Cand nu mai merge...deloc :(
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ingridnen/ingridnen.jpg)
ingridnen spune:
annablue, imi pare tare rau pentru tine
Ce sa-ti spun, incearca sa eviti discutiile... de exemplu daca el s-a oferit sa stea cu baiatul ca sa poti merge la ziua colegilor, nu mai insista.
In rest, ce sa spun, la noi e cam aceeiasi situatie, in sensul ca mai toate cumparaturile din cursul saptamanii le fac eu (insa sambata il trimit cu lista in piata), de copil ma ocup tot eu in fiecare seara, el vine, mananca, se duce la calculator si pe urma se culca. Eu spal, gatesc, strang dupa el, fac curatenie si asa mai departe. M-am obisnuit Totusi nu avem discutii in contradictoriu, cand eu propun ceva in general "se executa".. insa nu se implica in nimic de bunavoie.
Ingrid si Cristi 4 ani si 8 luni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
annablue spune:
quote:
Originally posted by babyblue
eu iti dau un singur sfat: ai grija de sanatatea ta! dc o sa pici pe strada si iti va fi rau, nu un om care te da afara din masina in frig, iti va fi alaturi. categoric nu.
cand ti-a fost tie diagnosticata epilepsia?
Da, si eu stiu de ceva timp ca nu ma mai pot baza pe EL...din pacate.
Mai exact, tine numai de "cheful" lui sa faca ce trebuie facut si ce revine lui din obligatii.
Cat despre genul de suport pe care oricine si-l doreste de la partener, regula e ca daca el considera si are chef sa mi-l dea (daca nu e prea ocupat) il primesc cat de cat.
Mi-a facut deja de vreo doua ori figura sa se razbune pe mine si sa ma lase "cu fundu in balta" cu Adi (intr-o zi in care trebuia dus la gradi ca de obicei si eu aveam o intalnire f importanta la serviciu de care el stia si trebuia sa ajung mai devreme, dar EL s-a incapatant sa plece si sa ma lase cu Adi sa-l duc eu pe jos)...
Cat despre boala mea, mi-a fost diagnosticata dupa ce am nascut (cand crizele s-au agravat atat de tare ca mi-am dat eu seama ce este si m-am dus la doctor).
Intr-un mod foarte ciudat si dureros, ceea ce mi-a adus atata bucurie (faptul ca mi-am dorit f mult un bb) a facut sa imi declanseze aceste crize la un nivel la care sa se impuna medicatie continua si controlul/privarea de anumite libertati.
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
mariamunteanu spune:
Chiar si asa, din moment ce iti indeplinesti sarcinile de mama, ai un serviciu care mi se pare bun si ai un aport substantial in menaj, nu vad de ce un judecator i-ar incredinta lui copilul si nu tie in caz de divort. Nu cred asa ceva.
Nu sunt medic, dar am convingerea ca starea de tensiune continua in care traiesti contribuie si ea la amplificarea bolii. Ai nevoie de o viata linistita, armonioasa, nu de certuri zilnice si "figurile" pe care ti le face partenerul.
Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by annablue
Pe drum, i-am zis ca maine sunt invitata de colegi undeva ca e ziua de numa doi dintre ei. A sarit in sus ca si el are de mers...i-am zis ca voi vorbi cu ai mei sa gasim o cale sa-l ducem pe Adi la ei...NU si nu...ca nu mai merge el...ca sa ma duc doar eu.
Cand i-am zis sa nu se "sacrifice" ca putem rezolva,mi-a raspusn ca nu vrea si sa-l las in pace.
la faza de mai sus, cand a zis ca sta el cu copilul, trebuia sa zici OK, stai tu acuma, data viitoare cand o sa ai tu de mers undeva, stau eu. nu o mai lungi atata, de ce sa nu se "sacrifice" si el? vorba lunga, saracia omului.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
annablue spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
la faza de mai sus, cand a zis ca sta el cu copilul, trebuia sa zici OK, stai tu acuma, data viitoare cand o sa ai tu de mers undeva, stau eu. nu o mai lungi atata, de ce sa nu se "sacrifice" si el? vorba lunga, saracia omului.
Ramonikasi pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Asta as fi zis in mod normal, dar "domnul" cand a auzit ca eu am o intalnire, imediat a sarit sa imi spuna ironic ca face el sacrificiul suprem sa renunte el sa mearga...ca vezi-doamne asa se intampla de fiecare data...el se sacrifica...
si evident ca reactia mea a fost "lasa ca ne putem descurca sa mergem amandoi si sa nu trebuiasca sa renunte nici unul"...dar el a continuat ca el nu mai are de mers... nicaieri, ca sa ma duc doar eu, etc.
Ana
valentinablo spune:
Desi sunt noua pe acest forum imi permit sa imi dau si eu cu parerea asupra situatiei tale annablu,sper ca nu te superi.
Parerea mea este ca tu iti cauti prea mult vina in ceea ce se intimpla cand defapt vina o poarta sotul tau,din cum spui tu ca se comporta cu tine eu mai degraba trag concluzia ca el are pe altcineva si vede in tine un obstacol,de aceea se descarca pe tine deorece nu te poate parasi ,el isi iubeste copilul si vrea sa ramana langa el,asta cred ca il tine linga tine,poate nu este asa cum spun dar eu asta as crede daca sotul meu ar avea asemenea comportament.
Iti doresc toate cele bune si sper intr-un final sa ai o casnicie asa cum iti doresti.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamaria/anamaria.jpg)
anamaria spune:
quote:
Originally posted by valentinablo
Parerea mea este ca tu iti cauti prea mult vina in ceea ce se intimpla cand defapt vina o poarta sotul tau, din cum spui tu ca se comporta cu tine eu mai degraba trag concluzia ca el are pe altcineva si vede in tine un obstacol, de aceea se descarca pe tine deorece nu te poate parasi, el isi iubeste copilul si vrea sa ramana langa el, asta cred ca il tine linga tine, poate nu este asa cum spun dar eu asta as crede daca sotul meu ar avea asemenea comportament.
Iti doresc toate cele bune si sper intr-un final sa ai o casnicie asa cum iti doresti.
nu stiu daca are rost sa presupunem ca are pe altcineva. in afara de persoana in cauza, 'inculpatul', nimeni nu stie care e adevarul, oricum!
cert este ca atat timp cat ai o casnicie care scrtzie din toate incheieturile - si asta de multa vreme, din pacate - ALTCINEVA poate sa apara practic, ORICAND. fie ca acest 'altcineva' este o alta femeie, in cazul lui, sau un alt barbat, in cazul ei!
problemele trebuie rezolvate cumva, fara sa te complaci in aceasta situatie care deja dureaza de multa vreme!
nu cred ca ai nevoie ca situatia sa se complice si mai mult, fie din partea lui, fie din partea ta!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
![](bonjovi.gif)
si
![](chitara.gif)
poze cu frumosii mei (si nu numai
![](icon_smile_wink.gif)
Pesimistul vede intr-un tunel intunericul;
Optimistul vede lumina de la capatul lui;
Realistul vede luminile trenului care vine;
Mecanicul de locomotiva vede trei idioti pe sine, gata sa-i calce trenul...
annablue spune:
De avut nu are decat calculatorul si baietii cu care se joaca jocul ala imputit...
Altfel ar fi preocupat de alte chestii (cum sunt barbatii cand au "fluturasi") si ar lipsi mai mult de acasa.
Dar, vreau sa va spun ca eu deja am decis ca pana la sfarsitul acestui an va trebui sa imi demonstreze ce vrea cu adevarat.
L-am informat mai devreme ca daca pana la 1 ianuarie 2008 nu se duce sa caute ajutor specializat, eu pe 3 ian dau divort...
Si chiar daca o sa mor de greu...voi gasi eu o solutie...ca mai bine fara decat cu nervi si cu durere in suflet tot timpul...
Nici la serviciu nu ma mai pot concentra ca lumea...plus ca de ieri ma doare cumplit zona aia de la stomac unde se pare ca se numeste duoden (pliul care il face stomacul, in dreapta, oarecum sub coasta) si nu vreau sa dau in ulcer sau altceva din cauza lui...
diseara deja m-am decis ca ma voi muta din patul conjugal...chiar daca va fi mai frig (la noi e destul de rece) dar nu mai suport sa stau cu dusmanul...
Mai devreme i-am zis ca am rezolvat cu ai mei sa il ia pe Adi de la gradi si sa stea cu el...si vine domnu' si zice "esti nebuna...nu ti-am zis ca eu nu ma duc? lasa ca-l sun eu pe taica-tu sa vorbesc cu el sa nu se mai duca..."
Am crezut ca mor...
I-am raspuns ca daca vrea sa dam invileag neintelegerile noastre, sa-mi spuna ca s-o facem cum trebuie si sa-i anuntam si pe ai mei si pe ai lui :)
Ana
Lorenyy spune:
Annablue,sa nu fie cu suparare,dar te-ai gandit si la varianta"sa existe,sau sa mai existe si altcineva in viata lui??"Ceva nu este in regula,ar cam trebui sa te interesezi si ce face in timpul"lui liber",sa ma ierte D-zeu,dar cu barbatii astia....niciodata nu stii..Am trecut si eu prin asta,si am gasit"problema" prin mesaje..
Multa bafta,si gandeste-te in primul rand la copilul tau!
principe spune:
annablue,
Sincer iti spun ultimatumrile pe care le dai nu isi au rostul.Ba mai mult modul tau autoritar cu care incerci sa rezolvi problemele mai mult agraveaza problemele si mareste tensiunea. Nu poti impune nimanui sa-si ventileze sentimentele daca nu vrea sau nu poate sa o faca,nu poti impune cuiva sa se schimbe daca nu vrea sau daca nu vede de ce sau ptru ce...insa poti incepe sa te schimbi tu,asa cum au spus si ruxij,ocebine si ramona.Problemele nu se discuta cu mintea fierbinte si nici in momentele de criza.Nu poti dezbate problema comunicarii cand va calcati pe bataturi unul pe celalalt de cate ori aveti ocazia ,va reprosati care ce si cum greseste,face sau nu face.Ptru a gasi pacea unul din voi trebuie sa depuna armele.
Daca,crezi ca nu poti.....atunci....divortul este cel mai simplu.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117