Gravidutze si mamici de CLUJ - 32

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Lore, cred ca e extrem de dificill pentru ei si cine nu a avut asa o experienta nu poate intelege probabil ... insa daca esti alaturi de ei ii ajuti mult ...
Si prietenii mei tot asa un caz in care au luat decizia de deconectare au avut, insa nu se putea face nimic si decit sa o chinuie degeaba ...

------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am vorbit cu doctorita,a zis ca n-are rost sa ma duc la spital daca n-am dureri numai sa le vad pe alea cum nasc pe acolo.Mai bine stau acasa si astept.A zis ca am eliminat dopul,dar nasterea poate incepe si dupa cateva zile.Bine,la sarcina mea avansata,nu cred ca e cazul.Mai e umpic,asta e clar.
Aaa,si am mai eliminat mai mult mucus cu mult sange.
Se apropie fetelor!!!!!!!

Multumesc din suflet pentru incurajari!!!!!!!!!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel40+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

hai ramo ca tinem pumnii! majoretele sunt pe drum!

Oana, mami de Maria-Teodora
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Oana, chiar asa..cd ii scoatem afara pe pici?eu ma gandeam pe la 2 sapt, ca mi-e groaza de firgul asta..cum stam in casa la 22 grade..

fetelor, la bebe meu i=a cazut buricul, dar n-a ramas pielea curata..tot mai curge un picut picut de sange..care se incheaga repede. probabil pt ca tot plange. ii pun spirt la fiec schimbat de scutec. nu stiu daca s ama risc sau nu cu baita...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

azi dimineata pe cand sa iesim afara a inceput ploaia ,mmmmmmmor de nervi cu vremea asta ,ma mut in tarile calde.

gabriella,foarte frumos spus "primavara din sufletul meu" ,sa-ti traiasca Zana primaverii!
vreau continuarea...

Ramonella ,mai ai putin si scapi si tu de formula 2 in 1 si iti vezi ingerasul ,asa imi place mie sa le zic la bb mici ,Dumnezeu sa fie cu tine si gandurile noastre bune sa te ajute .

Oana ,eu am 21-22 grade in casa si e ok ,nu e indicat sa-i dai caciulita in casa ,afara poti scoate bb dar putin cate 5,10 minute lanceput eu o scoteam doar pe balcon sau la geamul deschis da asta era in IAN .

Victo,mai poti astepta o zi cu baita daca sangereaza!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Fetelor, Ramo e acasutza=, nici o schimbare deocamdata, nu are net pentru moment.

Ce vreme ciudata e...:(

Co40 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna fetele!!!

Eu pun de azi majorete pentru Ramo, Pufu si Bex!!!

Va tin pumnii sa fie bine si ma repet : nasteri de tiganca va dorescsi bebelusi frumosi si sanatosi!!!

Eu plec imediat la mama la Oradea si maine cred ca mergem la Viena - invitatie de la sotul meu pentru o escapada inainte de nastere - drept urmare azi am fost la coafor si m-am facut frumoasa, ca eram in criza
Ma intorc luni- va pup si tin pumnii stransi!

Natalia 33+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor ma gandesc mult la voi, sa aveti nasteri usoare!

la noi is 24 de grade in casa, io la mai putin am o stare de disconfort, stiu ca nu e conform recomandarilor da io clantzanesc la 19 grade

Oana asteptam poze cu bebica, ma bucur ca sunteti bine!

Gabriela ff frumos ai spus:)

Delia esti tare harnicutza, si eu am fost aproape sa nasc cu laptopul in brate, acuma il tot plimb dupa mine.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Oana - eu am fost una dintre putinele, cred eu, mamici care am avut in casa 19 grade de cand l-am adus din maternitate pe Vladut. L-am tinut fara caciulita in casa, in body si pantalonasi. Si eu eram friguroasa, dar, din cele citite, am considerat ca e mai bine pentru el sa mentin aceasta temperatura in casa. Treptat m-am obisnuit si eu cu acest regim termic. La baita setam centrala pe 20 grade si dupa baita ii dadeam caciulita. In camera in care dormea e de regula mai rece, cred ca era cam 18 grade. Afara am iesit cu el zilnic, iar Vladut nu mi-a racit deloc. Baita ii faceam la inceput la 35 grade, iar treptat am scazut temperatura pana la 32. Acum ii fac cam intre 30-32 grade, dar pe parcurs apa se mai raceste. Totusi e un copil sanatos, care a avut o singura data viroza (aici cred ca am si avut noroc, ca nici unul dintre noi nu a avut viroza in toata aceasta perioada si nici nu l-am dus pana pe la 6 luni in locuri aglomerate si nu am primit acasa copii de gradinita). Normal fiecare mamica face cum crede ea ca-i mai bine pentru copilul ei si depinde de curajul fiecareia. Eu asa am considerat si copilul meu s-a simtit bine.

Mami 17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

tare ocupata am mai fost si azi ,am profitat de timpul ce l am avut (a venit soacra mea si a stai cu fetitza )asa ca am m am urcat in masina si mi am rezolvat treburile

RAMO DRAGA sa ti ajute DUMNEZEU sa scapi repede si bine ,CO se pare ca tu mai asteptzi

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput