Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, pupizez. vin maine la cafea:))

miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

monik-matz daca la mine te refereai cu perdelele...imi pare rau dar am luat decat materialul...si la mine in casa inca e nebuneala nu stiu de aparat...dar daca nu e tarziu marti-miercuri cand o sa le aduc de la croitoreasa o sa fac poze....oricum nush daca e ce se porta e ce mi-a placut mie...k in magazine gesesti inca si clasicele perdele..eu am optat pt ceva colorat...rosie la dormitor si portocalie la sufragerie...

Cea mai optimista gravidutza!
27s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor, v-am spus ca azi am sarbatorit, acum merg si eu la nani. ma simt mai bine asa ca o sa dorm... Azi am iesit si putin din casa inainte sa vina musafirii - a fost prima aniversare a lui bebe pe care il va chema si Mihai

Matgravidut si ramonab, super pozele voastre!!! Ramonab, vaccinul pe care l-ai facut e antitetanos si l-am facut si eu alaltaieri, vezi ca se face in doua transe. Shose, lucrusoarele sunt o minune, nu altceva!

Laura_dimitris nu am avut timp sa ma uit azi la masina de spalat acolo unde ai spus tu, am sa fac maine operatiunea asta si sper sa fie asta problema. Si inca ceva pt tine: KEGEL!!!

Miri tare simpatica esti cu povestioarele tale, am ras de m-am spart.

Iulia, e super caruciorul! Pana la urma ati renuntat la cel cu flori albastre?

Docdecap ce descrii tu e sughitul lui bebe!!! Eu la ultimul eco l-am si vazut cum face: mai intai isi sugea degetelul, apoi a cascat taaare si alene si atunci a inghitit lichid amniotic si imediat l-am simtit sughitand. I-am spus doctoritei si atunci imediat ea mi-a aratat cum ii salta diafragma si a tot sughitat cateva minute la rand. M-am topit. O sa faca ce vrea din mine, sunt sigura de asta

Merg la nani acum, noapte buna!

Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

crisis81, uite ca la mine se potriveste acuma (cica bebe o sa fie baiat), dar nu se potriveste la flacaul cel mare, care SIGUR e baiat!
iulia82, pfff, mortal caruciorul! De unde si cu cat? Noi mai avem de la Markus vreo 3 carucioare pt. diverse varste, dar ne lipseste tocmai partea asta de landou, pt. cand e bebe mic, si afara e iarna. Mi-as lua numai unul cu landou. Fetele, stiti, exista numai cu landou?? Si n-as da nici o caruta de bani pe el

Doamne, fetelor, am avut un vis azi-noapte! M-am trezit super-emorionata si mai indragostita de bebe din burtica ca oricand. Parca se tot misca burta tare de tot si la un mom. dat a scos, asa, prin piele, ca in filemel SF, o manuta si m-a prins de mana. Si era o manuta mare, exact cum o are frate-su acuma. Si seamana ca si conformatie, degetele, tot-tot. Si parca nu mai vroia sa-mi dea drumul la mana Pff, imi ziceam eu in vis dupa asta, pai cum sa mai astept eu pana la 1 ian., ca [,]copilul asta e asa de mare ca se va naste acuma, zilele astea Sper sa nu fie vreun semn prevestitor, Doamne fereste, ca avem numai 32 sapt, dar oricum a fost primul vis cu bebe de cand sunt gravida si parca m-a facut oarecum "atenta" sau 'constienta' ca si omuletul ala din burta are personalitatea lui si, la o adica, va veni pe lume cand va avea el chef Pupe-l mama pe el!
Gata, o zi buna, fug cu Markus la gradi.

Venera 32+ sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Neata zuze!!

Iaca ma prezint cu cafeluta aburinda . E tare buna cand afara e deja ger si in casa caldurica .

Laurici, ma bucur mult ca veniti si voi. Sunt sigura ca baietii se vor intelege de minune si vom avea si noi timp sa stam la taclale. Abia astept!

Feteleeeee....pot sa ma alint si eu putin cu voi? Cum sotul nu ma alinta ... caut si eu la voi... Ieri a fost si ziua mea de nume (Mihaela) si sotul nu numai ca a uitat (aproape in fiecare an uita) dar nici nu mi-a oferit absolut nimic dupa ce i-am amintit (desi a iesit in oras la un moment dat cu treburi) . Si cand i-am spus seara ca sunt trista din motivul asta, mi-a zis ca a fost cadoul meu faptul ca a stat acasa si a facut treaba . Auziti si voi raspuns! M-a suparat mai tare raspunsul asta decat ca nu mi-a oferit nici macar o floare. Sunt tare dezamagita (desi nu este prima data cand se intampla asa...). In afara de faptul ca Duminica nu am sa-i spun nici eu "la multi ani" (este ziua lui de nume) si nu am sa-i dau cadoul pe care i l-am luat, altceva chiar nu am ce sa fac. el oricum spune ca eu sunt aberanta si ca nu am intelegere fata el ca este obosit si tracasat si nu-i arde de altele. Dar eu cum oi fi, frate???

Hai ca mi-am spus oful! Tare mult as vrea sa stiu si ce ganditi voi. Poate chiar sunt eu prea pretentioasa??? Desi nu cred...

Va pupacesc!

Alina 34+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetelor.Noi tocmai am fost la laborator sa ne facem niste analize si dupa amiaza luam rezultatele.Azi mergemla ecograf sa vedem ce face bebelusa .Dupa amiaza va dam vesti .Sa speram ca o sa fie bine .O zi usoara va doresc.

danybv31Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

alina023, imi pare tare rau pentru ce ai intampinat ieri din partea sotului tau .Sa stii ca nu esti aberanta .Noi femeile chiar avem nevoie de afectiune din partea sotiilor nostri si tin sa-ti spun ca sotul tau nu a procedat corect fata de tine ,faptul ca a stat acasa si ca te-a ajutat la treburi asta trebuie sa inteleaga ca este si de datoria lui sa faca aceste lucruri in casa .Oare cerem prea mult de la ei ? eu nu cred ,mai cu seama ca noi suntem cele care avem grija de casa , sot, copii etc.Incearca sa fii tare .

danybv31Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Alina daca te consoleaza cu ceva al meu nu a uitat dar cum ma sarbatoresc si eu si piticul de 7 ani cadou primeste numai el , eu ma multumesc cu un " la multi ani " si un pupic.
Asa ca ieri piciul a primit 3 jucarii si eu un pupic.
Asta e , eu m-am obisnuit.

Si sa stii ( nu ca i-as lua apararea ) dar viitorii tatici sunt cam surmenati in perioada asta . Iar cand e vorba deja de bb 2 sunt chiar mai ingrijorati. Cel putin al; meu este . Nu ca nu s-ar descurca cu un bb , ca asta stie ca o face si inca foarte bine dar sunt griji si pt noi , cum vom naste, cum ne vom reface, cum ne vom descurca atat fizic cat si financiar cu 2, daca va fi bebe sanatos etc ...tot soiul. Al meu nu mi le spune dar vad in ochii lui ca este chiar mai ingrijorat decat la primul copil ( atunci cred ca nu stia ce il asteapta , acum e perfect constient).

Pupici si la multi ani !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Felicia, 26+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa...
ploo la mine de s-a rupt cerul. si cica si in franta:( s-a dus naibii entuziasmul de disney:((

iulia, e drept ca la baia mare ninge? sau a nins? sunt invidioasa:(

alinutsa, nu fi bosumflici. al meu n-a fost veci invatat sa ofere o floare, tre sa-i zic: vezi, e ziua mea, vreau flori! e vina lu' maica-sa care nu apreciaza deloc florile - oof! - deci n-a avut cu cine incepe.nici al meu nu are cultul cadourilor, dar mai invata. vorba aia, daca vrea sa traiasca in liniste si pace cu mine...e un draguts si-un bland si-un bun, dar nah... a fost crescut altfel. o mare realizare in ce-l priveste, ca acu, cand merg ein delegatii ii aduce ceva lui bruno - mie nu, dar mai insist - si pe mine ma multumeste si atat. pur si simplu, omul asta n-a primit nik in viata lui de la parinti:( ashea ca, pupic, sa treaca. gandeste-te ca sunt alte lucruri si mai grave in lumea asta - vorba aia, capta vecinului:)

miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput