Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Cu zodiile , ca tot veni vorba...noi vom fi trei cornute , eu - berbec, Tati -taur si pitika - capricorn . Va dati seama ce scantei vor iesi ...parca era mai bine sagetatoare , insa ea sa fie sanatoasa ...ca vedem noi cum ne vom intelege.

31+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Irina foarte bine ai facut ca n-ai luat multe hainute.Eu m-am harnicit si-am umplut deja dulapiorul..si partea "buna" e ca am luat numai lucruri mici pt prima luna(56 cm) ca eu n-am stiut cum cresc bebe-ii.Noroc ca mai am cateva prietene gravidute si am sa le mai dau si lor din ele.Chiar am vazut la finutul meu ca a primit o gramada de haine ,deci ma astept si eu sa primesc multe...vom avea oare o garderoba mai bogata decat cea a micutului Prigoana???

Eu acuma ma bag ca musca-n lapte,dar trebuie sa va intreb...De ce vreti sa luati(sau ati luat) seturi de lenjerie pt patut?? nu ajung doar lateralele? Ca din cate am vazut seturile astea(nu toate) contin pe langa laterale si cearceaf,care intr-adevar sunt necesare, si o pernuta si pilota..eu stiu ca nu e bine sa-i punem lui bebe pernuta indiferent cat ar fi rea de subtirica ,iar pilota cred ca e prea groasa,ar ajunge o paturica subtire...

Iulia31+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Gatta, s-a rezolvat problema cu spatiul ptr ca facem si etajul si o sa fie loc destul. Camerele sint mari si o sa-i pun pe toti 3 in aceeasi camera deocamdata, cind or mai creste fiecare cu camera lui.
Pup fetele

Mergi la inceput

Hai ca umplu o pagina numai cu post-urile mele...

De intalnirea de duminica nu mai ziceti nimic ? Nu se mai inscrie nimeni ? Pai hai sa propunem o ora ....ca loc ramane studioul Cretei ?

Eu mi-am amanat o plecare la mama la Campulung sa ma intalnesc cu voi , si voi nu mai ziceti nimic ? Ia , hai....adunarea la propuneri !

31+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Eu v-astept! Vine si un radio si o televiziune... deci puteti fi vedete!

Acum serios vorbind... haideti sa stabilim o ora... sa ne vedem la studio. Facem poze, socializam, apoi mergem la American Beer House sau la Azzurro, sa mancam/bem/vorbim/si mai multa socializare etc.

Azi e marti... mai e putin!

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Hai ca umplu o pagina numai cu post-urile mele...

De intalnirea de duminica nu mai ziceti nimic ? Nu se mai inscrie nimeni ? Pai hai sa propunem o ora ....ca loc ramane studioul Cretei ?

Eu mi-am amanat o plecare la mama la Campulung sa ma intalnesc cu voi , si voi nu mai ziceti nimic ? Ia , hai....adunarea la propuneri !

31+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Vaaai , o sa apar la TV...ma duc maine sa ma fac mumoasa , sa ma vopsesc si sa ma coafez...

Eu propun ora 15 , ce ziceti ?

31+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

La ora 15 ma gandeam si eu!!!

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Vaaai , o sa apar la TV...ma duc maine sa ma fac mumoasa , sa ma vopsesc si sa ma coafez...

Eu propun ora 15 , ce ziceti ?

31+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gatta sar'na. Eu vreau sa imi iau de la ei un sac de dormit pt bebe si lateralele de patut. Oare sacul de care tre sa luam? Mic sau un pic mai mare?

32+ AMR 8 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo27 spune:

fetele nu stiu daca ati citit ce am scris de dimineatza dar gandinduma ca da am sa intreb si eu ceva si in acelasi timp sa va marturisesc ca am o dorinta nebuna de a cumpara hainute de bebe dar stiu ca multa lume spune ca nu trebuiesc cumparate inainte de a se naste bebe.Ideea este destul de veche si rea dar.........

Geo + radu 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va salut si eu, zuzici!! M-am hotarat la carucior. O sa iau unulcu 3 roti de la ABC Design si fiind calitate nemteasca am incredere ca ma va tine destul. Aveti poza aici, e varianta cu bleu si gri.
http://www.voinicel.ro/magazin/product_info.php?cPath=39_76&products_id=829

Laura, ce putin mai ai!!! Supeeer!!

Ioana
24+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput