Gravidutze si mamici de CLUJ - 32

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Gabi, parca tu ai avut probleme cu sanii..incep sa ma cam doara zona sfarcurilor..tot dau cu garmastan dupa fiec alaptat, dar nu prea vad vreo ameliorare...sa umblu goala prin casa nu prea imi e la indemana...1. din cauza temperaturii, 2. din cauza de prea multa lume..si anume socrii.
o solutie de compromis exista?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Alex cum vrei sa faci? asa?
Alex si bebe Tiadris
(red)(b)Alex si bebe Tiadris(/b)(/red)
in loc de ( ) pui [ ]
daca vrei alte culori intri la culoare si te uiti cum scrie exact si inainte sa dai trimite dai vizualizeaza si daca iti place dai trimite

ticker

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

wow gabi, super filmuletul!

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Alex, ia pune tu o poza sa te vedem portocalie ;)
La parte cu formatarea textului, cind scrii textul,marcheaza partea care vrei sa fie altfel, de ex tiadris cum ziceau fetele, si in timp ce e marcata vezi ca ai in partea superioara a ferestrei asteia optiuni de format, si poti si de acolo, tot ce alegi o sa se aplice la textul pe care l-ai marcat tu anterior.
Asta e alta varianta...

Bex, iti tin pumnii ... cum e anestezia aia cervicala, ca eu nu am auzit de ea, la stanca numa de peridurala au zis si gata.

------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

alex,oau portocalie zici???????/oare cum iti sta ???eu nu mai am curaj sa-mi fac nimik singura ..ultima data mi-am tras un breton de toata jena

incers sa-ti explic asa (babeste) cum sa scrii mare,colorat

deasupra paginii create la raspunde subiect(mesaj) gasesti:FORMAT B-E SCRIS INGROSAT, i -INCLINAT ,SIZE-marimea (selectezi de pe sagetuta),culoarea -selectezi care vrei si dai ckic stanga.
scrii textul care-l doresti il selectezi (sa fie albastru) si porma faci pasii de mai sus totul din FORMAT! succes

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Ma emotionasem ieri la Stanca, cind am mers eu nastea o tipa si era pe ultima suta de metri, ca ii auzeam pe medic si moasa zicind acum, acum, inca o data.... si in afara de asta era o liniste in jur, nu zicea saraca nici piss... si dintr-o data l-am auzit pe bebe ...f fain momentul ...

------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Alex, te-ai lamurit? Acum sa nu te incurci in explicatii;))

Pufu, nu stiu exact sa iti explic, stiu ca e un fel de "locala" dar undeva in cervix, ce pot sa iti spun ca am ionteles ca putini dr fac genul asta de injectii, Dr. Muresan e unul dintre ei. Carrie a mai pomenit de ea, pt ca si ea a nascut tot cu Dr.M. Am inteles ca de obicei sunt suficiente 2-3 din astea ca sa nu se fac epidurala, dar depinde de rezistenta mamei...o sa iti povestesc mai multe dupa;)

Co40 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

servus fetele!
am fugit in oradea la un internet caffe sa mai pove cu voi
Bex-vad ca inca n-ai nascut , tot formula 2 in 1, hihi.
Alex-ti-a iesit culoarea morcovului, hihi, lasa ca daca o vopsesti de cateva ori iti iese pana la urma ce vrei. de la inceput e greu cu blondul. din cate am inteles piti a ta s-a racit, tare nasol. poti pune ser fiziologic, aspirat cu batista bebelusului. daca are nasucul infundat incearca cu pastile de Karvol in apa pe calorifer,supozitoare de paracetamol pt bebe de 125 mg, jumatate dimineata si seara, si daca nu are febra,jumatate de doza de oscilococcinum, stodal sirop homeopat pt tuse. cam atata cred. si nu-ti fa grtiji , macar isi formeaza imunitatea, ea oricum papa laptic de la tine, deci e ok. stiu ca e tare nasol, eu am crezut ca innebunesc prima data cand a racit, dar va fi ok.
Victo-vad ca si tu tot in formula completa.lasa ca mai ai inca putin si iti tii puiutul in brate.

Natalia-ce mai faci? tot cu cafeluta?

Carrie, Ripley-ce mai fac bebeii? mai puteti cu doua, hihi?

Soanso-ce face Sorana?

Lore-ce mai faci? cum e David?

Iko-numai asa fugitiv am citit, mai revin la ce s-a scris, dar daca am inteles bine, ai nascut, yuppppi! felicitari mamico, sa ai parte de bebe papacios si sanatos. refacere rapida!

tu fetele eu mai nou am aflat legat de toate complicatiile mele ca mai mult probabil sa fi facut sinechie uterina care e destul de des cand treci printr-un chiuretaj mai brutal. iar in cazul meu cu chiuretajul de dupa nastere iar celelalte doua chiuretaje dupa,am cele mai mari sanse sa fi facut. mi-au dat duphaston 5 zile,si daca in 14 zile nu vine, trebuie sa-mi puna sterilet dupa ce dilata cica la 4-5 cm. si doctorita mi-a spus ca trebuie sa-mi faca anestezie generala, ce m-a ingrozit tare.de ce trebuie sa faca neaparat anestezie generala?nu inteleg. ce stiti fetelor de sterilet?eu asa stiam ca poate sa ti-o puna si fara anestezie. poate face din cauza sinechiei? vai, asa de tare m-am saturat deja de nu va inchipuiti.si mai nasol e ca mi-a zis ca din experienta ei, nu am de ce sa prea sper ca-mi vine ciclul, iar daca asta e problema, sa ma astept ca n-o sa mai pot face copii. deci, fetelor, nu vreau sa va contrazic pe cele care spuneti ca toata stima lui Muresan, dar pt mine este si va ramane un PORC, care m-a rezolvat bine si ma limiteaza pe viata sa mai pot face copii. persoane de genul acesta ar trebui limitate la randul lor, ca MACAR sa nu mai profeseze. si e tot putin. sunt tare suparata, ma bucur ca macar o am pe piti, e o dulce si sanatoasa. asta e. sau sa ma gandesc asa ca asa a vrut poate Dumnezeu. nu mai conteaza.
daca careva dintre voi stiti ceva de chestia asta, scrieti-mi va rog mult. pupici multi

Meli si Timea-Larisa

Mergi la inceput

Meli, am inteles eu bine ca nu o sa mai poti avea copii???
De ce??

------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Antoni-eu am avut sterilet inaintea sarcinii cu citiva ani dar l-a pus fara anestezie
nu prea stiu ce e ce ai avut tu si ce ti-a facut doctorul?
cind ai timp scrie mai multe daca vrei
eu am lipsit mult de aici

ticker

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput