Gravidutze si mamici de CLUJ - 32
Raspunsuri - Pagina 19
nrl spune:
FELICITARI RAMONELLA!!!!
SANATATE TIE SI FETITEI!!!!!
Kitzy, eu mi-am facut la Halmasan, pe Pavlov, prima data am platit 140 RON, a doua oara 60 RON, habar n-am de ce. Tel. e 593741.
Nicoleta
38+
bex spune:
Katia, planul e cu anestezie cervicala, in caz de necesitate epidurala, asa ca inca nu stiu sigur...
kitzy, cam asa e peste tot, din cate stiu...macar la medstar eco e super bun si lumea a fost multumita, in genneral. Acum mai vezi si tu cam cat e si in alte parti...
Co
40 +
Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
ALEX29 spune:
KITZY eu mi am facut eco la iso-x SI NU am fost multzumita deloc ,eu zic sa incerci in alta parte 
ALEX si bebe TIADRIS
redai spune:
Victo, cand david era mai mic nu ragaia numai daca ma plimbam cu el dupa mancare.Asha ca dupa masa, tzup pe umar si plimbat de sus in jos pana ragaia.partea proasta e ca el manca din biberon.
Lore, mamicutza lui David
POZE
ALEX29 spune:
KATIAPAM e ok ,nu i am pus inca ser fiziologic ,nu stiu de ce dar mie frica :(,i l am desfundat cu pompitza
tu ii pui ser fiziologic inainte sau dupa alaptat?
ALEX si bebe TIADRIS
redai spune:
am gasit un site care raspunde la multe intrebari.
mama-si-copilul. ro
Lore, mamicutza lui David
POZE
ALEX29 spune:
fetelor sunt cu vopseaua in cap ,sper sa nu iasa un dezastru ,n am avut de ales pt ca la coafor nu ma pot duce ...
stitzi vreun salon in CLUJ unde se pot face mai multe frizuri (pe computer)cu chipul tau ?
tare ma tenteaza ,vreau sa mi fac ceva la paru asta ,parca as mai taia un picutz din el
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX29 spune:
of tu fetelor ,asa nu mi place sa stau in casa ,voi ce facetzi pe vremea asta ??????
ma duc sa fac un dus si pe urma o sa gatesc ceva bun
ALEX si bebe TIADRIS
jozsaerika spune:
Alexeu pe la ora asta cica lucrez
...ma dau pe DC
...dar chiar sunt la job![]()
vroiam sa va zic si io parerea mea vis-a -vis de :
1.temperatura ....eu ma simt bine la 22 grade in casa asa ca l-am tinut pe Norbert cand era bb la temp. asta
2. ragaitul.....e foarte important...doar ca si noi l-am invatat doar dupa vreo 2 sapt. de la spital...m-am plimbat in bratze cu el si cate 1/2 ora ca sa ragaie 
Felicitari Ramo si iko
va salut
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
puisorul spune:
FELICITARI RAMO SI BINE AI VENIT BEA
Sa va refaceti cat mai repede si te asteptam cu detalii.
Felicitari pentru Gabriele si Mihai

Kitzi, eu am fost la Iso X, a costat 150 de RON si am primit un cd cu filmulete cu bebica. Dar filmuletele sunt in 2D.
Alex,nu stiu salon de coafura dar am acasa un programel, care se numeste cosmopolitan si in care iti introduci o poza de-a ta cu parul prins si iti pui diverse coafuri si culori. E haios si poti sa iti faci o vaga idee, numai ca culorile de par sunt un pic artificiale. Dar de distractie e superfain
.
E o vreme asa de urata si tre sa mai stau la servici pana la 5 
27+ cu
Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM]
[/URL]