Masina de spalat - de care?
Raspunsuri - Pagina 3
ingridnen spune:
Whirlpool.... sant multumita de ea, desi e un pic cam zgomotoasa
Ingrid si Cristi 4 ani si 8 luni
nemary spune:
dupa indelungi cautari si cercetari m-am hotarat si eu in sfarsit. oscilam intre un bosch de 7 kg clasa A si un ariston(super silence) 6kg clasa A+
am ales pana la urma ariston, dif.de pret era de 50 ron. maine o sa o aduca acasa.
Mari 30+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
deya spune:
fetelor nu stiu ce sa intampla cu masina noastra de spalat da niciodata(hai sa nu exagerez cred ca o data)nu miros hainele frumos dimpotriva au fost dati in care prindea un miros nu ia balsamul de rufe.e whirpool of..nu stiu cum sa ma exprim mai micuta cu capacul sus,se baga hainele pe deasupra....
delidana scuze ca m-am bagat in subiectul tau
kokiy spune:
Buna deya,
depinde unde pui detergentul (poate nu-l pui in compartimentul care trebuie ) sau poate nu folosesti programul bine. Sunt unele masini care n-au la toate programele spalare cu balsam . Poate de aceea nu-ti ia balsamul.
Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)
stefiuta spune:
deya si eu am folosit masina de spalat Whirlpool cu incarcare pe deasupra 5,6 ani daca nu mai bine si nu am avut probl deloc cu ea. esti sigura ca folosesti corect dozajul pt balsam? chiar nu inteleg de ce miroase urat? sotul meu o mai curata cateodata de scame si alte alea, e pe undeva pe jos un orificu, ceva, nu stiu sa-ti zic exact(uita-te in cartea ei), poate fi si de acolo, sau da-i si o doza de detergent anticalcar, din acela special, incearca mai multe, poate ii dai de cap
leuta
deya spune:
va multumesc fetelor.pai pun in orificiu de langa detergent....sper sa iasa ceva
cat despre mirosul ala urat e miros asa de inchis nu stiu de la ce vine.....
aura_m spune:
Eu am Arctic clasa dublu A, de aproape 3 ani, am cumparat-o de la DOmo, sunt multumita de ea, nu stiu ce dimensiuni are dar ptr spatiul restrans pe care il am eu este buna. Am auzit ca produsele ptr calcar sunt apa de ploaie, cine mi-a instalat masina mi-a pus si filtru.
AURA
deya spune:
va multumesc fetelor.pai pun in orificiu de langa detergent....sper sa iasa ceva
cat despre mirosul ala urat e miros asa de inchis nu stiu de la ce vine.....
Dana M. spune:
Delidana - pana la urma ce ti-ai luat? Indesit? eu zic ca n-ai facut o alegere rea; oricum, voiam sa-ti recomand sa NU iei Whirlpool. Eu sunt la a 2-a (prima n-a patit nimic, i-am pasat-o mamei mele) cu incarcare pe verticala (tot din lipsa de spatiu) - aici e OK; si de spalat spala....OK, nu am ce sa-i reprosez, dar, frate, cand spal ne refugiem care pe unde-apuca, fie-mea tranteste usa, barbata-miu da mai tare sonorul la muzica sau TV, io ....ce pot ! Zici ca avem un supersonic in casa, asa zgomot face ! Si prima a fost la fel, si stiu exact de cand si-au luat si niste vecini, pentru ca ii auzim nasol de tot cand spala rufe! Soacra-mea are Indesit si ne-am aplecat langa ea sa ne dam seama daca merge....nici musca nu se-aude....hmmmm... si spala la fel de bine.
Dana M. 20+ si Raluca (5 ani si 10 luni)
Alecsia spune:
Recomand gama Siemens, seria IQ. Siemens ste gama de lux de la Bosh, in masini de spalat cel putin. Totul e la superlativ, in schimb costa destul de mult.