Gravidute si mamici de Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Va pupam si noi pe ziua de astazi...
ne bucuram ca va place caruciorul nostru, multumim de sfaturi, nu stiam ca se poate cumpara bara de protectie din fata separat, dar este foarte bine de stiut, pentru ca si eu am fost putin dezamagita ca n-o are, dar pe ansamblu mi-a placut...
Am intrat azi in saptamana 28, adica ce luna ainseamna????

Adriana S.

-28 sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Am citit, insa sunt iar in graba, promit ca voi raspunde celor care mi-au scris mai pe seara.
....Iar ma lupt cu durerea de cap...

Adriana, dupa calculele mele rapide, ai 6 luni si 3 saptamani, deci esti inca in luna a 7-a.

Monica, desigur ca am vazut GA(s4e1-6) si PB(s3e1-7).

Revin pe seara, acum, gata:

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

adryana: eu stiam k de la 28 de sapt intri in luna a 7-a
eu cand am implinit 28 de sapt am rasuflat oarecum usurata k dc intrasem in 7 luni , puteam si sa nasc...

Madalina 13+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 11 luni

Mergi la inceput

80% e fetitza!!!
Sunt foarte bucuroasa, dar totodata sceptica.....eu inca mai cred k e baiat si k s-a inselat d-na ciufu...oricum voi pune carucior roz k sa ma bucur de el macar pana la urmatorul echo...

Madalina 13+

Darius la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mada, e fetita, ai sa vezi!!! Bine ca e bine, puneti linistita caruciorul roz!!!

Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Mada, ai vazut? ti-am zis eu ca e fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by madaluta

80% e fetitza!!!
Sunt foarte bucuroasa, dar totodata sceptica.....eu inca mai cred k e baiat si k s-a inselat d-na ciufu...oricum voi pune carucior roz k sa ma bucur de el macar pana la urmatorul echo...

Madalina 13+

Darius la 11 luni

Mada, mie Dr Ciufu mi-a spus de la 12 sapt ca se pare ca o sa fie baietel, si nu s-a inselat!!
te vad peste 3 ani impletind codite!!!

Monica 31+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

mokika, angelique,docdecap: of..eu tot nu cred..parca astept k data viitoare sa-mi spuna k e baiat. macar dc mergeam la d-na lutescu, aveam mai multa incredere in ceea ce spune..Asa...stau k pe ghimpi pana pe 11dec cand sunt programata din nou la control.Mie imi vine k sapt viitoare sa mai merg la un echo sa vad ce imi mai spune si altcineva, dar nu stiu cine mai are un echo performant...
Poate ma ajutati voi...
Acum sperantele mele sunt mari..dar dezamagirea va fi pe masura daca d-na ciufu s-a inselat...Ea de fapt nu a vazut sexul lui bb ci bulbul din care va aparea el. Si pozitia pe care o avea acesta( adica total la orizontala) indica faptul k va fi fetita. Daca era baiat este de obicei la 90 de grade.Dar nu e sigur...

voiam sa va mai spun k s-au mai modificat preturile,angi,cand ai timp sa mai reactualizezi :

echografie sarcina trimestrul I.......130 RON
-echografie sarcina trimestrul II/III
-fara 3D/4D.........180 RON
-cu 3D/4D............280 RON
-echo abdominala (etaj superior, etaj inferior, pelvis)....65RON
-echo copii.......40RON
-echo pelvis cu sonda transvaginala.....60 RON
-ech tiroida......40 RON
-echo san bilateral.....60 RON
-echo testicul...40 RON
-echo Doppler vascular membre inferioare....60 RON
-echo Doppler carotido-vertebral....65 RON

Madalina 13+

Darius la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mada, am modificat listuta.

Pt eco ai putea sa mergi la madam Dascalu si sa ii spui ca nu vrei decat sa afli sexul si sa nu mai asculti nimic altceva din ce iti spune . La chestii din astea se pricepe si in plus are un aparat ffff bun! Sau peste o sapt doua sa mai mergi la un eco la dna Ciufu, poate pana atunci e totul mai clar.

Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

AngeliquedeS eu sa nu mai aud de d-na Dascalu caci m-a fiert o luna jum pana sa ajung la ginecolog numai la 100grade.Eu nu o recomand la nimeni cu toata aparatura ei sofisticata.
Mada felicitari pentru primii pasi!Eu am aflat de la d-ra Lutescu ca-i baiat si este 100% iar la prima sarcina acum 13 ani tot ea mi-a zis ca-i fetita si asa a fost desi nu era decat un eco simplu pe vremea aceea.
Andicu linistita poti scoate bb afara imbracat corespunzator si acoperit la fata chiar si la 0 grade.Inainte de a iesi picura ser fiziologic in fiecare nara ca sa-i mentina umiditatea asa faceam eu fetitei la rec.med.Daca e viscol.ploaie,ceata se subantelege ca trebuie sa stea in casa.
Un w placut!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 23+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput