Mamici de noiembrie- decembrie (115)
Raspunsuri - Pagina 10
anacami spune:
Adina,nu vreau sa te sperii, dar asa este! La prima simteam ceva-ceva cand puneam copilul la san; acum simteam contractii in toata regula nu numai in timpul alaptarii.
Eu am luat si Ergometrul ala, puneam si copilul- credeam ca mor cateva secunde (dureri mult mai mari ca la nastere cand au fost suportabile si fara epidurala). Simteam ca imi explodeaza burta,, ca am o mie de cutite si o tona de bombe!!!! pana m-am "prins" sa cer un calmant
, supozitorul asta mi-a luat "durerile cu mana"!!!! Daca imediat dupa nastere simteam uterul ca pe o bila, dupa ziua "exploziva" l-am simtit absolut normal; nici lohii nu prea mai am, probabil ca, contrctiile astea (desi dureroase) au fost foarte eficiente si au dus la curatarea si eliminarea rapida a resturilor de dupa sarcina...
Camelia, Sebastian
si Stefania 
mbontos spune:
Multumim pentru incurajari!!!
Venim cu "stiri" cand mai apare ceva!!!
Mihaela
40+
Bogdan Mihai
laura1713 spune:
PUFU, MBONTOS, CURAJ! 

Eu m-am apucat de treaba prin casa, spal haine, spal pe jos, macar daca e sa fie ceva, sa fie totul pregatit...
Adina, Cami si Lala, ce noroc avem cu voi ca stiti ce se petrece si ne mai spuneti si noua, "incepatoarelor"...![]()

cate una pentru fiecare
Laura
39+
Rares
adinag spune:
cami, si eu cred ca sunt foarte eficiente contractiile astea si dispar asa mai repede lohiile. Ceea ce in definitiv e bine :-)
Si sa stii ca nu esti prima pe care o aud ca i s-au parut mai dureroase contractiile de dupa nastere decat cele din timpul nasterii! Dar trec si ele, in definitiv sunt "sanatoase", asa se retrage uterul mai devreme.
Cand ai timp, scrie-ne despre nastere si cum ii merge lui Sebastian acum! Si Stefania?
Adina 33+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Acular73 spune:
Fetelor, va rog sa ma ajutati un pic. Sunt si eu inscrisa la odiseea voastra si nu stiu cui trebuie sa dau PM, daca trebuie, ca sa-mi treaca si mie bebelina printre bebeii nascuti in octombrie.
Si as mai vrea daca se poate parola de la mail-ul comun sa pun si eu cateva poze.
Nasteri usoare va doresc si bebeii ff sanatosi.
Raluca
RAMONELLA spune:
Cine vrea cafeluta cu lapte?????hihihi
Eu tot asa,fara dureri,sunt bine chiar.Mama si socrela sunt cu mine.Va dati seama.hihihi
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
40+
Beatrice Alessia
Anne_Ma spune:
Salutare fetele!!!!!!

Pun niste majorete preventiv, poate are cineva nevoie de ele!

De la Ancutz nimic?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+
Ioana
AMR 26 de zile pana la cezariana
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Cine vrea cafeluta cu lapte?????hihihi
Eu tot asa,fara dureri,sunt bine chiar.Mama si socrela sunt cu mine.Va dati seama.hihihi
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel40+
Beatrice Alessia
Se pare ca Bea nu vrea sa iasa, ii place mult in burtica la mami! S-au puturosit fetitele din ziua de azi, se zicea ca ele ies mai repede decat baietii.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+
IoanaAMR 26 de zile pana la cezariana
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by laura1713
Dany, vremea e de vina sau ai chefuit azi noapte?
Laura39+
Rares
Nu stiu ce e de vina
.Nopatea trecuta am dormit ca un prunc...si azi la fel. Acum m-am trezit si cred ca ma bag la loc in patutDana
34+
Luca-Rares AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
dany2007 spune:
Galerie pentru Bea...poate vine azi!!
HAI BEA....!!!

Dana
34+
Luca-Rares
AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra