Gravidutze si mamici de CLUJ - 32

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Pufulet-ti-am trimis numarul ei PM. sa-i spui ca vii din partea mea.

eu va las incet fetelor, va pupic, maine seara sper sa pot intra dupa ce ajung acasa cu piti. va pupic si numai bine la toate, sa aveti o seara usoara
o sa mai vad ce fac, dar tare optimista nu sunt. sa se termine odata ca nu mai am rabdare
pupici
Meli si Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI tare rau imi pare sa aud asa ceva ,ma trec totate caldurile de nervi
Doamne ajuta sa fie bine si sa nu ma ai nici un fel de complicatii

TIADRIS din fericire nu i racita .i se mai infunda nasucul cateodata si am inteles ca i bun serul pt nasuc

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

May, fetelor, eu rad aici de nebuna, am ajuns la faza cu Alex si vopeseaua ei portocalie. Scuze,ca nu e de ras, dar mi te imaginam…Si eu ravnesc dupa o ora de comsetica. Sa ma vezi ce sprancene am. Pune-I linistita ser fiziologic lui Tiadris, e chiar mai bine, ii inmoaie mucusorii. De-aia se si numeste fiziologic, deci, fara teama.Si, da, mai vreau un bebe.

Apoi am ajuns al Victo, cu sanii. Nici asta nu e de ras, doar ca mi-am amintit ce am patit eu. Pt ca ma dureau groaznic mameloanele, nu suportam sa le ating cu nimik, dar nici nu puteam sta dezbracata, asa ca am facut niste gauri la tricouri si umblam asa, evident cand eram singura. Doar ca odata am uitat ca eram cu un astfel de tricou si asa m-am conversat cu un vecin. Nu stiam de ce e saracul asa jenat. Dar si cand mi-am dat seama….Va dati seama cam cum m-am simtit. Deci, Victo draga, Garmastan la greu, mameloanele afara, alta reteta nu e. Incearca si cu Bepanthene, mie mi-a facut bine, numai ca ma enerva ca se ducea greu si ma durea cand il spalam.

Multumim din suflet de urari.

Bexule, eu una iti inteleg nerabdarea. Asa eram si eu. Pt acel tip de anestezie as fi optat si eu, dar nu a fost sa fie…Hai mami, ca nu mai e mult!

Acum m-am intristat...Rau!
Vai, Meli, ce rau imi pare…Te inteleg…Perfect! Sa speram ca totusi va fi bine! Nu meritai sa treci prin ce ai trecut.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

CAPITOLUL 33

Mami 17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VICTO eu dupa ce am venit din spital numai cu bustul glo umblam prin casa NU SUPORTAM ABSOLUT NIMIC PE MINE ,stii ce am mai facut am taiat 2 tricouri (de ale sotzului )in zona mameloanelor si asa mai umblam
acuma sunt f ok ,o sa fi si tu dar iti trebuie rabdare
ce nu facem noi pt bebelashi

GABI te amuzi hmmmmmmmm

MELI sigur ca vreau nr de telefon al prietenei tale care e coafeza

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput