Va multumim pentru donatii! Targul de Jucarii

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Din pacate eu nu pot ajunge maine la intalnire dar va doresc sa va simtiti cat mai bine!

Witchie, V.M.Andreescu este sotul meu...banutii (30 ron) i-a trimis pt jucariile adjudecate de la Cornelia Laura si pe care le-am primit ieri.

Tot ieri i-am dat Corneliei 40 RON pt jucaria adjudecata de la Buburuza si o punguta cu jucarii pentru pijamalute. Multumesc inca o data Cornelia ca ai fost draguta sa le iei si pe acestea de la mine!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Medeea76,

Hensel iti va fi trimis prin posta, luni.

roandre,

Trimite-mi, te rog, pe PM adresa (si-un nr. de telefon) unde putem sa iti livram jucaria adjudecata - atunci cand vreun coleg de-al meu are drum in zona. E bine asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

daca e la 11:30, mai cresc sansele sa ajung, numai sa nu va speriati de fatza mea de dupa nunta de la noapte. Vad ca vin o parte din fete la care mai am de livrat jucarii, asa ca promit ca incerc! Daca nu reusesc, bat eu Bucurestiul cumva saptamana viitoare....

numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

prea tarziu am dat de voi, asa-i? nu se mai poate licita? imi spuneti si mie va rog cum pot ajuta si eu? sunt cam noua pe forum, adica de cateva luni si tot aud de ajutoare si niciodata nu-mi iese.
mersi
Meli, mamica de fetita minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Pun luni banii in cont atunci pentru jucarie, nu pot sa ajung la Mall:(, garga e racita si vin si bunicii in vizita maine. Pana la tineretului dadeam o fuga scurt cu masina dar mallu' e prea departe ca sa las oamenii singuri in casa.
Jucaria nu stiu pe unde e, i-am dat un PM Andei.

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Venim si noi!!!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Doamnelor,
Veniti, da?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Va rog daca aveti pe-acasa o imprimanta sa scoateti lista cu jucarii sa putem tine o evidenta. Eu mai tarziu de ora 13 nu pot sta ca intra plodul in vrie...
Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Witchie, mie imi apare ca am achitat pe cutu suparat...de fapt donatia facuta prin banca a fost facuta inainte de licitatie astfel incat in afara de acea donatie, eu vin azi la mall sa-l iau pe cutu :) si abia astept sa va vad, plus ca eu mi-l doresc pe cutu-amintire de la voi .
Va pup si ne vedem la 11.30
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Daca as dori sa trimit din Belgia prin alta modalitate decat posta care ar costa foarte mult, niste jucarii(si nu sunt putine!!), mi-ai putea da o idee cum as putea face lucrul asta? Multumesc, Virginica

Mergi la inceput