Mamici de noiembrie- decembrie (115)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxxy80 spune:
Fetelor, m-am apucat si eu de calcat hainutele lui Matei. Eu nu sunt deloc prietena cu calcatul, dar m-am gandit sa incep de acum ca sa termin in vreo 2 saptamani
. Bineinteles ca dupa vreo 6 perechi de pantalonasi minusculi m-am plicitisit
. De abia astept sa nasc, sa-mi puiul in brate. Sunt atat de curioasa cum arata. Oricum pentru mine va fi cel mai frumos
.
Oricum nu-mi vine sa cred ca de azi am intrat in 9 luni. Ce a fost mai greu a trecut. Cand ma gandesc ca pe 8 aprilie mi-am facut primul test si ce m-am bucurat pentru cele 2 liniute. Hai ca am devenit cam sentimentala. Nu stiu ce am.
Roxxy
36+
Matei
_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
Roxxy80 spune:
Si eu sunt de aceeasi parere ca o cafeluta dimineata nu are cum sa faca rau. Sa nu fie f f concentrata. Fina mea a alaptat-o pe aia mica pana la 2 ani si in fiecare zi bea o cafeluta iar pitica nu a avut nici o problema. Este o grasunica sanatoasa
.
quote:
Originally posted by adinag
Creem, felicitari pentru printesa!!! Refacere rapida si bb mancacioasa si sanatoasa!
BB, dar repede ai mai slabit! In ce masura ti-ai schimbat alimentatia dupa nastere?
A propos de cafea+alaptat, eu stiu sigur aceasta recomandare: maxim 3 cafele sau 6 cani de ceai cu teina sau 300mg cofeina la 24h. Stiu sigur ca nu e interzis, dar nici eu n-as exagera, adica cafeluta de dimineata ajunge, ca mai vine cateodata si ceva ciocolata sau mai stiu eu ce. Mai mult poate sa-l faca pe bb nelinistit...
Eu nnu beau cafea, insa mai bag o cola si dulciuri, ajunge ca sursa de cofeina :-))
Adina 33+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy
36+
Matei_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
Ank83 spune:
Salutare fetele.Noi am cam tras chiulul ca ma facut prostia sa ii dau ceai de colici la Raul de la Milupa , granulat si nu ne-a lasat sa dormim 2 zile de gaze si dureri
.Acum am revenit la cel dinainte si e cuminte din nou.Promit ca intram mai des de acum.. doar sa dormim noaptea asta sa ne recuperam somnul.
Am mers azi la oftalmo ca ii curge un ochisor rau de tot din maternitate...Si saptamana viitoare trebuie sa mergem sa facem o echografie la capusor sa vedem daca bosa cu care l-am scos nu a lasat urmari.
va pup pe toate toate
.....
A sa nu uit si eu vreau sa vad pozele cu bebicii de pe mailul comun si eu nu il am ...Poate sa imi trimita cineva un PM cu el ?? 
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
Maine intru sa va dau de baut si papa 

ca e Sf Mihail si Gavril si numele nostru de familie e Mihai
....Merg sa pun ceva pe foc ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
fetelor si eu l-am tinut pe Raul initial cate 10 minute afara.Azi am stat aproape jumatate de ora
...si nu are nimic.
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
Cand are capul tuguiat la nastere, asta din cauza ca nu e scos la timp dintre oase.A lui Raul a fost tuguiat ca arata ca oblio. ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
adra_bell spune:
Mercic! Credeam ca majoritatea bebicilor ies cu capsorul tuguiat....
adra_bell
38+ si
Eva-Elena
Ank83 spune:
Pai la nastere naturala cam asa e.Doar ca al meu a avut asa ca o casca aproape.... ca a fost dat cu lioton pe capusor cat timp a fost in spital pana i s-a tras.
Ank
Raul
17.10.2007
RGE spune:
ANK83 LA MULTI ANI PENTRU NUMELE DE FAMILIE...daca te-ai dat de gol tre sa dai de baut imi pare rau..

..ce ceai i-a prins lui bebe pentru colici??...noi nu avem dar cred ca e cam devreme nu??...cum naiba se manifesta astia ca bebe al meu papa si doarme si noaptea sa zic o ora e cam agitat ca are ghimpi patutul ..daca l-as dormi sa doarma dezbracat si cu tzatza mea la el in brate ar fi cel mai fericit.
SUCCES LA ECO ANK!!
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"