rochita bebe botez

rochita bebe botez | Autor: dariaevelin

Link direct la acest mesaj

postez aici, nu stiu daca-i cel mai nimerit loc,dar nu gasesc unde altundeva s-ar incadra.

la obiect: in decembrie vom fi nasii celei mai frumoase ,dulci,delicate fetite: Lavinia. as vrea sa-i cumpar o rochita mai deosebita(poate chiar una de aia lunga- nu stiu cum ii zice, cum au reginele). Cunoasteti cumva un site unde as putea sa gasesc o tinuta mai speciala?
va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

eu am vazut o astfel de rochita la babyexpo, va fi o editie aniversara la bucuresti incepand cu 6 decembrie, nu stiu daca am voie sa spun firma, sa nu se considere reclama, era angelsday. pretul mi s-a parut cam mare, intre 200 si 300 de lei. zic matre pt ca aceleasi rochite, ba chiar mai frumoase, ca erau facute manual, le-am vazut in iulie la venetia, si erau intre 30 si 70 de euro bucata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariella spune:

Eu i-am facut fetitei mele o rochita de printesa atunci cand a fost nunta matusii ei.Eram inebunita...am cautat peste tot. Ba erau prea largi, ba prea lungi, ba aveau maneca scurta. Nunta a fost in octombrie, anul acesta. Dami avea 8 luni. Concluzia e ca aveam nevoie de ceva mai special. Am cumparat material folosit pentru perdele, ceva deosebit...si trandafirasi mici, roz, pentru a-i pune din loc in loc pe pliuri.A iesit minunat, nici nu spui ca e facuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costy_ony spune:

Caut si eu o astfel de rochita.Ma puteti ajuta cu un sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Tot ceva deosebit am cautat si eu pt finul meu si am gasit pe hainute de botez.ro daca gugaliti putin gasiti siteul,aveau si rochitze.Sper sa nu se considere reclama insa pe mine m-au surprins placut,mi-au trimis comanda prin posta si materialul,croiala,aspectul totul pana si modul de ambalare era deosebit.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput