Gravidute si mamici de Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 19
isidora spune:
CRISS,felicitari pt. confirmare,sarcina usoara si bebe sanatos!Esti nascuta in 81?
Rog fetele care stau in zona,Madaluta,Adryana,Criss,sa ma ierte ca am spus ca nu-mi place unde locuiesc,mai ales ca suntem vecine ,dar ce sa fac daca asta-i realitatea si m-a luat valul
...Sper sa nu fie printre noi si cel,cea care detine Brick-ul ca atunci chiar ca am pus-o!
Ce ma enerveaza cel mai tare e ca n-avem unde in zona asta ,ca si in maj. din Constanta,sa ne plimbam copii...Ne sufoca,masinile,gazele de esapament,lipsa trotoarelor,si cand ele exista sunt blocate de masini parcate,verdeata ioc,praf cat incape...Eu ca sa fac un drum la piata care e la 2 pasi,tb. sa iau masina,altfel tb. sa smuncesc copilul non stop cand intro parte cand in alta ca sa-l feresc de masini...Nu-mi imaginez cum as putea proceda cu ea si cel mic in carut,+cumparaturi.....
Deci rog iertare pt. o fitoasa care si-a plimbat 2 ani jum. copilul numai pe faleza si pe Eminescu....[q Mi s-a urcat la cap cu siguranta!
fetele si sper sa acceptati si invitatia mea la o cafea !
Mav,si voi faceti teme?Fiimea m-a imbolnavit deja ,toata ziua facem lectii,de zici ca am inceput cu 2 ani mai devreme scoala...Pe deoparte ma bucur ca ii tine mintea ocupata si cum desene la tv nu mai servim e taman bine...Mai nasol e ca de anul asta face si germana la gradi,si-mi aduce acasa poezii si cantecele pe care vrea sa le repetam iar eu nica germana
...
gabiu spune:
isidora, multumesc frumos, sa-ti traiasca copilasii si sa fie sanatosi
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
Maia37 spune:
Mokika frumoasa familie,sa va traiasca puisorii sa fiti sanatosi si fericiti!Abia astept sa nasc si eu ca sa am 2 copii
Am fetita de 13 ani si in martie vom avea baietel
Va pup si we placut!
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
docdecap spune:
'neata fetele (cam tarziu, e adevarat)!
am fost la cumparaturi rapide in carfur, sau cum se spune la noi in casa am carfurit un pic, si evident am ajuns si la alea pentru bebei si am luat primul biberon AVENT, scrie acolo ca tetina e buna de la 0+, adica poate face bebe trecerea intre san/biberon fara sa se obisnuiasca prea tare cu bibe si sa nu mai vrea de la icilu' lu' mama (ce bine e sa vorbesti cu constantence, stiu despre ce e vorba!!). mai aveau si tetine 0+, le las pentru data viitoare!! In schimb nu mai aveau mameloane de silicon Avent, de-alea de ziceam eu ca scrie si philips pe ele. da' chiar, ar sti cineva de ce si de care ar fi mai bune? (astea erau marimea mica si forma de fluturas)
Isidora, parca si mokika statea in Coiciu, s-ar putea sa fie si ea in gasca...
Eu stau la Delfinariu, am descoperit ca pe aceeasi strada cu Lulu77, noi ne-am descoperit ca suntem vecine. se mai inscrie cineva la plimbari in Tabacariei??
intrebare de necunoscatoare: sterilizatorul funct. cu apa distilata? ma gandesc ca da, sor-mea cand vine la Cta se ia cu mainile de cap cand vede cum se aduna calcarul pe biberoane si tetine de la fiert in apa noastra cea pura... Oricum la maica-mea in zona garii e mai nasoala decat aici, in nord, am inteles ca e alta sursa. Dar tocmai de-aia ma gandeam ca un sterilizator ar fi o treaba buna. o sa ma apuc sa googlesc un pic ca sa gasesc ce tipuri sunt, cam care sunt preturile, etc, etc. apoi poate vin cu intrebari de informata...
Crisis, asa e uneori si cu mine, ma ia barbatu' de o aripa si hai acasa, am fost la o nunta la bucuresti la care au dat altii plecarea, ca eu mai stateam, ma coborasem de pe tocuri in alti pantofi si eram din nou in verva... Or fi stiind ei ceva mai bine ca noi!!
Isidora, te-am retinut si cu restrictia la intalnire dupa 1 decembrie, si cu disponibilitatea pt informatii, sapt. viitoare te trezesti cu un telefon de la mine!!
mav, sunteti draguti ochelaristi!! se vede ca Sebi se amuza tare cu ei (inca). eu cu ochelari arat ca Dna profesoara, si asta inca din cls. a XII-a!! n-am scapat de eticheta, dar am mers odata la un bal mascat si m-am costumat in secretara perversa (super-mini, bluza super-mulata si evident ochelari) si atunci am scapat de eticheta de persoana serioasa si severa...
intrebare in afara concursului (subiectului): aveti vreo recomandare de meseriasi care dau jos/ pun faianta? avem o bucatarie gata sa cada (ma rog, faianta sta sa cada) si daca nu facem acuma, pana in sarbatori, nu stiu cand mai apucam cu bebe. Jumate de perete e faianta 'burtita' rau de tot, dar mai avem si centrala, tevi etc, o sa fie bal mare!! Merci anticipat pentru compatimire ![]()
va pupic pe toate, stam acasa ce a vreme de numarat cash-ul (am un cosulet plin-plin de maruntis, sa nu zic ca stau chiar degeaba, barbatu' e la tenis!)
n-am schimbat semnatura, a se citi 33s fix azi
Monica 32+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
isidora spune:
Asa DOCDECAP,pune sare pe rana ...deci si Mokika e vecina cu mine...ah, si Andicu parca....
DE mameloane pot sa-ti spun ca sunt mai bune cele cu care te impaci tu mai bine...si te-am lamurit bustean
La mine au mers cele de la CHICCO,dAR la prietena mea ,pt. care au fost o reala necesitate ca avea ciresele ombilicate,n-a mers mai nimic,a tb. sa se mulga...Dar din cate am auzit tot Avent-ul ar fi mai bun...Eu sunt norocoasa ,ca-mi ramane sa incerc colectia ei + cea de pompe de muls,inclusiv electrica...La celelalte intrebari las fetele sa-ti raspunda ca eu habar n-am...
crisis81 spune:
Neatza' va zic si eu. Nu, eu nu am fost la cumparaturi, eu chiar acum juma de ora m-am trezit
. Ce e tarziu?
isidora stai linistita ca nu m-am suparat. Te inteleg perfect. Eu nu am copil de plimbat inca, dar am catel, care in afara de 5 minute in gradina din fata blocului nu vede verdeata. Si din cate vad situtia nu se va imbunatatii ba dimpotriva. Orice mic spatiu verde de langa blocuri este transformat peste noapte in santier in lucru, ca de, apartine primariei si ... se poate. Noi in spatele blocului, pe langa parcare, avem un loc frumos amenajat cu copaci si verdeata, cu o masa si doua bancute unde poti sta cand e cald afara. Dar am inteles ca si acolo va incepe constructia unui nou bloc. Asa ca... vom mai vedea spatii verzi in poze
.
Si da, sunt nascuta in '81
.
Adryana si celelalte vecine invitatia mea ramane valabila, dar pentru weekendu' urmator ca maine seara plecam spre unguri si ne intoarcem vineri.

la toate constantencele!
Cristina
5+ 
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
POZELE NOASTRE TOATE
In asteptarea ingerasului
isidora spune:
CRISS,te-ai trezit f. bine pt. o graviduta si o vreme ca asta;eu m-am dat jos ieri la 11 si daca nu mi-ar fi fost foame si rusine-dar nu f. mare-de mama soacra,as mai fi dormit macar pana la 16
...Eu am pisica,dar de cand mi-a zgariat canapeaua are acces interzis la parter...Serveste doar in curte si la demisol....si cand sunt in toane bune casa scarii si etajul...Drum bun la unguri si sa va intoarceti cu bine!
DOC,fericito,la plimbari in Tabacarie m-am inscris de cand ne-am mutat aici,ca ce alta alternativa sa am?Deci cat de curand va insotim...
ANGI,niste ore de germana cand te prinzi sa-mi predai?Intre 2 alaptaturi ,merge oare?Promit sa-nvat repede,desi mai am un singur neuron dar sper sa fie hermafrodit![]()
Sau nu,fiimea tot ma trage de maneca sa o invat sa danseze seviliana,iar eu m-am facut de ras suficient in Spania...
MADALUTA,cand se intoarce?Poate bea ea si pt. mine un capucino
..aBIA ASTEPT sa ne pov. cum a fost...
AngeliquedeS spune:
Buna fetelor, si eu ma simt de parca ar fi tot dimineata, m-am trezit la 12.30 si m-am dat jos din pat la 13. Aveam papa facut de ieri, acum vorbesc cu voi si pe urma ma bag la tradus..
Isi, ma bag la orele de germana, intre doua alaptaturi, vai de neuronii nostri!!!! Sa stii ca te inteleg, si eu am stat un an de zile in faleza nord si cand m-am mutat de acolo m-am mutat pe Soveja si boceam in fiecare zi ca ce-am fost si ce-am ajuns! Acum sunt iar in elementul meu ca stau destul de aproape de mare, in 10 minute am ajuns la ea.
Vad ca sunteti o gramada care stati aproape una de cealalta!
Crisis tinem pumnii sa va intoarceti cu bine de la Szeged si cu poze cu bebe!
Doculet, eu am carfurit ieri si am vazut ca aveau mameloane din acelea fluturas de la Avent si am vrut sa imi iau dar am amanat pt sapt viit cand vrem sa luam si Pampersi si una alta ce mai trebuie.
Roxx, ai aflat cand ai cezariana?
Adryana, Gabiu, Maia, Mokika, Andicu va pup dulce, sper ca nu am uitat pe nimeni!
Pupici,
Angelique
34+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 6 saptamani!
lulu77 spune:
DOD ,sterilizatorul il folosesti CLAR cu apa plata ,caci altfel nu faci nici o afacere ....![]()
Sa stii ca si noi folosim biberoanele Avent ,am trecut de mult la cele mari de 260ml ptr ca Luca mananca la o masa 180-210 ml lapte ,iar tetine folosim de vreo saptamana pe cele 1+.
Biberoanele mici ,cele de 125ml ,si-au gasit alta intrebuintare ,bem ceiutul din ele
.
SANATATE TUTUROR!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Mokika spune:
Pupici!
Am intrat sa vad ce mai faceti, ce ati mai scris.... am citit intr-o fuga .... si cu ochii incetosati....
Am papat si am baut un paharel de palinca adusa de socru-meu de la mama ei.... si m-am ametit rau de tot.... m-au luat toate caldurile si simt ca mi s-a dus in picioare toata licoarea.
Da, eu stau in Coiciu, pe str. Andrei Muresanu aproape de strada Portitei (care vine de la Trocadero). Sunt mare amatoare de intalniri! Si cafeluta.... eu inainte nu puneam gura pe cafea dar de cand am nascut s-a trezit o pofta de cafeluta in miiineeee!
A! si mai am niste pofte care s-au trezit in mine dupa ce am nascut... as manca tot timpul dulciuri! Iar in timpul sarcinii nu am poftit la nimic niciodata! Deh!
Nu ma intind prea mult ca ma duc in pat putin ca sa-mi revin. Sotul meu face misto de mine! Ce laptic o sa-i dau eu lui bb? Laptic palincat!