Azoospermie - cap 9 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisoi maine o sa fii in gandurile si rugaciunile mele. Sper ca totul sa decurga cum tb si sa ne anunti ca esti peste 14 zile. Am o veste buna pt tine, fetele care fac hiperstimulare au sanse mari sa se prinda bb. La ce ora faci punctia?
Iyoana eu sunt pt Damian. Damian face biopsiile f delicat iar pacientii se refac f repede. Eu de aceea l-am ales pe Damian. Mickey D care e pe listutza noastra de mamici azoo a facut biopsia tot cu Damian si cand am intrebat-o dc doare mi-a spus ca pe sotul ei l-a deranjat mai rau cresterea parului in zona respectiva decat operatia in sine. Nu stiu cum lucreaza Ciurel, poate e dr bun dar eu ma duc acolo unde stiu sigur ca operatia se face delicat. Ai vb cu pacienti ai lui Ciurel si ti-au spus ca s-au refacut repede? A facut si Copilutzu biopsia dar nu mai stiu cu ce dr a spus ca a facut-o si din cum povestestea ea se pare ca a avut o refacere mai grea sotul ei.
Eu dc nu eram legata de Damian aici in tara ma orientam spre Szeged. Urologul care face biopsii la Szeged e macelar rau , pacientii lui raman traumatizati si a 2-a oara nici ca mai vor sa faca biopsie.

Miki

Mergi la inceput

quote:
Aasaaa, chiar voiam sa va zic, am citit pe prospectul la pregnyl ca se de si la barbati timp de 3 luni pt FSH, dar nu stiu cum ajuta ...

Se da la barbatii cu FSH mic.
Pisoi de ce ai facut 1 si jum de pregnil? Asa a zis dr?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Pisoi - uite am lacrimi in ochi cand scriu - sunt in sufletul tau si-mi dau seama ce emotii ai. Urmam si noi pe rand toate. Iti tin pumnii sa-ti fie bine si sa fie cu noroc.

Voiam sa mai spun si eu ceva despre dl. dr. Damian - mare doctor si mare om fetelor - mare caracter. S-a purtat cu noi extraordinar si cu mine si cu sotul meu - e si super haios, vedea cata emotie aveam, si vorbea cu noi ca si cum ne cunosteam de-o vesnicie. In dimineata biopsiei ne-a asteptat acolo desi intarziasem din cauza formalitatilor si nu ne-a reprosat nimic. Si intr-adevar lucreaza fin, sotul meu s-a refacut si el repejor desi era perioada caldurilor mari. La final ne-a zis "cand e doamna gata - se iau spermatozoizii de la borcan ...si se face ICSI" - ne-a distrat formularea.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Dragele mele ce activitate intensa constat! Nu am mai intrat pentru ca in weeck-end am fost plecati, iar duminica au venit la noi niste prieteni. Baietii au gatit si am tras o mancare pe cinste .
Iyoana, miki, pisix sunteti foarte preocupate si aveti o groaza de semne de intrebare pentru viitor. Ati facut o multime de investigatii si inca trebuie sa mai faceti. Nu stiu ce sa mai zic. Sunteti un exemplu de tenacitate si vointa. Nu stiu cu ce as putea sa va ajut eu, pentru ca voi ma ajutati pe mine, cu experienta si bunatatea voastra. M-ati determinat sa iau niste decizii si pentru asta va multumesc. Poate ar trebui ca eu sa fiu mai puternica si sa va ofer suport, indreptatita fiind poate, de studiile de psihologie pe care le am . Dar, of, nu credeam ca voi ajunge sa ma confrunt cu stari pe care le tratez eu la altii !
pisix, te rog sa ma crezi ca imi doresc din tot sufletul sa reusesti si sa nu fii dezamagita, pt. ca s-ar face o mare nedreptate in fata lui Dumnezeu.
iuca, amzulica
Despre mine nu am ce noutati sa va ma scriu. Fac tratament pentru escherichia coli, atat autovaccinul, cat si cu antibiotic (ciprofloxacin). De asemenea, cu ovule intravaginale cu oxacilina, tot pentru esch. coli. Ma enerveaza astepatarea si ma batea gandul sa renunt la autovaccin si sa ma apuc de BB, dar apoi ma gandeam ca nu rezolv nici una nici alta. Am sa incerc sa iau supozitoare cu carpicon si tinctura de muguri de zmeur si capsule de napraznic. Sotul ia tabletele pe care i le dau si inca nu i-am luat napraznic si arginina, dar maine ma duc la farmacia naturista si le salt.
pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

miki - sunt de acord cu toata pledoaria ta pt Damian
Pai prima data dr a zis sa fac doua fiole iar apoi cand am insistat (destul de mult) cu riscul de hiperstimulare a hotarat sa facem una. Dar ...m-am tot gandit eu ca daca saraca a zis de gura noastra, asa ca nu am facut nici una, nici doua ci ...la mijloc. A bufnit-o rasul azi cand i-am povestit
amzulica- ma bucur ca ti-a placut si tie Damian :-)
Iti multumesc de urari, stiu ca sunteti toate alaturi de mine. Asa cum vom fi mereu una alaturi de alta la nevoie ...
anes- si pt noi au fost alte persoane care au fost sursa de inspiratie si incredere, cand citeam mi se parea ca n-o sa invat niciodata atat si iata ca totusi acum mi-am putut forma singura pareri obiective si stiintifice
Miki a fost una din muzele / profesoarele/ prietenele mele de la care am primit o multime de info care m-au ajutat sa stiu de unde sa incep si cum sa continui
Chiar miki , ce echipa ...tu studiai si-mi mai dadeai cate o idee, eu ma duceam pe la toti doctorii :-)
Iyoana - uite despre rezultatele decongelarii, uite ce a scris Tabitha
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=67124
anes - si astea sunt noutati, important e sa faci mereu ceva

Eu am inceput sa beau ceai de cretisoara ca poate-mi mai creste endometrul pana la ET.
Am o stare de spirit fantastica, azi m-am simtit cu totul fabulos ...nu stiu de unde mi se trage dar e super
Abia astept ziua de maine sa aflu mai multe ...

Sunt pe vaaal ( Maine -punctia!)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Pisix, draga mea, !
tu esti un exemplu pentru mine, i-am povestit si sotului meu despre tine, despre cum iei tu toata povestea asta ca pe o joaca, dar ca trebuie sa-ti fie si un pic (mai mult) greu, cu toata starea de stimulare. Stiu, draga mea, ca stimularea nu trebuie sa fie usoara, chiar crezi ca nu stiu? Si te admir si mai mult, cand vad cum iti descrii starile, de parca te-ai transforma intr-o printesa, in zilele urmatoare. Si, pana la urma, chiar asa s-ar putea sa fie!
Dar eu ma agat de orice si oricine, care sa-mi spuna ca voi avea vreodata copii cu sotul meu.

Intr-adevaram auzit multe lucruri bune despre Damian, dar noi o sa facem biopsia cu dr. Ciurel pentru ca dr. Matei lucreaza cu el, iar eu nu vreau sa renunt la dansa. A fost si este atat de atenta la afectiunile sotului (v-am spus eu ca el a fost bolnavior rau), asa cum nu a mai fost niciun alt dr. Cu Dumnezeu inainte!

Si daca trebuie sa facem 2 biopsii, vom face si 2 biopsii!

In decembrie incercam sa mergem sa facem planul de bataie cu dr. Matei si vedem atunci ce si cum.

Miki fata!

Anes eu spun mereu ca sunt alte cupluri care au facut si mai multe investigatii decat noi si sunt intr-o situatie si mai urata decat a noastra. Pentru ca daca imi spun ca noi suntem oropsitii lumii, o iau razna complet! Iar de invatat, eu sunt gata sa invat din mesajele tale, ceva din psihologia invatata la mama ei, adica la scoala. si iti doresc multa sanatate, sa dea Dumnezeu ca toate vacinurile si anitibioticele si naturistele pe care le luati, sa va fie de folos! Miki stie !

Andrabrini, Iuca, Amzulica, Copilutzu va fetelor, si va doresc tot binele din lume!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Si.......coincidenta sau nu ca tocmai am terminat cana de ....
sa scoatem majoretele la dans

PISIX, PISIX,PISIX,PISIX,!!!!

Bafta maxima azi la punctie, sa vii cu vesti bune!!!!

Nu stiu la ce ora ai punctia, dar eu am inceput deja sa ma gandesc la tine! Doamne ajuta!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Pisoi Ma rog ca DD sa fie alaturi de tine astazi. Spune-mi si mie la ce ora e punctia.
Te rog, cand poti, sa intri si sa ne spui TOT

Scot si eu majoretele

Hai PISU!!!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Pfiiii, fetelor va multumesc frumos, ma simt onorata !
Sotul meu face la 12:45, eu la 13:30.
Acum ma pregatesc asa ca va pup pe toate si promit sa va tin la curent !

Sunt pe vaaal ( AZI -punctia!)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Pisix Doamne ajuta!

va tin pumnii la amandoi!

iyoana

Mergi la inceput