Mamici de noiembrie- decembrie (115)
Raspunsuri - Pagina 18
RGE spune:
RAMO NASTERE USOARA! UITE SI CATEVA MAJORETE SA TE AJUTE SA NASTI USOR!!

ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
pussi spune:
SMS RAMO" am dureri din 10 in 10 min., cred ca ma duc la spital. Pe cand mi-am pus cartofii la fiert sa-mi fac pireu. hihihi"
PUSSI
34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 17 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
Acular73 spune:
mihuta multumesc mult de raspuns. De doua zile tot incerc dar fetele sunt ocupate si le inteleg.
Deci pe data de 29 octombrie am nascut prin cezariana o fetita pe nume Mara. A avut 2.750g, 47cm, scor Apgar 9. .
Am vazut ca treceti si data de nastere a mamei. Eu sunt nascuta pe 22.02.1973.
Multumesc inca o data si nastere usoara si recuperare rapida.
Raluca
PS. Nu pot sa dau PM. Imi da un mesaj cum ca nu ai accepta PM-uri. Cred ca nu am destule mesaje postate pe forum si de aceea se intampla asa.
MaraD spune:
Felicitari CREEM ... sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa si sa aiba noroc cu carul ...
HAI RAMO ... nastere usoara si sa o tii pe BEA cat mai repede in brate!!!!

Da, Pussi, te cred ca
... asa am facut si eu cand am aflat ... si eu tot cu cafeaua de dimineata ma scot ... nu vreau sa ma gandesc cum o fi fara ... si constipata si zombi si cu bebe de ingrijit si avut grija 
... Dar daca nu-i voie clar ... apoi asta e! Si uite ca Roxi zice ca nici ciocolata ...
... asa de indulcit zilele nedormite!!!!
Gasim alternative! Prune uscate si apa la greu! 
Mara 39+ si
Brianna
AMR ... 1 ZI !!!!
If God Is for Me, Who Can Be Against Me?
MaraD spune:
V-am pupat acum ca plec la plimbare si la pedichiura ... mai ales ca la noi in bloc se lucreaza la ceva tevaraie si de dimineata explodez ca numai masini de gaurit si zgomote infernale se aud ...
Bine totusi ca inca fata e in burtica ... ca cred ca ar fi fost de cosmar cu somnicul pe ziua de azi!!!!
Pupici la bebici mamici si burtici ...
Mara 39+ si
Brianna
AMR ... 1 ZI !!!!
If God Is for Me, Who Can Be Against Me?
Roxxy80 spune:
Ramo, esti de admirat pentru starea ta de spirit. Tinem pumnii la fata ca sa nasca usor. De abia asteptam sms-ul d ela tine prin care ne anunti nasterea printesei tale. Sa facem putina incalzire:

Roxxy
36+
Matei
_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
adinag spune:
Creem, felicitari pentru printesa!!! Refacere rapida si bb mancacioasa si sanatoasa!
BB, dar repede ai mai slabit! In ce masura ti-ai schimbat alimentatia dupa nastere?
A propos de cafea+alaptat, eu stiu sigur aceasta recomandare: maxim 3 cafele sau 6 cani de ceai cu teina sau 300mg cofeina la 24h. Stiu sigur ca nu e interzis, dar nici eu n-as exagera, adica cafeluta de dimineata ajunge, ca mai vine cateodata si ceva ciocolata sau mai stiu eu ce. Mai mult poate sa-l faca pe bb nelinistit...
Eu nnu beau cafea, insa mai bag o cola si dulciuri, ajunge ca sursa de cofeina :-))
Adina 33+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)