A slabit cineva cu Forever Living Products??

Ma bate gandul sa-mi iau de la ei niste pastilute de slabit ca sa pot sa-mi motivez kilogramele sa plece. Cica pastilutele astea iti taie pofta de mincare.
Problema e ca pachetul de slabit e mult mai complex si mult mai scump, nu contine doar acele pastilute de care zic eu.
Am incercat de la ei :
balsamul de buze care a dat rezultate f bune in cazul sotului meu care are o sensibilitate si imediat face cate un herpes sau o minune de asta la gura; daca da din timp cu balsamul, "buba" da inapoi si se vindeca f repede.
First-ul cand am fost raciti si cu amigdalite sau rosu in gat, a dat rezultate super.
Eu m-am inscris la ei prin cineva ca sa pot beneficia de preturile de depozit(m-am inscris strict pt. mine, nu ca sa le comercializez). Problema este ca, chiar si asa, pachetul complet tot este scump.
Intrebari: a incercat cineva pachetul? A dat rezultate, s-a slabit? Oare pot sa iau numai pastilutele care taie pofta de mincare?
Raspunsuri

anda spune:
Salut.
Eu am luat ambele pachete. Da, sunt scumpe, adica erau acu 2 ani...ma gandesc ca s-au mai scumpit intre timp.
Am slabit 8 kg intr-o luna si am renuntat cu doua saptamani mai devreme decit trebuia. Cit am tinut cura am facut exact ce scria acolo. Adica am mancat ce trebuia exact cind trebuia, am baut cita apa a trebuit, am facut minim 20 de min de exercitii usoare, plimbari.
Cit despre garcinia, cred ca de astea zici, mie imi taie pofta de mincare, mai ales de dulciuri.
In concluzie la mine a functionat.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea

aidaciolac spune:
Si eu am folosit produsele si pt ca nu mi-am permis tot pachetul am luat pentru inceput doar gelul + Lite-ul mi-am facut exercitiile zilnice (20 de minute) si am respectat programul de mancare. Rezultatul -18 kg intr-o luna si jumatate , ca au fost si ei mirati si drept urmare m-au chemat la prezentare sa ii invat ce am facut .
Cu o saptamana inainte am inceput sa iau si pastilele ... nu mai stiu de ce am intrerupt dieta .
Acum nu cred ca as mai putea sa tin. Inca am Lite-ul si pastile (si sunt in termen de garantie) , dar parca nu imi vine sa incep sa le iau
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune

Luna75 spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Inca am Lite-ul si pastile (si sunt in termen de garantie) , dar parca nu imi vine sa incep sa le iau
Aida,daca tot le-ai cumparat nu le tine degeaba.Foloseste-le!
Mult succes in continuare!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

aidaciolac spune:
Si eu m-am gandit sa incep iar sa le iau ... ca doar din cauza asta stiu si termenul de garantie , dar am zis mai intai sa mai dau ceva kg si asa , iar apoi cand nu mai merge sa reincep sa reiau FLP.
Matza Emma in actiune

croitorualin spune:
Eu m-am hotarat sa iau doar pastilutele de Garcinia si sper sa dea rezultate (cica iti taie pofta de mincare). O sa vedem.
Oricum eu nu ma limitez doar la a inghiti pastile, ma duc de 2 ori pe sapt la aerobic si daca ma motivez poate fac si pe acasa ceva miscare.
Daca obtin rezultate notabile va tin la curent.
Multumesc de raspunsuri.

aidaciolac spune:
Asteptam rezultatele notabile.
Eu m-am convins ca nu foamea te slabeste si te mentine. Hai AIcI sa vezi ce facem noi ... pote te ajuta
Matza Emma in actiune

Ramonika spune:
cam cat costa tot pachetul asta fetelor? si cat dureaza "tratamentul"?
Ramonika

aidaciolac spune:
Parca ajunge pt 4 saptamani ... dar nu mai stiu cat costa ... eu cand am cumparat inca erau preturile in $
Nu cred ca trebuie sa cumparati tot pachetul ... la mine a mers foarte bine pt inceput doar Lite+gel
Matza Emma in actiune

petreflp spune:
salutare
eu am tras una singura concluzie sunt superrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!
va doresc realizari si multa SANATATE!!!!!

Maia37 spune:
Se poate slabil si cu Clarinol.Am fost aseara la vara mea care era super slaba si mi-a destainut ce a folosit.Putin regim (de fainoase,fast-uri)va zic ca arata de nota 10.Eu dupa ce voi termina cu nasterea si alaptatul ma gandesc sa folosesc acest produs.Va doresc sanatate maxima si sa slabiti sanatos!
Mihaela, mamica Andreei 13+ si
24+ cu
Vlad Andrei