Gravidutze si mamici de CLUJ - 32
Raspunsuri - Pagina 22
Victo spune:
hai Meli, poate nu e chiar asa...
a..si noi nu mai suntem 2 in 1..:):)..de 8 zile deja..;)
pufu..pai ti-am zis mami..nu strigi cd impingi, sa nu risipesti energia..:):)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
pufulet74 spune:
Nici eu nu prea stiu ce s-a intimplat la tine Meli :(
Victo, eu teoretic stiu, da parca totusi ma gindeam un icnit, un gemat ceva .. :))
Pe de alta parte ma gindeam ieri, mama da ce aproape e sala aia de nasteri de intrare, cred ca daca urli se aude tot :))
------------------------
Flory
39+
Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
antoni spune:
Victo-scuze mami, n-am vazut eu bine. sper c sunteti bine. pupici
Gabriela-am vazut filmuletul cu Sara. ce pot sa spun? ca pozele sunt minunate sau ca esti tare draguta cu ele cum le-ai ales? tati care are sosetuta pe cap, hihi. esti o dulce. ma bucur ca sunteti bine si ca esti tare fericita, asta reiese din tot ce scrii. dar asta ti-am mai spus intr-o seara cand ai descris asa simplu ce inseamna sa fi mamica. nu poti de fapt sa explici, trebuie s-a simti.
tare ma bucur ca am putut intra pr net, imi lipseste mult piti, maine ma duc dup ea, cred ca o voi papa, hihi. dar ca am fost un pic pe aici, parca o am si pe ea acu langa mine.
pentru cele care ati intrebat de ce mi s-a intamplat, pai in mare,
am ramas insarcinata dupa 2 ani de chinuri, hihi. nu chiar, dar o gramada de inseminari, tratament pt FIV cu injectii in burti timp de luni, si asa mai departe. o sarcina super in care nu am avut nimic, o nastere grea, dar simpla daca o luam asa ca a fost nastere si TOATE complicatiile posibile. placenta ramasa, chiuretaj, dupa hemoragie masiva, chiuretaj pe viu-yamiii-, granulom de fir, fobroadenom la san pt care m-au ablactat,....na, asta e. si vad ca nici acum nu se mai termina. cel mai nasol ca mi-e super groaza sa ma duc, am ramas cred ca cu sechele de la trauma.dar n-am ce face. si vestea ca nu voi mai putea avea copii m-a luat ca un trasnet. cica daca e sinechie, trompele vor fi infundate si....iar uterul prin cate a trecut, si acum sa rezolve si sinechia...zau nu stiu. tare suparata sunt si de cand am aflat tot simt ca o apasare, nu mai am chef de nimic, cu alte cuvinte cred ca voi intra iar intr-o depresie
asta in mare
pupici la mamici si burtici si mai ales la bebiti
Meli si
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
sal
PAI ma fetelor is galben portocaliu dar numai la radacina
in rest sunt ok
ce sa fac ?????? trebuie neaparat sa ma duc la coafor ,am incercat si eu ,am crezut ca mi iasa ceva 
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX si bebe TIADRIS
soanso spune:
antoni ,imi pare rau ca esti suparata, dar nu pune si tu raul in fata poate nu e chiar asa ....adica vreau sa zic ca ar tb sa cauti in Cluj un medic care sa-ti poata da toate explicatiile , sa-ti raspunda la toate intrebarile tale legate se sterilet si altele.eu ti-l recomand pe Diculescu mi-e mia placut dar am ales sa merg la MURESAN(a doua sarcina) pt ca m-am suparat pe el , nu mi-a zis la control ca de fapt sarcina mea era oprita in evolutie ,a crezut ca ma menajaza dar de fapt m-a speriat de moarte!!!!in rest numa de bine am auzit citit despre el.
Sorana este bine ,creste si vb din ce in ce mai mult , mersi mult ca ai intrebat de noi ,esti draguta ca intotdeauna
,e nasol cu vremea asta e frig,ploua si cam stam prin casa ,azi am iesit dar ne-a prins ploaia ,
ma bucur ca de doua zile doarme la ia in patut ,sotul meu se ocupa cu asta ,a reusit ,are o rabdare fantastica nu m-am asteptat ,avand in vedere ca vine "rupt in doua" de obosit de la servici.
SOSO (20 dec 2005)
antoni spune:
Alex-cand mi-am schimbat si eu culoarea parului mai demult, am patit la fel. uite, am o porietena buna, de fapt cea mai buna prietena a mea care lucreaza la fistiq. merge si acasa daca vrei si la preturi ok, daca vrei iti dau numarul ei, si merge la tine sa te rezolve, hihi.sau daca nu, ramane varianta care ti-am propus-o saptamana trecuta. o adiuci pe Tiadris la mine si te duci la coafor. un bebe in plus sau in minus nu conteaza. hihi, poate ma indragostesc de ea si nu ti-o mai dau inapoi. pupici
Meli
katiapam spune:
Antoni-imi pare rau pt ce ti s-a intimplat
cred ca e foarte greu de acceptat
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
Ioana13 spune:
Alex, in legatura cu nasucul, e infundat nasucul pina se desfunda de toate lichidele pe care le-a avut in burtica.. eu eram tare stresata sa nu aiba polipi sau sa nu fie racit... dar l-am desfundat cu pompita manuala in fiecare zi, dupa ce dadeam cu apa de mare sau dupa baita. asta pina la vreo 4 luni am avut noi, acu la 5 luni fac operatiuanea asta numai la nevoie... dar dupa baie, ca atunci tare bine se umezeste mucoasa si mi se pare mai natural...
Antoni - nu te gindi deja ca nu mai poti avea copii, asta e parerea unui singur medic, daca am inteles bine, si dupa cum stii prea bine, din pacate, gresesc si medicii cit pot... In legatura cu Muresan, parca nu am mai auzit despre nici un dr atitea pareri extreme (ori fff bun, ori invers)... sau despre el m-a interesat mai mult... dar cred ca greseste pentru ca e prea agitat si aglomerat... si poate mai putin implicat daca nu cunoaste pacienta, adica daca e pacienta si atit, fara sa ajunga la el prin recomandare.
Ioana mama Patrick (01.06.07)
pufulet74 spune:
Meli, imi pare rau dar musai sa mai mergi si in alte parti si sa mai ceri pareri si sa nu renunti.
Una din cele mai bune prietene ale mele s-a dus la o doctorita f f renumita din Cluj care i-a anuntat ca sigur nu vor avea copii si ca musai FIV. Ei s-au dus la Diculescu si acum au o fetita de toata frumusetea ...
Si mie imi place de Diculescu, incearca sa vezi ce zice si el ...
Presupun ca problema ta cu Muresan e legata de placenta ...
Si eu caut un stilist sau coafeza, mi-ai putea da si mie nr ei de tel?
Cam ce tarife are? Multumesc mult!
------------------------
Flory
39+
Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk