Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ce m-ai amuzat Miri cu capra vecinului :))) Functioneaza! :)))

Multumesc fetele! Sunteti niste scumpe, ca intotdeauna. Probabil ca partial are si el dreptate si eu sunt cam lipsita de intelegere fata de el si cer cam multe (mai ales in ultimul timp). Dar stiu ce voi face! Imi voi cumpara singura cadoul care o sa-mi placa. Si nu va fi unul ieftin! In felul asta voi fi si eu multumita iar el ...iertat.

pentru fetele mele dragi!

Alina 34+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Alina,

Nu te intrista - majoritatea barbatilor nu stiu sa ofere un cadou; cum zice miri, trebuie invatati.

Eu cu sotul meu am convenit: de ziua mea (sau cu orice alta ocazie) mergem impreuna si-mi cumpara ce vreau - asta ca sa nu risc, sa vina cu vre-o bazaconie acasa; asa ca stie ca nu "rateaza" aniversarile ca am eu grija sa-i aduc aminte .

Si, eu i-am zis de la inceput ca, mai ales in perioada asta, treburile casei sunt o indatorire si o necesitate si nidecum cadou (poate cadou pentru el )

Nu te necaji; eu, pt toate astea o gasesc vinovata pe ma'sa (mare adevar grait-ai miri )

Roxana 31+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 9 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata fetele!!

Alina, eu subscriu cum e la Miri (oricum, asemanarile sunt mari).
Adica am grija eu de mine, si ii spun ce vreau -vezi ca nu mi-ai mai adus flori de mult, vreau sa-mi iei aia sau aia cadou, si apoi la ocazii tip craciun, ziua mea etc ii bag si faimoasa "si cumpara-mi si tu ceva, orice vrei, dar sa fie de la tine!" Nu de alta, dar altfel da a masturbare... El e plin se intentii bune, dar mai putina initiativa, ii trebuie doar un indiciu si dup-aia il urmeaza
Asta si de ocazii, si de toata ziua (vreu un masaj, vreau sa ma tii in brate, etc. etc)

Si subscriu si la danybv, stat acasa si ajutat nu e un asa mare merit, pe tine nu te plateste nimeni pentru asta si nu scapi de cadouri si alte atentii.

te pupic si nu mai fi suparici, uite un principiu de trait care ne scapa de multe probleme de cuplu "eu sunt responsabil pentru mine, nu tu". adica sa nu ne lasam bucuria si buna-dispozitie chiar in bratele celuilalt, s-ar putea uneori sa uite, si cine sufera dup-aia?? Nu ne place!

fata si sa treaca, uite de la mine o

Monica 31+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

ven, tare frumos visul tau!!

eu abia acum incep sa vad bebe ca fiind copil, adica uman, pana acuma il alintam cu 'pisoi' si, desi il vedeam la eco, aveam asa, o perceptie de "creatura", nu de copil. si apoi l-am visat blond si cret si cu ochi albastri si deja mare, si de atunci parca am alta relatie cu el, e mai "copilul meu".

Monica 31+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Da, Roxana . Si eu o gasesc vinovata pe maica-sa pentru multe din bubele fiului. Numai ca acum nu mai e in ograda ei; suntem impreuna de aproape 10 ani. Si un animalut de casa ar fi invatat anumite reguli de baza in 10 ani, daramite un om??? Insa revin si spun ca probabil am asteptari prea mari.

Monica, inca un sfat de urmat. Ai mare dreptate ca nu trebuie sa lasam buna noastra dispozitie si bucuria in seama celui de langa noi (desi la modul ideal eu cred ca asa ar trebui). Iata ca practica ne omoara, ca intotdeauna. Eu inca visez la ideal. Ma tot gandesc ca daca renunt la idealurile astea pe care le-am avut mereu ar insemna ca am imbatranit si ca nu mai am altceva de asteptat decat sfarsitul. In viziunea mea o viata frumoasa este cea in care iti poti regasi cat mai multe dintre visele importante pentru tine. Daca faci tot timpul compromisuri (care sunt necesare uneori, nu contest) ajungi sa ai o viata plina de frustrari care nu te multumeste decat in aparenta. Ce sa fac? Sunt capoasa si idealista. Si la naiba, nu am gasit un leac pentru asta!

Alina 34+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Capitol nou :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110769

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Alinuta, si eu zic sa nu fii suparata !!! Fetele au dreptate si in plus eu vreau sa-ti spun ca il inteleg putin pe sotul tau...
Si spun asta pentru ca si eu sunt genul acesta...
Adica: - habar n-am ziua in care ne-am casatorit... stiu ca a fost luna octombrie si atata.. so... nu serbam niciodata!
- de multe ori uit sa-i iau cadou sotului dar tin minte ca este nascut pe 01. ,martie datorita semnificatiei datei..
- uit sa-i zic la multi ani mamei si sora-mii de ziua lor...
- habar n-am cand este ziua lui tata... nici macar luna nu o stiu.. dar stiu anotimpul - vara
si exemplele pot continua...

Asta nu inseamna ca nu-i iubesc !!!! Ci doar ca sunt ametita si nu pun mare pret pe chestiile astea.
In acelasi timp... nu ma supar niciodata daca cineva uita sa-mi zica la multi ani... (si se intampla )
Marele meu of este ca nu stiu de ce nu -mi da si mie lumea flori... Eu renunt bucuroasa la cadouri pentru flori dar... degeaba!!!

Oricum,pentru Alinutza, Lala si baietelul ei:
LA MULTI ANI FERICTI SI CU SANATATE!!!!

Laura 27+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Excelent, atunci ne vedem la ora 3, la studio. Aveti numarul meu de mobil pe adresa de mail comuna.

Incerc sa citesc tot ce ati scris, ca azi ne-am inundat - din nou!!!!! - si am fost pana acasa. Acum m-am intors la birou, sper sa mai rezolv cateva lucruri si sa apuc sa va citesc si pe voi.

Pup!

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Seara buna fetelor !!!

Creata, sigur voi veni duminica !!! Multumesc mult de invitatie! Abia astept sa va cunosc !!! Asa ca Alinuta... nu-i mai face alt program lui Luca si vino cu el ca Dimitris este tare incantat ca se va juca cu el.

Mergi la inceput