Azoospermie - cap 9 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Pisix, iarta-ma ca nu am putut intra ieri sa vad ce ati facut, dar sincer si cu mana pe inima, m-am gandit numai la voi, este extraordinar ce legaturi se pot forma!
Da, s-a lasat cu putin suspans, dar bine ca a fost ok pana la capat, sunteti niste draguti amandoi si niste luptatori! Doamne ajuta, sa va ajute Dumnezeu sa va vedeti visul cu ochii!

Sunt un pic emotionata , scuze...nu stiu de ce! Poate pentru ca am citit de la tine ca daca va facea prima biopsie / punctie in testicolul stang, credeati ca nu se mai poate face nimic, mi se pare sfasietor...

Toate fetele suntem alaturi de tine si ne gandim la voi, am asa un drag fata de voi doi, cat de determinati sunteti sa aveti bebelusul vostru

Va pup si astept vesti bune de la tine si de la toate fetele de la subiectul asta! fetele mele dragi!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna dimineata fetele mele dragi,
Fetelor eu nu mai am rabdare, abia astept sa se faca doua (cand e cineva la clinica) sa-mi spuna ce fac BebeStrumfii mei.
Sincer ...pana acum nu am gandit decat la notiuni ca spermatozoizi, ovocite, embrioni.
Da acum nu ne mai iese din cap ca in eprubetele alea sunt de fapt un amestec din noi doi, baza unor potentiali copii ai nostri.
Parca-mi vine sa ma duc la clinica sa stau langa ei, sa am grija de ei ...Hmm..e un sentiment f straniu.
Oricum, aseara ne-am culcat fericiti si azi ne-am trezit fericiti, ne-am facut o vorba a noastra la orice fraza (gen 'N-am inteles nimic din filmul asta') raspunsul invariabil e <Da, da avem 10 embrioni!!!>
Va pup si va doresc o zi minunata !

Mergi la inceput

Pisule, inca o data ! Sunteti niste draguti!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Iyoana - stiu perfect ce spui, am ajuns sa ne atasam asa mult unele de altele incat traim prin experientele fiecareia.Eu asa am mai plans la fiecare dar acum am atata luciditate si seninatate incat ma minunez si eu
De-asta am si scris de incercarea pe testicolul stang - ca am fi putut trage niste concluzii care ne-ar fi schimbat total planurile si atitudinea, asa ca fetelor orice-ar fi nu va lasati doborate de un raspuns.
Iyoana inca odata vreau sa ti-l recomand din suflet pe Damian, desi nu am fost la Ciurel la bio totusi zic nici sa nu te gandesti la altcineva pt sotul tau, are o mana asa fina si e un om atat de special si bun si tenace, traieste alaturi de tine
Il auzeam din rezerva cat s-a chinuit sa faca iar punctie dupa punctie, apoi biopsie ..putea sa zica - nu mai sunt, asta e ...dar el nu s-a lasat.
Pot sa zic ca iubesc toata echipa Gynera, si pe Dascalescu desi nu o cunosc dar stiu ca e f buna si ca va avea grija de puiutii mei.
Azi iubesc pe toata lumea !!!
PS: astept sa traiesc emotiile astea si eu pt voi !

Mergi la inceput

copilutzu - cand citesti aici nu uita sa te uiti la intrebarea mea pt tine din urma ...e important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Pisix sunt si eu alaturi de voi si ma rog la DD sa reusiti

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisule iti citesc mesajele cu lacrimi pe obraji si-mi beau cafeau. Noroc ca sunt singura acum la birou si nu tb sa dau explicatii. Ce sa spun? Ca plang de fericire pt o prietena de pe net? Sunt tare emotionante mesajele tale. Pt sotul tau am toata admiratia . Te invidiez pt un asa sotz curajos.
Iti tin pumnii ca totul sa fie OK si m-ai dat gata cu blastocistul tau sa stii. Mai, dc faceti tripleti sa-mi dati si mie unul
Pup toata fam de Pisoi
PS: Am sa-ti trimit ceva pe mail

Miki

Mergi la inceput

Na ca acuma m-ai facut si pe mine sa plang ...
Da sunt lacrimi de fericire, baby, asa ca hai sa plangem impreuna
Tu la o cafea, eu la un ceai de cretisoara :-)

Miki fii barbata si ia taurul de coarne si barbatul de manuta si apucati-va de bebele vostru, ca io n-am pisoi de dat

Nu avem cum tripleti mama ca pune un embrion la 3 zile si un blastocist

Mergi la inceput

Stai asa ca nu am inteles!
Iti pune embrioni si, apoi si blastocit?

Cati, cum si la cate zile?

Dar se risca medicii sa deschida din nou colul sau ce se dechide pe acolo ca sa depuna un blastocit? Nu-i "deranjeaza" pe embrionii existenti? Hai ca eu...

iyoana

Mergi la inceput

Iyoana - da, exact asa vom face, si eu si Avalon
Primul embrion vineri, si daca rezista vreo unul pt blastocist, il instalam duminica
Asta am intrebat si eu dar se pare ca se poate si au mai facut ...

Mergi la inceput