Gravidutze si mamici de CLUJ - 32
Raspunsuri - Pagina 11
puisorul spune:
RAMO si PUFU

Sa scapati repede si usor.
Va asteptam cu bebei frumosi si papaciosi.
27+ cu
Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM]
[/URL]
Morgano spune:
Ramona si Pufu, multa bafta, nasteri usoare!!!!
Suntem aici si asteptam vesti noi si bune.
E ok Mihaita, Raluca?
Eu sunt full cu munca, casa, fete, etc.... apuc doar sa citesc.
Va pup pe toate si incerc sa revin la normal cu postarile.
Tot zic ca nu mai iau de lucru, si tot vine de la clineti mari si stabili, de nerefuzat. Am de primit o gramda de bani, toti vor urgent, dar niciunul nu se inghesuie sa plateasca. Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Victo spune:
HAIDETI FETELOR, LA RAPORT!
delia draga..tie trebuie sa iti uram spor la treaba, ca vad ca nu te lasi nicicum. eu te admir.eu nu fac altceva decat sa bebelesc.
noroc ca am si sotul in concediu si soacra, ca altfel singura cred ca eram pe pereti..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Gabriela77 spune:
Offfffffffffff!!! Am pierdut ditai mesajul. Incerc sa recapitulez!
Ramo, Pufu 

Mai rezistati fetelor?Tin pumnii si ma gandesc la voi!
Bex, tu nimik?
Alexsi eu am facut si eco la Dudea si la Vasilescu. Asa se face la bb, in special la fetite.
Raluca azi iesim si noi la plimbare. Ieri am stat pe tusa.
Fetelor eu cred ca sint nebuna. Iar am chemat-o pe doctorita, si a controlat-o pe Sara, gat, plamani, NIMIK. E curat. Ufff! Ce bine! Doar fornaita si infundata! Cred ca imi iau umidificator. Bine ca nu e racita!
Ancareferitor la subiectul de care vorbeai, e voie sa scriem un roman, ca eu cam asa simt...Dar ca sa rezum:
Iubesc primavara.Iubesc florile. Ador mireasma pe care o raspandesc in jur. Cand a sosit Sara in viata noastra, am simtit din prima clipa CEVA, ceva ce ducea a...primavara. N-am stiut cum sa numesc acel CEVA, si i-am spus simplu, dar adevarat: PRIMAVARA DIN SUFLETUL MEU
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
OanaAlina spune:
ramo, pufelut - tinem pumnii! pregatim majoretele! nastere usoara!
bex - pai tu ce faci? hai ca trebuie sa te intalnesti cu ramo in sala de nasteri!
noi suntem bine! pe zi ce trece imi dau seama cat de goala era viata noastra inainte! Maria ne umple viata si sufletul cu bucurie! nu vreau sa pierd nici macar o secunda din viata ei!
mama este langa mine si asta ma ajuta enorm! nu stiu ce m-as face fara ea!
fetelor ajutati-ma va rog... cam cate grade aveti in casa?
mie dr pediatra mi-a zis ca trebuie sa fie cam 18-20 de grade! ma nevrozez daca las atat!
si referitor la caciulita... da sau nu?
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
pufulet74 spune:
Am avut dimineata durere din aia acuta de imi sageteaza burtica, si acum pe la 1 m-am trezit din somn iar, cu durere de burtica si spate, de iradia pina in picioare :(
Multumesc mult pentru ca sunteti aici !!
------------------------
Flory
39+
Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
bex spune:
fetelor dragi, eu deocamdata nimic!! dar si cand o fi sa fie;) vedeti voi
Gabitza, nu ai un blog, ceva? unde sa te citim si noi? Mie tare imi place cum "compui" tu
Delia, spor la treba, vad ca nimic nu te atinge...macar spor sa ai sa ai si tu cate un respiro
Oana, soacra mea zice sa fac 21/22 de grade si ceva ma mult la baite, dar suta la suat fara caciulita in casa sau in locurile unde e cald, in caz ca iesiti. Ea va fi pediatra nepoate-si asa ca o sa o mai ascult;)
Co
40 +
Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
redai spune:
Oana fara caciula in casa.toti medicii spun asta,cat despre temperatura la 20 de grade este numai teoretic.Practic nu am prea auzit la copii asha de mici.Noi avem 22,23 de grade.
Hai fetelor....care nasteti cum mai sunteti?
Lore, mamicutza lui David
POZE
OanaAlina spune:
chiar ca se subtiaza simtito lista cu gravidutele pe anul asta! uraaa!
la cat timp ati scos bebeii afara?
Oana, mami de Maria-Teodora
asa crestem noi
pufulet74 spune:
Gabi, intr-adevar, superb ai scris ...
------------------------
Flory
39+
Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk