Mamici de noiembrie- decembrie (115)
Raspunsuri - Pagina 20
RGE spune:
RAMI NIMIC NOU???

ANK..bebe al tau sughite??..ca nu stiu ce sa-i fac cand sughite am incercat sa-i dau tzitzi dar nu vrea![]()
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
laura1713 spune:
Hello, hello!
Avem vesti mari... am fost la nenea doct. si a spus ca deja colul e deschis si permeabil (ce-o fi si aia?), nu doar sters, si ca daca pana in we nu se intampla nimic, luni sa merg la spital sa ma internez! Deci luni imi voi tine bebele in brate!!!!!!!!!!!!!

Merg sa citesc din urma, ca nu am ajuns.
Pupici
Laura
39+
Rares
laura1713 spune:
quote:
Originally posted by pussi
SMS DARLEENA: la ora 13:00 a venit pe lume printesa Kara 2.950 kg., 48 cm. apgar 9!
PUSSI34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 17 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
FELICITARI DARLEENA! SA ITI TRAIASCA COMOARA SI SA FITI FERICITI CU TOTII!
Laura
39+
Rares
Ank83 spune:
RGE si bebe al meu sughite si inca destul de des.Pediatra mi-a zis sa ii dau o picatura de zeama de lamaie.Si asa ii trece.Sa vezi ce se stramba... si face o figura dinaia cum ca "vai ce sufar eu!!!"
.
Eu l-a inceput i-am dat baby calm de la fares..un ceai simplu cu vreo 2 lei cutia si bineinteles ca nu era agitat mai mult de 2 ore pe zi... si m*-a mancat undeva sa ii dau de la milua ca dehhh ...e milupa... si acum imi vine sa arunc cutia cu ceai pe geam
.La mine picaturile gen bonisan sau sab simplex nu mi s-au parut sa aiba vreun efect .
.... Apropo bine ai revenit acasa mami

Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by laura1713
Hello, hello!
Avem vesti mari... am fost la nenea doct. si a spus ca deja colul e deschis si permeabil (ce-o fi si aia?), nu doar sters, si ca daca pana in we nu se intampla nimic, luni sa merg la spital sa ma internez! Deci luni imi voi tine bebele in brate!!!!!!!!!!!!!
Merg sa citesc din urma, ca nu am ajuns.
Pupici
Laura39+
Rares
Bravoooo... inca un bebelus la orizont

... Pupici multi multi 

Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
eu ies sa ii dau papa la Raul ca are mainile bagate in gura pana la cot.Pusi
Ank
Raul
17.10.2007
laura1713 spune:
Mergem la nani, ca suntem obositi, si in caz ca se intampla ceva... trebuie sa fim fresh la intalnire.
Pupicei si somnic usor.
Laura
39+
Rares
RGE spune:
ANK multumim frumos

ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"

SABINA ELENA &