Gravidute si mamici de Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hellooo, in mare viteza.
Sper ca maine sa am mai mult timp sa scriu, acum am citit pe diagonala asa ca scriu ce am retinut.

1. stau si eu in Coiciu, pe Merisor si am descoperit cel mai scurt drum spre parcul de la Casa de Cultura, asa ca ne putem intalni cand e vreme de iesit cu bebeii.
2. Kris, am votat si eu burtica frumoasa!
3. Biberoanele Avent dupa mine sunt cele mai bune! am incercat si alte firme, dar tot astea sunt cele mai ok. Tetine folosim acum nr 2 desi ar trebui sa trecem la nr3 (care sunt de la 3 luni), dar bebe inca se ineaca cu alea, asa ca mai asteptam. Aaa, si sterilizatorul se foloseste numai cu apa plata sau distilata, altfel face piatra si strica si cutia si biberoanele; nu mai zic ca le sterilizezi cam degeaba la cat clor contine apa de robinet!
4. Gabiu, sa-ti traiasca frumusetea de baiat dolofanel, tare dulce e in cada! si se vede ca-i place!

si mai scriu maine!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ia te uita mama ce de vecine avem noi pe-aici...
Isidora, stai linistita, ca nu superi pe nimeni daca iti spui of-ul, de aia suntem aici, sa ne putem spune parerea atunci cand simtim nevoia, nu?
Stai cu soacra? Welcome to the club, si eu la tine cum este? Eu nu as avea chiar asa de ce sa ma plang ca stau cu ea, dar ca fiecare om, are momente cand da cu bata-n balta de-mi vine sa-mi iau campii....asa, pe general, e o femeie super de treaba, ne ajuta mult si ma inteleg destul de bine cu ea.
Madaluta - se pare ca-i este bine in Viena, cred si eu ...cu sotul aproape...oare nu s-a intors? Ma gandesc ca daca era deja inapoi, ne dadea ea de veste...oricum, ii uram distractie maxima, nu-i asa ?
Crisis, mai vorbim de cafea sau ceai sau ce o fi cand te-oi intoarce..pana atunci, iti tinem pumnii, sa te intorci de la unguri numai cu vesti bune
Mokika, mama, si tu stai prin zona? Super, fetelor, cand o fi mai cald (la primavara eventual...ca acuma nu cred ca si-ar scoate careva puiul la frig ) ne intalnim sigur, cu bebicii in carucior, abia astept... Numai sa nu se gandeasca primaria intre timp sa ne lase si fara parcul de la casa de cultura (cel mai aproape de noi)....
Oare ei chiar vor sa ne lase numai cu asfalt?????
Va pupic pe toate, si bineinteles si pe cele care nu sunt vecine cu noi (ca sa nu se supere )

Adriana S.

-29 sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dragele mele, va invit la un CAPITOL NOU

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput