Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

PS. Iaca... tocma ce dadu AMR-ulpeste mine:)) ha ha ha! si descopar cu asa o surpriza:))

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

felicitariMiki pt AMR!!!

Fug si eu la nani...v-am pupat pe toate!!!

Iulia31+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ma bag si io la somn, pup

irina 31 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Pup fetele inainte de a merge la nani - presimt ca s-a putea sa dorm noaptea asta...

Multumesc pt aprecierile legate de inel si salopetica... Miri, daca tu ai ajuns sa poftesti la inelul meu, care nu te omori dupa bijuterii, apoi eu care sunt lesinata.... iti dai seama ca nasteam!! Eu si creata... si la mine sotul stie fara sa se agite care e cadoul perfect pt toate ocaziile, aniversarile... si nu numai: BIJUTERII!

PS Miri, felicitari pt AMR si stancutza, bine ai revenit la noi!

Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata!

Am avut dureri de burtica azi noapte,continue pana aproape de dimineata.Asa ca azi ma pun sa spal cateva hainute pt bebe si cele pt mine pt spital,dezinfectez geanta si aranjam bagajul.
Eu mi-am luat un pachet de 24 always pt noapte,nu cred ca o sa folosesc vata.
Si acum ma pun sa citesc din urma la o cafeluta.

Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

'Neatza fetele,

Apar si eu un pic. Am avut de lucru ca la nebuni saptamana asta, angajam in masa pana la sfarsitul anului ai parca nu se mai termina treaba la serviciu. La noi s-a racorit, dimineatza cand plec eu la serviciu (7:30) sunt can 22-24 de grade. Sper sa si ploua in curand. Am fost gripata toata saptamana dar vad ca incepe sa treaca. Azi, cand sa ies pe usa dimineatza, o vad pe mama ca fuge dupa mine si face semne disperata din maini, de parca innota. Ideea era ca imi luasem bluza pe dos, dovada clara ca sunt dusa cu capul.

Cum prind un moment, cum mai citesc un pic. Apropo, am vazut ca m-ati tot felicitat pentru ziua mea. Eu va multumesc foarte frumusel, insa ziua mea e in februarie dragelor. Primesc cu drag urarile dar, cred ca e o greseala, pe undeva

Incerc sa citesc ceva din urma si, poate, revin.

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Zodii

Noi suntem asa in casa :
- eu capricorn
- "jumatatea" varsator
- "juniorul" rac

iar cel mic : sagetator sau capricorn

Concluzia : tot eu ma voi certa cu cei 2 prichindei deoarece consortul se lipeste bine pe zodiile copiilor

Sac de dormit

- eu am luat de 70 cm adica 0- 4 luni , cand o sa depaseasca il iau pe urmatorul.

Azi ma duc la medicul de familie sa imi dea prenatalul si sa inchei situatia financiara pe la Barou. Distractie mare . Sunt curioasa chiar ce pisici de bani imi ofera minunata noastra institutie ca la luat taxe pe venituri sunt maestrii

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Buna dimineata
Despre durerea de oase , de pe acolo , direct in dansa, am inteles ca sunt niste ligamente care acumuleaza apa , si la miscare e putin mai bine ,dar daca stai mai mult sau pe timpul noptii e mai greu de suportat . Eu le am de 3 sap deja si nu stiu daca vor trece , dar unele nopti se lasa cu plans cand ma ridic din pat . Si imi folosesc sotul ca bara de sprijin sa ma pot intoarce de pe o parte pe alta.

28+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

medamaya1 felicitari pt vestile bune!Sa-ti traiasca cele 3 minuni din burtica!

Multumesc Emilia pt raspuns,masina mea nu cred ca are clatire suplimentara,dar dupa ce se opreste programul pt spalat pot sa-i dau sa mai clateasca o data.

geo27 bine ai venit,sarcina usoara in continuare!.Majoritatea fetelor au cumparat hainute.Eu i-am cumparat sapt asta.

Adryana_4u nu vreau sa te ingrijorez,mie mi s-a spus ca daca bebe are 10 miscari in 12 ore e bine.Daca sunt mai putine sa ma prezint la doc.

nemary nu te ingrijora cu lichidul dar de-acuma bea mai multe lichide,mai ales apa.Eu imi tin sticla de 1,5 l in sufragerie si am grija sa o termin pana dupa-amiaza-seara dupa care aduc alta.Tu ar trebui sa bei mai mult de 2 l acum.Bine ca bebelina e ok.Mie la e eco mi-au zis ca nu pot sa-mi masoare colul pt ca nu aveam vezica plina.

Ange super inelusul.

Micsunea la fel e si la mine,cand ma ridic din pat sau de pe toaleta am burtica tare dar se relaxeaza dupa cateva mom.Poate s-a speriat bubulina la dus si statea incordata..Eu am observat ca iepurasul meu nu se misca deloc cand fac dus...Subscriu la ce a zis Iulia82.

Stancutza felicitari pt fetita.Ce de fetite avem!
Ce super e filmuletul,cum sta ea cu o manuta sub cap,e asa de dulce!La sf se vede bine ca e fetita.

Miri felicitari pt AMR.Astept cu nerabdare povestea si pozele.

Cornilia m-ai facut sa rad cu bluza pe dos.

Pupici,ma duc sa incep treaba.

Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna de dimineata!!!

Bine mai zuzici, nu aduce nimeni o cafeluta aburinda acolo? Acum ca veni vremea rece si noi incepem sa ne cuibarim prin culcusuri...cred ca merge un ibric mare, mare, ca sa ajunga la toata lumea.

Ia luati de la babushka o ceasca de cafea, ca sa va mearga bine azi si pentru cine vrea altceva.... (eu ma bag la felul doi ca-s absolut pasionata de cand am ramas insarcinata...si nu am parte..).

Am intrat doar ca sa va salut si sa va doresc o zi minunata si La multi ani tuturor Mihaelelelor, Mihailor si Gabosilor!!!!

Pupaceli!

Alina 34+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput