.
Ce ti-ai luat cu cardul randunoiului? treci la raport :P
Rox, las ca va faceti voi o traditie beton in familie. Pup burtica aia dodoloatza!
Cele care ziceti ca va e greata si acum, si eu era sa dau la boboci in ultimele 2 nopti :( da inca ma tin!
Nicol, cica sunt si haine de gravide la targ.
Fetele cu coloratu, bafta multa si jos pudoarea lu BB!

Giani, uite m-am conformat cu poza. Da stai linistita, nu dupa burta o sa ma recunoasteti voi!
Sotu tau face ceva miscare? eu l-am pus cu frumosu sa urce si sa coboare scarile alea lungi de la parcul Carol. o tura urcam impreuna, o tura singur. Sper sa mai tina figura.
Ralucaaa ce palat de clestar cu bebe posezi :) e protejat bine, ce sa mai... cum ti-e spatele? se tine bine?
Clau, la mine nici un strop de ploaie!
Simonette, o sa caut o poza cu randunoiul si o s-o arat, sa vezi de ce ma nervez.
Zoze, si mie mama imi aduce gutui, mai mult dulci decat amarui :P. cica s-au facut multe anu asta
Mami, pup si eu si subscriu cu nefumatorii.
sa stii ca si eu manevrez carne cruda. apoi ma spal bine si gata. ca randunoiu pleaca dimineata, vine la 7-8.
Ioana, tzucu-ti-as sughitzatoru :)))
Si nu in ultimul rand, La Multi Ani Mihaele si Gabriele, MIhaili si Gavrili!
sovi
15+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici