Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miri, nu ti-am reprosat nimic...am zis si eu ca ma curatz la temp asta...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Matgravidutz, multumesc mult de ajutor!!!
Voi incerca sa o fac de la serviciu..... Deocamdata... cred ca o sa te fac sa razi dar... habar n-am ce inseamna sa "uploadezi" sau cum as putea sa o fac...
Ce este mai rau este faptul ca nici nu incerc sa invat sau sa pricep ceva...
Am chestii la care ma declar nepriceputa si merg mai departe.
O sa rezolv eu cu baietii de la informatica de la serviciu meu...
Cu burtica asta nu mai pot fi la fel de "convingatoare" ca inainte dar ma va ajuta cineva pana la urma

Laura 27+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

in sfarsit, acasa. credeam ca nu mai trece ziua asta. mi-am luat liber maine si probabil nerabdarea si-a spus cuvantul.
am mancat azi multe dulciuri de la sarbatoriti...si din partea mea, LA MULTI ANI mihaelelor, gabrielelor si celor care au onomastici in familie!

laura dimitris, eram sigura ca acolo se va ajunge cu brad&olivia, eu sunt f deranjata de relatia asta si, in semn de protest, maine nu ma voi uita la cele doua episoade (de la ora 12 si de la 16) pe care ziua libera mi le-ar permite. NEAAAAAAAAAH!!!!!! NICI EU NU CRED CE SPUN! :-) oricum, succes la lectiile de uploadat poze, hahaha!

alina, felicitari pt unda verde la nastere naturala, sa iasa totul exact dupa sufletul tau!

cu temperatura, va urmaresc cu interes dezbaterea si argumentele si o sa decid si io in consecinta.

noi n-avem noutati, sper ca maine sa vin acasa cu patutul si carutul. care carut, cu ocazia asta, va multumeste pt aprecieri. :-) cine stie de ce articolase ma mai lipesc maine, promit sa fiu vigilenta.

am facut niste poza azi la munca (imi trebuiau pt legitimatie) si am profitat si mi-am tarat si baiatul in studio si ne-am tras in niste poze "toti trei". maine sper ca voi putea sa vi le arat si voua.

intrebare: fetele care mai aveti concediu de odihna pe anul 2007, ce faceti? cum il folositi?

pupam

irina 31 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

In sfarsit am reusit si eu sa pun niste poze, daca vreti sa imi vedeti burtica mea frumoasa, o puteti vedea aici:

http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG

Nici eu nu am stiut cum faceti voi de va puneti pozele, acuma m-am dumerit si eu.
Sa imi spuneti daca merge

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Eu iau concediul Irinuka... ca mi-s pana in gat de serviciu. Plus ca ma costa $10/zi parcarea. Eu mai lucrez pana in a doua saptaman din decembrie si apoi pa si pusi... acasa cu mine la patuc.

Si acum... simt ca-mi crapa burtica. Ma doare in jurul buricului si nu am stare sa stau pe scaun 8 ore. In plus daca am interviuri la telefon am sesizat ca ma enervez foarte cand aud tampenii.

Asa ca mai bine acasa.

Monica-Matz 27+ Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

treaba e ca nu prea stiu ce sa fac. adica ma gandesc ca la anu' poate o sa vreau si ceva concediu, sa plecam pe undeva, in 2 sau in 3. dar la cat de putin o sa vin la munca in anul cu pricina (cred ca 6 sau opt luni o sa stau acasa), o sa am parte de canci concediu. d'aia ma intreb cum ar fi mai destept sa procedez. daca din decembrie sa intru direct in prenatal sau sa bag mai intai zilele de concediu si pe urma prenatalul.

matgravidut, la ce balamuc e cu parcarea la mine la munca, JUR ca as prefera sa dau niste bani in fiecare zi (poate nu chiar 10 dolari...apropo, sunt americani sau canadieni?) dar sa stiu sigur ca gasesc loc.

simt si eu tot mai mult nevoia sa ma odihnesc, sa stau, sa nu mai lucrez.

ramona, f frumoasa burtica. binecrescuta si vesela. brava!!!

irina 31 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

grati.ela, n-am raspuns ca unui repros. ca de obicei imi exprimam punctul de vedere. fu pe fuga, poate de aia parea dur sau mais tiu eu cum. dar venisera baietii de la "servici":) si cand vin ei... pana nu le dau sa manance, e de belea:) nici pupic nu primesc:))

ramonab, ptiu ce burtica sexi! si ce-mi place:)

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Tot cu temperatura, vroiam sa va spun ca eu sunt un ex-bebelus care a fost tinut la cald. Maica-mea are intentia sa faca 21 de grade la bebelusul meu, dar n-o sa o las, sotul a zis ca BB va trai in Belgia, asa ca sa respectem ec ni se spune aici la doctor.

In orice caz, nu stiu daca de la asta mi se trage (la mine in camera facea mama cald si era capabila sa-mi puna si vara caciula de lana in cap!!!), dar eu am o circulatie periferica tare proasta. Seara sunt mereu inghetata si cand nu eram insarcinata luam bai fierbinti ca sa ma pot incalzi. Iar daca temperatura trece de 40, mi se mai intampla sa si lesin. In alte cuvinte, nu prea-s capabila sa-mi autoreglez temperatura :-)

Asa ca pentru BBusa mea o sa incerc alta metoda,; poate ea o sa fie mai in forma cand va fi mare!

Micsunea
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

MIRI,
tu stai in Vilvoorde?

Fetelor, poate ca eu si Miri vom fi in curand in tari diferite!!!

Nu, serios, in ce limba vorbesti cu autoritatile, in flamanada?

Micsunea
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Irinuka, sunt canadieni.

Si tot de concediu. La noi anul fiscal incepe in iunie si se termina in iulie anul urmator. Eu aveam de luat 18 zile cu totul. Nu ma lasa sa il iau pe tot pentru ca nu merg tot anul la servici.
Asa ca am luat ceva, mai am vreo 6 zile ramase, pe care o sa le lipesc la perioada cat firma e inchisa intre Craciun si Revelion si apoi nu mai merg. Imi bag concediu de maternitate de la 2 ianuarie.

Monica-Matz 27+ Andreea Bianca

Mergi la inceput