Gravidutze si mamici de CLUJ - 32
Raspunsuri - Pagina 17
ALEX29 spune:
CO numai acuma am vazut ca ai scris si tu mesajul ![]()

IKO FELICITARI SI SA FITZI SANATOASE ,

tot ce ti doresti
ALEX si bebe TIADRIS
CristinaGoji spune:
Ramo - FELICITARI!!! Sa fie Bea sanatoasa si mancacioasa! Recuperare usoara! Fug sa modific listuta.
LA MULTI ANI GABRIELA si bebe MIHAI!!!
Kitzy - felicitari pentru senzatii
! Eu inca nu am simtit nimic
, abia astept echo de luni sa ma asigur ca e bine!
Co - bafta si tie! Sa ne anunti cumva daca ramai in spital sa bagam majoretele la treaba!
Mami
17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
bex spune:
Hi! Am revenit! Abia marti o sa merg la spital cu bagajul direct...daca nu sunt semne mai devreme...se pare ca deocamdata nu sunt...asta e suntem intarziate, dar curajoase ca probabil nu degeaba ne-a chemat dr. pe marti, 13;)
Pufu si eu am dureri cam de o saptamana, dar mi-a zis clar ca atata timp cat nu sunt regulate, la 5' sau nu se rup membranele nu e travaliul real...asa ca de asta nu m-am panicat.
Asa sa nu uit ce am uitat de dimineta:
LA MULTI ANI!!!! pt. Mami Gabi si Bebe Mihai!!!! O onomastica frumoasa pentru amandoi sarbatoritii si daca mai sunt si alte mamici/bblusi de asemenea felictari de ziua numelui
Co
40 +
Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
Victo spune:
Felicitari Ramo!!!!!!!!! sa va traiasca piticuta, sa fie sanataoasa si cuminte!
pufu, bex...haideti mami...facem aci galerie de o saptamana...
oana, nici la mine nu a ramas uscat de tot la buric.
iko, oana..bebeii vostri ragaie? al meu nu...trec si 2 zile...:(:(...nu e periculos oare?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
CristinaGoji spune:
Lasa Co, mai bine asa decat sa-ti provoace nasterea si sa nu-ti fie pregatit colul sau copilul. La Vladut mi s-au rupt membranele si aveam colul rigid si luuuuung, iar Vladut nu coborase. Dar n-aveam alta optiune decat sa nasc, din cauza de membrane rupte. Si a durat mult, mult prea mult dupa mine. Te modific pe tine in alt capitol![]()
Mami
17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
redai spune:
Victo tu alaptezi? daca da sa stii ca nu e obligatoriu saa ragaie.Pentru ca din tziti nu vine aer ca si din biberon.
Bexule las` ca vine ea pana la urma.Profita si te odihneste ,pentru ca urmeaza o perioada foarte grea.
Cristina stai linistita daca nu ai simtit pentru ca normal se simte numai dupa 20 de saptamani.Iko este una din fericitele mamici care este mai receptiva.Din batrani se zice ca din momentul cand simti copilul calculezi 4luni jumate si atunci vei naste.La mine nu a functionat chestia asta.Si eu am simtit ca mista la 17 saptamani.
Pufu tu nu esti inca in intarziere.
Lore, mamicutza lui David
POZE
ALEX29 spune:
GABI si bebe MIHAI "LA MULTZI ANI"

tu fetelor ce tantalica s n am stiut ca i sarbatoare si am pus haine la spalat
ALEX si bebe TIADRIS
Victo spune:
lore, da il alaptez. dar sa nu ragaie deloc??? sper sa fie in regula beblusul.insa tot scanceste in somn si ma gandesc ca poate de la asta..habar n-am...
mai pufu...maine poimaine era planul sa nastem impreuna..;)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
bex spune:
Merci fetelor
sunt sigura ca asa cum se intampla se intampla cel ami bine;) nu ma mai gandesc! marti o sa am fix 41, asa ca nu e mare intarziere...
Cristinutza, sigur la urmatorul capitol o sa fiu si eu fara burtica:)
Alexutza mami, alegi ce doresti, font mare, bold, culoare etc si ai grija ca textul sa apara intre setari.
de ex: {red} {b} {size=2}TEXT {/size=2} {/b} {/red} numai ca in loc de acolada, folosesti paranteza patrata...pt ex eu am pus acoloade sa vezi cum arata ca altfel se formateaza direct...si iese asa
Tiadris
Co
40 +
Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
ALEX29 spune:
CO iti vine si tzie rzndu stai linistita si relaxeaza te cat mai ai timp 
ALEX si bebe TIADRIS