Aspirante optimiste > 20 ani (204)
Raspunsuri - Pagina 12
oanasm spune:
marynik...mmooooama...ce fund sexy![]()
bujo
...cum te simti?
dara..ne-ai aruncat pastila si ai fugit?
Oana
bujo spune:
Eu ma simt ff bine, tot cu golurile alea prin stomac si sanii usor durerosi. In rest cam nimic.
bujo
3+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
oanasm spune:
bujo...maine mergi la dr..nu? iti tinem pumnii sa fie bine! la ce ora? sa ne dai de veste ...ca stii ca suntem nerabdatoare
Oana
Kimmy spune:
Salutare fetelor!
bujo felicitari!!!sa ai sarcina usoara si BB sanatos!Nici nu poti sa-ti imaginezi cat sunt de bucuroasa pentru tine.se pare ca nu degeaba ne-am inteles noi sa fim impreuna si la aceasta odisee.Sa dea DD de data asta sa ramanem acolo pana la sfarsit,fara probleme!
dara felicitari si tie!
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
http://community.webshots.com/user/kimmy198425
ClaudiaH spune:
Bujo, cum adica din prima?
La mine oricum luna asta chiar daca apare ovulatia un pic mai tarziu, noi tot folosim prezervativul. Nea' Dr. a zis ca vrea sa ma vada la echo in ziua 12 de ciclu, sa vedem cum ma prezint caci cu prima sarcina am avut ceva probleme deci pana atunci stam cuminti. Acum sunt in ziua 15 a ciclului si temperatura inca sta intepenita la 36,7. As vrea sa am ovulatie sa stau linistita apoi, sa stiu ca mi-am revenit la normal. Oricum sunt bucuroasa ca am imunitate la rubeola si toate cele ca daca mai trebuia sa fac si vaccinuri ar mai fi trebuit sa astept inca vreo doua luni ca cica nu e bine sa ramai insarcinata in perioada vaccinurilor asa ca... tot e un lucru bun. Succes tuturor si spor la 
bujo spune:
Claudia am zis din prima, adik prima luna cand o sa incercati sa dea Domnu sa ramai gravi. Eu asa am patit si acum si la sarcina pe care am pierdut-o in iulie.
Oana la dr merg dimineata si pe la 12 sau 1 o sa intru sa va zic ce-am facut.
bujo
3+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
oanasm spune:
bujo
mamicutza!
claudia sora mea (si ea tot in germania locuieste) a luat si ea AC...si dr de acolo i-a zis ca e bine sa treaca 1 cm pana sa apuca de treaba...a trecut un cm si acum (a2-a luna) e
in 6s
Oana
maryb spune:
andreutza, am uitat sa-ti spun ca ai o catelusa frumoasa foc. O pup dulce pe boticel.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic

declar Z1