Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (256)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Of, sunt atat de pacatoase enterocolitele astea.
Din nefericire fetele mele sunt predispuse sa faca boala asta si stiu prin ce trece Maraki. Tare rau imi pare.

Maraki, ii dai antibiotic? Trebuie regim strict pe langa tratament si neaparat trebuie sa-i dai puiului ceva pentru refacerea florei stomacale - ECOFLORINA sau BIOTICS BABY (la noi asta se gaseste).
Multa, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Fetelor, cum se numeste plastilina aia recomandata pt varsta lor? E o firma ceva?

Mergi la inceput

Irinel, sa stii ca eu am sa merg in librarii si-am sa ma uit de tabla de-asta. Iti transmit apoi daca am gasit si daca vrei eu pot sa o cumpar si ti-o trimit.

Alina, despre ce fel de plastilina e vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

poze cu Marco mancand cioco:
http://community.webshots.com/album/561357902ashPDc

Alina se numeste cumva, dar nu mai stiu. sunt in niste cutii galbene. se gasesc si la Diverta, selgros, metro. eu aici le-am vazut.
Enterocolita marco nu mi-a facut, sper sa nici nu-mi faca vreodata.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Dana, cica ar fi o plastilina care nu este toxica. Si nu stiu cum se numeste, ce firma e.
Gio, merci o sa caut la Diverta.

Mergi la inceput

Aha, mersi.
Am cautat si eu, cred ca e vorba de Plastilina Playdoh.

Giova, tare scump e Marco cu oala de ciocolata. Si eu as fi lins degetele, daramite el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Dana, saru' mina.

Alinutza, ce am luat eu pentru Ilinca sunt din gama Giotto Be-be. Au de toate, si acuarele pentru pici mici de tot, si vopsea de pictat cu degetele si tot felul de minunatii. Eu o sa-i iau cind ne mutam la casa noastra, ca aici ma mai pune proprietara sa si zugravesc, acum pe picior de plecare.
Uite aici, asa arata si cutia pentru plastilina, tot cu oite din alea (chiar daca astea din poza sunt creioane cerate).
http://www.10doigts.com/produits/fiche_produit.asp?iProduitID=4838&iFamilleID=38&iSousFamilleID=587
Eu am luat din Cora mai pe la inceputul verii, acum nu am mai gasit, asa ca i-am luat ceva unguresti.

Aici e un site cu tot felul de jucarii, care mai de care mai frumoase http://www.eurekakids.net/da-13-a-36-mesi/giocattolo/

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica- poze

www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Dana, aia e pentru copii de peste 3 ani. Eu cred insa ca e OK si aia, daca se joaca sub supravegherea adultilor si se spala pe maini dupa aceea. Ca deja nu mai baga totul in gura. Eu i-am luat Ilincai din aia pentru pici ca am gasit si ca n-am avut curaj initial sa-i iau din cealalta, dar am vazut ca nu o mananca, a mirosit-o si nu a tentat-o, asa ca o sa-i iau si din cealalta. Oricum, ne jucam impreuna si modelam tot felul de chestii.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica- poze

www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput

Dana, Irinel, merci mult

Mergi la inceput

Irinel, misto site-ul, au chestii asa mai deosebite.
Gio, haios foc Marcolino ghiftuit! Nu mai cere?
Anasol, si mie imi palci mai mult acum, iti sta bine asa. Chiar te-am admirat in pozele de la mare din vara.

Mergi la inceput