Gravidutze si mamici de CLUJ - 32
Raspunsuri - Pagina 16
Morgano spune:
Bine ai venit micuta BEA! Sa fii santoasa si sa cresti mare.
Bine ai venit Szende! Sa te faci mare si frumoasa!
Ramo si Iko, refarere rapida, laptic garla si... multa rezistenta :))
Pufu, ai primit mesajul meu privat?
Bafta la dr. Co!
Revin, evident ca iar lucrez.
Victo, tu mai ai adresa mea de mess? Dc nu, trimite un pm cu a ta :)
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
redai spune:
Felicitari Ramo si refacere usoara.
Bexule se pare ca ati ratat intalnirea.
De diana nu se mai stie nimik?
Gabi am ramas fara cuvinte.Sper sa am si eu timp sa ii fac filmulet.Mi-au dat lacrimile de dimineata.
Am trimis mesaj si de la Ramo. Este tot in sala de travaliu si acum asteapta sa o mute in rezerva.
Pufu parca va si vad cum sunteti cu bagajele.Lasa ca vine si al tau. Numai un piculetz de rabdare.
Delia chiar esti de admirat.Cum mai rezisti? Cu 2 minuni langa tine si sa mai faci si treaba? O mamica exemplu.
Bine ai venit in familia noastra mare Szende
Noi suntem bine.Ieri am fost la cumparaturi.Am ajuns si eu sa imi cumpar perie rotativa.Am achizitionat si robotul de bucatarie pentru prichindel,ca storcator,blender erau prea multe insirate.Noaptea trecuta a dormit cu buni si a fosta tare cumintel.Toata noaptea am pendulat intre camere sa vad cum este.Eu incep sa ma pregatesc azi pentru ca am musafiri
Lore, mamicutza lui David
POZE
redai spune:
La multi Ani pentru sarbatoritii de azi:
Gabriela
piticul Mihai

Lore, mamicutza lui David
POZE
kitzy spune:
Cred ca l-am simtit pe bb, dar nu-s deloc sigura. Aseara si acum vreo 3-4 zile am simtit in partea stanga a burticii ( unde-s piciorusele) ca si o zbatere de muschi pe dinauntru, parca ma lovea cineva incetisor. E posibil sa fie bb? Si l-am simtit seara cand stateam pe scaun.
16 cu posibil 
Raluca spune:
Flicitari Ramo...bine ai venit printesa Bea! s-a intregit trupa de pitici de pe campului.....
Gabriela...esti o romantica incurabila. Sa fiti fericiti mamico impreuna si sa aveti o viata lunga si frumoasa !!!!!! Multumim de urari, asa e, azi in zi de sarbatoare crestina,Mihai are o luna uraaaaaa, inca e mucos da' m-am obisnuit. Sara e OK?
La multi ani si tie, caci tot de acesti sfinti e si numle tau asociat!!!!!
Lore, multumim de urari!
Delia... spor la treaba si eu am unele incercari, da mai timide de a munci!Cum stai cu lapticul?
Bex, pufu....asteptam vesti bune!!!
Raportam ca bb Mihai a crescut 4 cm si 1500g in prima luna.Ne-au ramas mici hainutzele....ce bucurie!!!!
o zi frumoasa, ma cheama datoria....
OanaAlina spune:
felicitari ramonella - sa va traiasca bea si sa va aduca numai bucurii!

gabriela si bebe mihai - la multi ani si numai bucurii!
ce frumos filmulet gabriela!
haideti fetelor ca mai aveti inca un pic... sunteti pe ultima suta! majoretele sunt pregatite si pentru voi!
la voi a ramas uscat dupa ce a cazut bucricul la bebe?
Oana, mami de Maria-Teodora
asa crestem noi
soanso spune:
buna dimineata,
ce veste buna asa de dimineata! A nascut Ramonella ,felicitari din suflet ,sa -ti creasca mare ,sanatoasa Bea ,tie refacere rapida si te asteptam !

tuturor celor care isi serbaza azi onomastica o poezioara dedicatie:
Onomastica
De ziua ce-ti surade-n prag
Si-i porti frumosul nume,
Eu iti doresc tot ce-i mai drag
Si mai frumos pe lume.
Oana ,la noi nu a ramas uscat a mai avut vreo doua -trei zile secretii ,motiv pt care am amanat baita pana la vindecare completa.
SOSO (20 dec 2005)
ALEX29 spune:
NEATZA FETELOR
MESAJ DE LA RAMONEL :"AM VENIT,MA CHEAMA BEATRICE ALESSIA ,AM 2700 KG SI 53 DE CM.MAMY SI TATY SPUN CA SUNT FRUMOASA.AM LUAT NOTA 9.M-AM NASCUT LA 12,45.MAMI ESTE BINE."
VA PUPA PE TOATE SI ASTEAPTA SA FIE MUTATA IN ALT SALON CA SA SI POATA VEDEA PAPUSICA
cum se scrie mai ingrosat sau cu litere colorate ?
ALEX si bebe TIADRIS
Ioana13 spune:
Ramonella, felicitari pentru cea mai frumoasa si importanta realizarea, sa ai un bebe fericit, cuminte si sanatos!!!
GAbriela - la multi ani- foarte frumos filmuletu.. filmuletu ca filmuletu... dar eroina principala...
.
acum bebe face un zgomot
, nu chiar plinge... dar ceva asemantor...vreau sa il invat sa adoarma singur si ziua( fara sticla de lapte sau in brate, bibi nu a vrut niciodata). Seara o face citeodata, dar nu totdeauna... sper sa rezist si sa nu merg
si el sa adoarma pina la urma...
Ioana mama Patrick (01.06.07)