Gravidutze si mamici de CLUJ - 32

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Nico eu am nascut la 38 de saptamani.Asa ca de acum oricand

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Lore, mai pregatita decat sunt n-o sa fiu niciodata oricum, asa ca eu abia astept. Ti-am citit povestea, foarte frumoasa, sa inteleg ca ai stat doar o zi in spital?

Nicoleta 38+

Mergi la inceput

am nascut miercuri si am iesit vineri.Da ei iti calculeaza 3 zile de spitalizare,fara ziua internarii.Daca nu ma lasau vineri sa plec stateam pana luni.si am exclus asta din start.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Lore, cum sunt prietenii tai ..?

------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Pufu fetita este pe zi ce trece mai rau.I se numara orele.parintii spera inca.Dar dupa: stop respirator, hemoragie interna,inflamarea creierului, septicemie generalizata,dializa si coma nu mai sunt sanse de revenire.Este crunt.Medicii spun ca are inima foarte tare.Nu vreau sa o deconecteze parintii de la aparate pentru ca asta ar insemna sa isi omoare copilul cu mana lor.

Gand ma gandesc ca totul a plecat de la un "fluturas" in picior, a facut septicemie si totul a urmat de la sine.

Ma rog ca Doamne Doamne sa le dea putere sa treaca pste asta.Ei ai mai pierdut un copil acum 2 ani.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ramonella, exact asa am patit si eu...pe la 10-11 dimi a inceput cate un pic de dopulet sa iasa si seara la 19,50 s-a nascut piticul. Dureri nu prea am avut desi eram dilatata bine cand am ajuns la spital. Esti pe maine bune, tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

HAIDETI FETELOR! CURAJ!!!!!!!!!!!!!!!
PANA DISEARA SA AVEM VESTI CA SUNTETI CU BEBII IN BRATE!!!!!!!!
PUFU, POTI SA-MIT TRIMITI MES DC VREI!!!
O SA MA GANDESC LA VOI FETELE!!!!!!

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by mandyksch

Ramonella, exact asa am patit si eu...pe la 10-11 dimi a inceput cate un pic de dopulet sa iasa si seara la 19,50 s-a nascut piticul. Dureri nu prea am avut desi eram dilatata bine cand am ajuns la spital. Esti pe maine bune, tin pumnii.

Nici eu nu am dureri.Inca nu am nimic.Atept.Stiu ca sunt pe maini bune,am inredere.

Bexule stii ce fac eu acuma???Ceau cafea cu lapte!!!!Cine mai vrea????

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel40+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ramo, eu am terminat deja, am si papat ceva intre timp:)

Ar fi fain sa avem si noi norocul lui Mandy, sa scapam repejor.

Lore, am citit si eu povestea, se pare ca si tu ai scapat usor:) da' curajoasa ai fost sa si pleci din spital, serios

:)) acum vad ca am inteles si io ca si Nico, ca ai sta numai o zi:)) acum m-am prins cum a fost;) oricum ai stat putin..

Co40 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Lore, unde ai nascut? La Stanca sau la Gine 1?
Eu am nascut la Stanca, pe 28 aprilie noaptea (sambata) si am plecat de-abia pe 2 mai(miercuri) pentru ca am prins 1 mai in spital si nu au vrut sa-mi dea drumul pe motiv ca nu se lucreaza. Am facut eu scandal, am dat bani in stanga si in dreapta, am zis ca semnez eu pe proprie raspundere si tot nu m-au lasat. Mi-au zis ca bebelusul a facut icter(pe care il fac toti copii si e cat se poate de normal) si ca ar fi bine sa mai stau o zi.N-am avut ce face.. oricum, aveam in salon mamici care au nascut miercuri si au stat pana miercurea viitoare..adica, o saptamana.. Pe motiv ca erau din imprejurimile Clujului si ca nu le pot lasa de 1 mai acasa ca daca patesc ceva copii, n-are cine sa le acorde ajutor pt ca doctorii nu lucreaza..Na, dar a trecut si asta...
NASTERE USOARA, SA AVETI BEBELUSI FRUMOSI SI CUMINTI!!!

MAMI!

Mergi la inceput