Gravidutze si mamici de CLUJ - 32
Raspunsuri - Pagina 6
bex spune:
Ramo, sa vezi...eu nu am mai intrebat de pe la 22 de saptamani si acum pe al 38 zic si io...ca ati zis ca e fetita...puteti verifica iar asa ca oricum am luat tot trusoul de fetita...a inceput asta sa rada si a zis ca da...e camfetita, sa stau linistita...sper sa nu avem surprize;)) Eu eram aproape sigura ca e baietel...mai alesc ca cel de la gine1 zicea ca e probabil baietel si numai la nume de baieti m-am gandit ...cred ca de aiai ne-am si hotarat asa de greu la nume:)...
Alexutza, Carrie a facut piticei sofi luna trecuta parac o astefel de eco, poate iti zice ea mai multe, am auzit multe mammic ca vor face, dar la vreo 4-5 luni mi s epare ca se face...sper sa te lamureasca Cristiana mai bine :)
Kitzy e fain si cat timp nu stii ce e...ai vaz ce la moda e sa nu se zica sexul? De ex in Finlanda nu se spune sexul copilului...cica numai daca parintii insista si au motive sa afle ininte, no, tot felul de chestii;)
Co
40 +
Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
Ioana13 spune:
Buna seara burtici, mamici, bebiti
am fost azi in frrrig afara. Ce bine doarme bebe dupa ce se uita dupa frunzisoare! Parca intelege ce zic, dupa ce il anunt ca iesim afara, incepe imediat sa miriie, nu mai are rabdare deloc, si pina il imbrac...(atitea haine acum iarna. ce bine e vara).
Noi am fost la ortoped la 2 luni si a zis ca nu are nimic, iar la 4 luni a observat ca are o imaturitate in dezv soldului. Oare nu ar fi trebuit sa vada si la 2 luni? am fost la Vasilescu, care cica e cea mai tare. Ne-a dat sa poarte o proteza, sper ca se rezolva intr-o luna.
Va doresc o nastere ussoara RAMO si BEX si bebei sanatosi si mincaciosi. Sa nu va lasati speriate de asistentele
de la Gine 1 de la neonatologie, cele care par cele mai rele sunt cele care stiu ce e mai bine pt bebei, cele tinere si zimbitoare... cam habarniste
http://community.webshots.com/user/amaruie
Ioana mama Patrick (01.06.07)
Victo spune:
azi a fost dr de fam pe la noi../sa vada cat suntem de frumos si cat de tare putem plange..:)
trebuie sa-i curat bine putulica..:):)
si mie mi-a zis ca la 2 luni sa merg la dr vasilescu.
fetelor, voi va dati preventiv pe sani cu glicerina boraxata sa nu faca afta?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
katiapam spune:
salut clujencelor 
nu stiu daca va mai amintiti de mine nu am scris de foarte mult timp aici
Ramonella-vroiam sa-ti spun ca eu am avut nasterea provocata cu perfuzie de oxitocina si din contra accelereaza travaliul si epidurala incetineste dar nu cu mult
eu am avut parte de experienta asta vazind ca micuta mea nu se grabea deloc am trecut peste toate termenele date te lasa pina la 41+2 si daca nu nasti iti provoaca eu am ajuns la 41+5
nastere usoara
un salut la toate fetele
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
kitzy spune:
Ramo tu inca n-ai nascut?![]()
Eu tare presimt ca e baiat, cu toate ca-mi doresc fetita, dar oricum avem pregatite nume si de baiat si de fata, mama a inceput sa ia hainutze albastre, sotzul vb cu bb la genul masculin, ce-o sa ma distrez eu daca o sa se dovedeasca ca va fi cu coditze.

15+ cu posibil 
katiapam spune:
Kitzy-si eu tot asa vb cu bb la masculin si aveam presimtitirea ca e baiat si la ecografia morfologica am aflat ca e fetita
poate patesti ca mine![]()
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
ALEX29 spune:
Mersi RAMO
TU fetelor TIADRIS doarme deja de 5 ore ,am tot verificat o ,pana acuma nu a mai dormit niciodata atatea ore fara sa se trezeasca
oare de ce doarme atata ??????????
CE AR TREBUI SA I FAC CAND ARE NASUCU INFUNDAT ?
sa i pun cu pipeta ser fiziologic ?
ALEX si bebe TIADRIS
katiapam spune:
Alex-pune-i ser fiziologic si stranuta,daca vezi ca e tot asa mai incearca dupa putin timp sau foloseste si pompa pt nasuc
ai grija sa o ti intr-o parte cu capul cind ii pui in nara ser nu pe spate
cit timp are? nu-ti fa griji daca doarme mai mult
Giulia doarme de la 21-22 pina la 4 cind se trezeste si vrea lapticul apoi doarme din nou pina la 8 si de obicei pe la 9-10 un somnic mic si de amiaz cam vreo 3 
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
katiapam spune:
fetelor voi de la cit timp ati inceput diversificarea?
v-a dat pediatrul tabela?
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07