conectarea pe site si chat

conectarea pe site si chat | Autor: b_adrian68

Link direct la acest mesaj

am si eu doua nedumeriri care lasa loc de multe interpretari.
stau conectat de foarte mult timp pe site si cand ma uit la detalii privind ultima mea vizita pe site a fost cu doar 20 de minute mai devreme.oare cum este posibil asa ceva?mentionez ca nu este prima data.
a doua este legata de folosirea chat=ului.sunt logat pe site si forum iar cand vreau sa intru pe chat imi apare ca trebuie sa fiu logat pt a putea folosi chat-ul.sincer eu nu mai inteleg absolut nimic.am vazut ca si alte persoane se plang fata de corectitudinea concursului "ghiceste sunetul".oare ne poate explica cineva ce se intampla pe acest site?sau trebuie sa credem cu totul altceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_adrian68 spune:

domnilor administratori si moderatori,se pare ca ne luati de fraieri.am cerut si eu o explicatie la problemele constatate si nu vad nimic.pe deasupra nici nu se afisaza posturile care nu va convin.am impresia ca vreti sa luati doar gramada de bani din reclame si sa tine-ti prostimea pe site sa va dea click-uri pt a incasa cat mai multi bani pe reclame.multa lume se plange de diferitele probleme constatate si nu se incearca absolut deloc rezolvarea lor.rusine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

1. pentru logarea la chat poate exista o problema temporara. au mai fost probleme, se rezolva...nu cred ca e un capat de tara.
2. care e problema la concurs?
3. la numarul de mesaje postate cred ca esti cam virulent fara motiv. asteptam contributia ta la problemele discutate in diferite topicuri si dupa aceea putem vorbi de acuzatii de genul "ne luati de fraieri".
o zi buna,

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_adrian68 spune:

in sfarsit am primit si eu un raspus (partial).multumesc
nu inteleg de ce trebuie sa postezi foarte mult ca sa poti sa-ti spui parerea?foarte curios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ba nu trebuie sa postezi deloc mult. dar trebuie sa spui ceva. avand in vedere ca 3 dintre cele 5 postari ale tale sunt la acest subiect iar celelalte doua la cel cu concursul nu vad rostul acestei inversunari.

Roxana

Mergi la inceput