Mamici de Martie-Aprilie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dmineata,
N-am mai intrat cam de multisor p-aici, a fost o saptamana in care am fost prinsa cu tot felul de chestii . Azi insa am recuperat si am citit cap 35, 36, 37, si putin din 34.

mami_papa_tot Spor la tricotat paturita,brilianta ideea, se numeste confort blanket, iti sugerez sa o faci din ceva moale (gen mohair) sa ii pui neaparat o tivitura de matase si coase-i 2 urechi, un botic intr-un colt ca un fel de animalut. O sa fi uimita cati aaaaaaaaaniii o sa fie atasat de ea si unii copii o pastreaza toata viata. M-am amuzat ca si sotul tau ii zice mazarica. Cand eram eu prin primele luni citeam amandoi un articol si spunea ca e cat un bob de mazare bebe de mare si de atunci i-a zis mazarelul lui tata, degeaba incerc io sa-i zic ca acum e cat o sticla de cola ca tot mazarel ii zice. Ce ti-e si cu barbatii....maaaaai. Ce frumoasa e povestea ta cu cele 2 liniute, m-ai emotionat de numa', sa sti ca ai talent la povestit, de ce nu te apuci sa scri un jurnal si sa il ai peste ani. Abia astept sa iti citesc povestea dupa ce nasti, sunt sigura ca o sa fie super.Mamiiiiiiii si tu ai facut patinj???? Yoiiii si io, tu cati ani ai mers pe gheata? Ma crezi ca una din marile bucurii ca vin aici a fost ca am patinoar tot anul.Intreaba-ma de cate ori am fost.... Zerooooo, si nici patine nu mi-am luat si io care in fiecare iarna eram moarta dupa patine....Mai, tu sa te apuci de scris carti ca te bat.... asa pt copii la inceput povestioare apoi vezi tu pe ce te axezi ca talent ai cu caru'. Fain weekend, ma bucur ca esti mai bine la capitoll moral.

kya, carutzul cu 3 roti e folosit cu precadere la jogging.Plus ca bebe tre sa fie maricel, se foloseste si la copii marisori cand parintii vor sa alerge (cel putin eu asa am vazut aici).Frumoasa povestea voastra si as mai adaga,....relatiile la distanta dureaza daca se bazeaza pe sentimente sincere.

clauclau, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uhuhuhuhu sa fim in tema cu sarbatoarea Halloweenului. Te pup si sper sa-ti treaca spericiul.Ce inseamna linia neagra pe burta?? Ce frumoasa poveste, sunteti itr-adevar binecuvantati.

Roxana Claudia, e voie copilul sa pui copilul in fatza? Nu mai imi amintesc ca a trecut ceva vreme de and am invatat decretul dar parca nu era voie.

Clabuc, hai inapoi mama, :) si nu iti face probleme ca a fi mama nu inveti din carti, marea majoritate vine din interiorul nostru.

maria_06 Bine ai venit alaturi de noi, sarcina usoara si un bebe reusit.

gbutucica, Frumoasa povestea voastra, mi-a placut mult faptul ca voi doi ati crescut impreuna v-ati maturizat impreuna .pupici

mary_lou123 Felicitari pt 100% confirmare a printesei tale. Cat despre mancare, si eu zic tot ca tine de maine gata nu mai mananc si maine tot asa.... offf .Merci pt reteta ta pentru constipatie. Nu te speria ca si eu ma trezesc pe burta cateodata, corpul stie el ce e bine si ce nu. Nu mai citi, si eu faceam asta si eram cu laptopul in brate la un colt de camera si siroiau lacrimile...pana mi-a zis sotzul ca da cu el de pamant de nu ma potolesc pentru ca atitudinea e ff imporanta in sarcina si are dreptate. Ce rezisenta la durere ai...

eve28 Pentru dureri de cap eu iau Tylenol , dr meu a zis ca e OK.

zoze Acu am luat eu viroza. Te pup si merci ca te gandesti la mine. Cat despre good bye-ul mamicilor de sept-oct. Nu se poate pune tot capitolul nostru pe dvd??? Ar fi super sa il pastram peste ani... ce zici? Faina poezioara ta, mi-a placut. Zoze, ai povestit in asa fel incat parca va vedeam pe voi amandoi la costinesti, in italia, hehe prin cate ai mai trecut si tu draga mea.... sa va de-a dumnezeu noroc, sa va iubiti mereu si asa cum ai spus copilul vostru, sange din sangele vostru, un mic suflet care sa va aduca bucurie.Zozeee ce le-ai mai omorat pe fete cu poftele si mancarurile.... mila la stol randunica sefha :) Te pup ...draga mea.

Maya37 Felicitari gigea fetitza. Ce culoare te-ai colorat? E voie sa ne vopsim cand suntem gravide?

simonette, Oauuuu cosmetica??? mamicut-o tu esti aur la casa omului, mmm pardon la forumul nostru. Sa imi spui ce sa ma fac cu punctele negre ca aveam si inainte dar acum apar peste noapte.Cand mai scri mesaje incearca sa le scri in notepad sau word. Eu asa fac apoi dau copy si paste :P. Si eu mergeam cu 2 ferestre in aralel pana m-am invatat minte.Zi-mi si mie masca de usturoi pt par, eu nu am probleme dar nici sanatos nu e , plss.

bubu05 Ce frumoasa burtica aiiiii si ce pupici mai primiti voi doi.

Lyvy, Felicitari pt perseverentza,mai ce scumpa ai fost,insa pana la urma ai reusit sa te vedem si esti frumusica ...foc. Foarte frumoasa povestea ta.Si pe mine m-a luat viroza, incearca sa iti pui sangele in miscare si sa nu te lasi batuta.

Mihutza11 Ce burtica dragalasa ai....si pune mama manutza si papa ca mi se pare mie sau ar mai incapea ceva muschiuletz pe ici pe colo. Sper sa nu ma fac cat usa spuse mihutza noastra ....acush mai sa te vezi cat un sumo, lasa ca ai o viatzuca mica acolo inauntrultau care trebuie sa creasca, si 7 kg nu sunt nicidecum rele avand in vedere ca esti la jumatate de drum deja. Dragutza povestioara voastra cu liniutele, DD l-a trimis la voi fara surle si trambitze. Sa-ti traiasca guguloiul , povestea voastra este fooooarte frumoasa si se vede cum destinul te-a purtat acolo unde ti-a fost scris. Fie ca viata sa va fie frumoasa caci sunt sigura ca greutati or mai fi, dar sa nu uitati ca va aveti unul pe altul si celalt o sa fie sprijin celuilalt si impreuna o sa le treceti toate. Noroc in tot ceea ce urmeaza in viata voastra si un praz bobinat sanatos, frumos, cuminte si MINTOS ca de aia o sa aibe nevoie cel mai mult...:). Mihutzooo sa-ti traiasca printesuca (520 g ) e o guguloaie bine dezvoltata si sa va bucure viata. Felicitari si tie i la tati fericit de numa'. Ai grija mami la nume sa fie internazionaleee Te puuuuuuup

natynic Teoria tatalui tau despre femeile insarcinate cred ca este foarte corecta... saptamana trecuta am decis sa merg putin pe jos ca e bine pentru bebe plus ca acum toamna afara este placut si ghici ce... ma claxonau nene masinile. Am crezut ca morrrrr, la prima am zis ca mi se pare, apoi ma amuzam asa de una singura pe strada. Vreau sa spun ca nu sunt o frumusete, chiar nu imi explicam ca am mai facut plimbari pe jos da...claxonata.... n-am mai fost din faculta...hahaha yote la mine baba :). Nici eu nu pot sa dorm, ce ne facem surioara?? Cat despre discutiile in legatura cu doctorii, am si eu cunostinte medici, vaaaaaaai ce scumpe sunt cartile, examenele necesita sute de ore de invatat... e greu drumul si apoi romanii nostri sunt invatati sa stea dr la povesti cu ei, sa ii mangaie pe crestet cum ati zis voi. Cu aceiasi problema m-am confruntat eu cand am venit aici si am realizat ca peste tot in lume time is money si un dr bun poate in 2 cuvinte sa iti zica tot si sa plece in treaba lui si munca trebuie apreciata.Si mai ceva ...nasterea implica durere depinde de femei iar daca le-a durut dau vina pe medic ,am mai intalnit cazuri.Un lucru se gresea in Romania (nu stiu acum cum mai e) nu lasa tatal la nastere sa fie prezent, lasa-l domnule sa o dadaceasca, sa o bibileasca pe mama ca scapa saraca asistenta si doctorul de lamentari. Si mai sunt si femei brave de genul io vreau natural si urla ca in gura de sarpe si invinovatesc tot spitalul...no daca te crezi voinica... asta e nasterea mamicule. Sa o duci la sfanta parascheva, poate e protectoarea ei ... Naty, ce crezi despre corpul luteal (ii scriam si la nicol), se pare ca apare in multe sarcini dar numai in unele cazuri ramane pe o perioada mai lunga.Iarasi botez, apoi lanasi....mmmmmm pai cred ca ar trebui sa iti schimbam numele in randunica petrecareata, hi hi hi.

sovietica Tie mama iti ardea de balaceala, nici nu sti ce pofta de bazin mi-ai facut.... yoyyy. Multumesc mult mult pentru reteta si linkul referitor la constipatie. Sa sti ca aici nu prea vin dr. la nastere, acum nu este o regula dar femeile nu fac atata caz ca medicul sa fie prezent si de multe ori asistenta te urmareste si dr e chemat in ultimile minute (ele au experienta o gramada) ca ei nu au timp de pierdut . UIte eu am fost la control si mi-a zi de la oficiu ca dr a plecat acum zece minute si sa revin in 30-40 min ca are o nastere. In 30 de minute era inapoi ne-a povestit ca e un baby boy mama e ok, nastere normala. Un sfat , fereste-te de cei care fac cezariene multe din comoditate (am auzit de cazuri). Eu am facut 2 teste de sarcina caci atatea erau in cutie, in rest am simtit eu ca ceva e schimbat si am asteptat sa vad cum evolueaza lucrurile, la 8 saptamani am mers la dr. Mi-a placut povestea cu liniutzele, intr-adevar DD a vrut sa ramana testul prins in cosul de gunoi.Povestea de amor e superrrr, romantica desi ai scris un rezumat de rezumat. Sa fit fericiti si sa va iubiti. Te pup

ariel_700 Placenta praevia se detecteaza in trimestrul 2 si astazi nu mai reprezinta nici un risc, da din pacate .
.. asa cum spui la taiere cu tine. Imi pare rau pentru bebele pudic. Si povestea ta a fost foarte frumoasa. Cainele a castigat prima data dar in cele din urma tu ai luat marele premiu.Uff bata-l vina de sciatic ca si pe mine ma sageteaza asa.... o data la 5, 6 zile de vre-o2 ori la rand de-mi vine sa ma strang de gat de durere. Woww laptic asa devreme?? Nu stiu ce sa zic ca sincera sa fiu habar n-am de subiect dar interesant de stiut la 7 luni sa ma astept... meci de sfat.Imi place ideea cu tampoanele always... buun de bagat la minte.Faza cu cacao cu lapte la dozator a fost toooooooooootala

nicol_conte chistul acela poate sa fie corpul luteal, apare la unele femei asemanator unui chist si se autodizolva in primele saptamani de sarcina. Dupa ce se elimina si se fecundeaza ovulul foliculul joaca un rol (am uitat care:P),.. oricum spuine-i sa dea google.com si gaseste multe info. Am citit povestea voastra si pot sa spun ca m-ai lasat fara cuvinte. Ati trecut prin multe impreuna insa pana la urma ati luat decizia corecta pentru ca o viata avem si merita traita cum dorim si alaturi de omul dorit, indiferent de imprejurari. Numai bine si bucurii.

simo27 Am auzit ca in momente ca acelea pur si simplu devii puternica ca un urs si capeti o forta nemaintalnita, referitor la parerea ta despre tine cand ai citit povestea lui alex. Sa ne fereasca sfantul de asemenea probleme.... Despre celulele stem as vrea sa iti spun ca momentan nu prea faci mare branza cu ele, sunt intr-adevar cateva boli printre care leucemia care pot fi vindecate sar numai 1 din 1000 de copii au nevoie de ele. Si eu cred ca am sa fac asta, cine stie in viitor ce se mai descopera si nu vreau sa regret, inca nu sunt decisa. Hai sa mai cautam info si mai discutam.Am inteles ca poti si in ultimile saptamani sa te decizi.

numeioana Mi-au dat lcrimile cand am citit povestea ta cu liniutele, numai cine nu a incercat sa aiba un copil nu stie cat de mult te consuma toate lunile in care nu se intampla nimic si mai ales sa ai chisturi ovariene.... Eu am incetat sa fiu atenta la perioada fertila o luna si nu am ramas si simteam ca viata mea s-a terminat, ca nu o sa fiu mama... Felicitari pentru reusita. Nu stiu daca ai observat dar noi o sa nastem pe aproape. Tie ce ti-a zis medicul? Mie initial mi-a zis 2 martie apoi la primul eco cica bebe ar fi mai mare cu o saptamana + or_ 5 zile...??Daca nastem pe 29 feb? Youyyyyyyy, i-am zis la sotz ca nici la baie nu merg in ziua aia.:) Vergeturile trec dupa nastere (maoritatea), vezi sa nu te ingrasi repede.

kitzy, Frumoasa povestea voastra. Cat despre vegeturi, incearca sa nu te ingrasi dintr-o data si sa iti hidratezi pielea mereu cu lotiune. Oley gel de dush este bun bun bun. Lasa pielea moale .

Maia37 Sa-ti traiasca comorile si sa te bucuri de ei. Frumoasa poveste.

delphin, mi-a placut povestea ta despre conceperea bebeilor, esti tare organizata in tot ceea te faci. te pup.

Teo2rina, Emotionant cat timp ati stat despartiti si totusi dragostea voastra a razbit tuturor. Sa fiti fericiti si o viata plna de impliniri va doresc. Am vazut pozele, copilasii sunt atat de scumpici...

VioletaH Faine povestile tale despre cum ai aflat tu de bebe pentru prima data. Si in cazul meu catelul a fost primul care a aflat. De cat ori merg la baie vine dupa mine si se piteste in coltul ei.Acolo s-a obisnuit de cand era micuta si la fel se uita si ea la mine si nu prea intelegea saracuta ce se intampla. Despre epidurala, am inteles ca nu te obliga dar aici marea majoritate a femeilor aleg epidurala, multe cezariana si nu se obisnuieste ca la noi sa urli la nastere. Imagineaza-ti and nastem (acum depinde de femeie ) sa avem dureri mari si in jurul nostru liniste si noi ....aaaaaaaaaoaaaaa...:P. Io din cate am auzit ca au nascut MAJORITATEA au avut epiduala. Si efecte negative am auzit din citite si articole dar de la femeile care au nascut nu. Am inteles ca iti pune ca un cateter de unde iti regleaza cat de mult anestezic ai nevoie in functie de dureri si ca sa nu te amorteasca sa nu mai poti impinge. Si daca ai un treavaliu de 12 ore eu tare as vrea epidurala. Bineinteles ca nu am sa sar imediat ci o sa astept poate am norocul si nasc usor si atunci ....de ce. Dar daca o sa am dureri mari eu CRED ca am sa fac epidurala. Merci mult pentru siteuri sunt fff interesante. Vezi ca este un subiect pe forum''bebelusi made in USA" mai intreaba fetele de acolo. Te pup

ancadragoman Sa-ti traiasca printesuca frumoasa, fericita si NOROCOASA.

bitza037. Ai grija cu inima , poate fi lipsa de cALCIU, MAGNEZIU SI ZINC din cauza lui bebe deficienta de ca g si zn duce la palpitatii la inima.Verifica-ti la analiza aceste 3.

Unele raspunsuri poate par invechite so... nu va supaati pe mine da' eu mi-am facut temele serios
Va pup pe toate si acum merg la somn. Maine sper sa ajung si eu cu stirile la zi.
pupici la toate randunicile mai sus mentionate dar NU NUMAI.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Buna dimineata, randunici!
Am pregatit cafeaua pentru tot stolul
Eu am avut o noapte super nashpa, cu coshmarele...abia asteptam sa vina dimineata.
Va pup pe toate

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 18+Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata dragelor,

Cami vin si eu la o cafeluta, nu de alta, dar sunt neagra de suparare .

Puteti sa credeti ca al meu sot a plecat in dimineata asta la Sighisoara, dar a omis sa-mi spuna aseara????? Mi-am dat seama dimineata cand am vazut ca lipseste periuta de dinti si alte lucruri de-ale lui.
L-am sunat , ne-am certat bine de tot , de fapt numai eu am vorbit ( urlat adica !) si i-am inchis telefonul. Acum suna pe toate telefoanele, dar nu am de gand sa-i raspund toata ziua. Sunt, neagra, neagra, neagra de suparare , am plans pana acum...
Din pacate, trebuie sa ma pregatesc si de servici.

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Clau, nu mai fi suparata, iubita! Asa sunt barbatzeii nostri cateodata, mai zapacitzi. Nu pune la suflet, ca o superi pe bebitza. Las' ca vine el acasa si gasesti tu ac de cojocul lui

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 18+Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'Neata!

Clau, sa treaca supararea! Las' ca alearga el astazi toata ziulica dupa fetele frumoase pe care le-a suparat . Rebecca ce zice? Il iarta?

Cami, si mie o gurita mica-mica de cafea, ca taaaaaaaare as bea...Am baut duminica un espresso ( lung ), ca muream de pofta, dar am simtit pe urma cum imi iesea inima din piept...Cand am ajuns acasa, la vreo ora dupa aia, mi-am luat tensiunea si pulsul: tensiunea era ok ( 10/6 ), dar pulsul era 102. Asa ca am hotarat sa ma potolesc, cu toate ca Chiar asa de razna sa o iau de la o cafea la care am baut si o sticla de apa!?!?!?

Revin!

Olga 20+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Adriuta - nu-mi amintesc sa fi spus eu ceva legat de pusul cosului in fata, in masina. Dar daca tot veni vorba atunci trebuie sa-ti zic ca ai voia la copiii pana la 9 luni, pe care ii pui in cos, pe scaunul din fata cu fata in sesul invers de mers, si NUMAI daca ai dezactivat airbag-ul!!! In rest eu il tin pe Cata de multa vreme in spate, de curand mi-am cumparat un Ford care sper nemultumirea mea nu are acest buton de dezactivare pe care imi puneam baza pt bb2. Dar asta e...vor sta amandoi in spate, unul cu fata in sens invers mersului iar Cata va sta normal. Te-am lamurit ??

Roxana 24 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Buna dimineataaa!!
Simt ca voi avea o zi tare activa!!..Si as mai bea si o gurita de cafea.Duracell scrie pe mine!
Am vazut la stiri ce frumos ninge la Brasov!Ahh..Clau sa stii ca abia astept Revelionul!Eu n-am fost niciodata pe Cheile Bicazului-stiu doar din auzite!Acum..asteptam sa mergem in echipa cu puradeii,nu?!Vreau sa vina mai repede Decembrie!!Noi decoram casa in ajun de Mos Nicolae!Trebuie sa-l impresionam-ca sa ne puna si noua o vorba buna la var'su'-!Abia astept sa scot din cutiute ghirlandele,globuletele,candelutele..Sa nu va mai spun ca visez cu ochii deschisi la cozonacii bunicutelor si la placinta cu mere si muuulta scortisoara pe care o pregatesc mereu de Craciun!De sarmalute,piftie si fripturica sa numai vorbim..Hai ca iar v-am zapacit!!
Ioana tare frumos ti s-a rotunjit burtica!
Doamne-Naty!!fata ingrijorata!Asta sa insemne-ca o sa-mi gasesc medic-pana la urma?!!Doamne-ajuta sa fi fost un vis premonitoriu(zic bine?!)!!
Felicitari pentru rezultatul bun la TT!!Cat despre Ureaplasma..Numai stiu ce ai luat tu..parca Azytrox??!Asa ti-a aratat antibiograma-sensibilitate la azitromicina?Cu Josamicina ai incercat?Si parca mai era ceva..numai stiu..parca se luau concomitent..Off..Imi amintesc si-ti spun..Totusi intreaba-ti medicul si despre Josamicina.Stiu ca i-a fost prescris unei prietene(insarcinata in 17+)-care a scapat de urata asta de infectie.I-a zis ca daca nu merge cu Josamicina(si inca ceva-ul ala)-o trece pe Azytrox!
Muulti si sanatate!
Kya iti tin pumnii pt.azi-la recoltare!
Bine ai revenit-Doamna Olgutzaaa!!Asteptam cu nerabdare pozicilee!!
Off..mai Marina-imi inchipui cat de enervanta e maseluta aia..si dureroasa..La un medic stomatolog ai mers-sa intrebi macar?!Pupic mic pe obrajorul nedureros!
Kitzy ce shmecheros e bebele tau!Ii place sa va fiarba!!Lasa mami-sanatos sa fie-ca la urmatoarea eco sigur numai scapa necracanat!
Bubu sa porti sanatoasa noua bluzica cu burta!
Laly pe unde umbli?!
Livi felicitari pentru cele 23 de saptamani!La mai maaare!!
Claudia trimite-ne datele tale pt.a te trece in listuta!Cate saptamani ai tu?!Sa inteleg ca ai deja o fetita acasa?!Despre culoarea burticii stii ceva-sau azi vei afla?!!
Simo!!Oooff..mai dureaza mult cursurile?!Ne e dor de tineee!!
Cory cum fu la amnio?Te asteptam cu vestile buuune!!
Luny te primim cu mare drag!!Ce ai facut?S-a oprit sangerarea?La urmatorul control cand mergi?Nu stiu ce sa-ti spun-pt.ca nu mi s-a intamplat sa sangerez la contactul sexual-dar asculta sfatul medicului tau,stai cumintica si ia pastilutele!Te astept cu datele-sa te trec si in lista!
Vio sunt interesante datele despre recoltarea celulelor stem!Treaba e-ca nu stiu daca la noi exista o banca publica(desi-nu cred).Sunt multe cazuri de bolnavi care au nevoie de aceste celule stem si care merg-te miri prin ce tari-sa efectueze operatiile..care sunt extrem de costisitoare-de altfel.Acum..nu stiu daca merg in strainatate din cauza faptului ca la noi nu se fac operatiile astea-pt.ca nu-s medicii specializati,ori ca nu avem..sau..nush' de ce..Hai ca m-am bagat ca musca-n lapte..pt.ca sincera sa fiu-am ffoarte putine cunostinte despre utilizarea/procurarea/utilitatea(si in ce proportie)acestor celule-dar sunt foarte curiosa-sa aflu teoria cunoscatorilor!!So..
Ariel te asteptam cu coloratuuul!!Sa speram ca vrea bebicul tau sa-i arate rushinica!
Adriuta imi place taaare scrisorica ta!!Imi pare rau ca ai racit si tu..Of ce urat!Treaba e ca nici nu prea ai ce sa-i faci..Trebuie s-o lasi sa-si faca nebunia..Baga ceaiuri si stai cumintica la calduricaSarutmana de urari!Ti le intorc cu drag si din inima!Ai grija de tine si de bebe!
Cami imi pare rau ca ai avut o noapte grea!Poate reusesti sa furi un pui de somnic mai tarziu!
Bine ai venit so_rely!!Imediat te trec la catastif!!Povesteste-ne mai multe despre tine-ai aflat ce culoare are burtica ta?!Scrie si tu repede vreo 10 mesaje sa scapi de moderare!Pt.a afla mai multe despre forum si regulament-arunca si tu un ochi in susul paginii in dreapta-scrie cu litere mici-"Regulament!" si "Intrebari frecvente"!
Aaahh..Clau-acum am citit!!Hai nu fii suparata!Off..sincer..ar cam merita putina !!Oricum-acum sigur fierbe!!..Si..asa-i trebuie!! Hai numai fii tu suparata si te rog sa nu plangi!Lasa ca ai tu ac de cojocul lui!Vede el cand se intoarce!Sarim toate pe el sa-i dam o bataita!Asa-s baietzii..mai capiati.Sunt sigura ca n-a vrut sa te supere!
Fetelor ce-o fi cu Diana noastra??Sunt foarte ingrijorata!Off..va rog din nou-sa treceti in mailul comun nr.vostru de tel-pt.ca uitati cum ne stresam atunci cand dispare cate o mamica..
Merg sa-mi fac si eu o cafeluta slabuta pt.ca mor de pofta!Sunt in zooona!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Pupici somnorosi, randunici pufoase!

Adriutule, multumesc tare mult pentru mesaj! sa stii ca eu am patinat 2 ani, si pentru ca am luat un 7 la romana, ma rog , citire, ca eram in clasa a 3-a , mama a zis ca nu se poate si scoala si sport asa ca retras copilul de la frumoasa activitate ......mi-a parut tare rau atunci si acum imi pare si mai rau ... apoi am mers iernile la patinuoar, ca aici nu era deschis decat la national, acum au aparut tot felul de improvizatii in aer liber insa ghiata e f proasta si daca nu-ti rupi picioarele din cauza craterelor, sigur dai peste toti zapacitii care habar nu au de patinat dar vor sa faca show si intra la mare arta in tine ... acum vreo 5 ani, am tras o sperietura zdravana pe national (aici dezavantajul este ca desi gheata e buna, sunt f multi hocheisti cam prea plini de zel)... patinam si din spate a venit un hocheist , cu viteza, mergea cu spatele, nu m-a vazut si a intrat in mine ... nu-ti poti imagina ce sperietura am tras, noroc ca mi-am ridicat repede mainile ca ramaneam si fara degete... pe urma am stat luni bune cu genunchii vineti, verzi, ma rog, am experimentat destule culori ... noroc ca nu am facut apa la genunchi... de mama saraca, ajunsese sa regrete ca mi-a luat patine ... na, a trecut... acum , anul asta o sa stau cumintica, ca deh, nu vreau sa provoc daune chiriasului ... dar pe urma, cine o sa-i cumpere patine lui mazarica, sa mearga cu el peste ot? ca taticul din dotare este cam impiedicateanu'si nu le are la capitol, asa ca voi avea si eu partener ... sper, sa nu semene cu taica-su ... nu la asta ... cat despre paturica, si eu tot la mohair ma gandisem, pus in mai multe fire, asta ca sa iasa si mai grosutza putin si sa nu se deformeze in timp ... iar ideea cu urechiusele si happy face-ul este de minune ... eu am o pernuta , un puiut, care are o fata de etamina brodata ... am primit-o de la nasa mea , cred ca ori la botez, ori atunci cand m-am nascut, si o mai pastrez si astazi ... eu vreau ca acum, pe perioada sarcinii sa scriu un jurnal, cu pozici si toate cele, pe care sa-l pastrez si sa-l daruisc copilasului meu, atunci cand voi considera ca poate intelege tot ceea ce noi am scris in el ...ceva ce sa-i ramana mereu de la parintii lui ... eu am avut norocul sa cresc intr-o familie mai traditionalista, parintii ne-au arata mereu ca ne iubesc, nu la modul ala prostesc si de maxim rasfat, ci la modul in care sa ne simtim iubite, sa invatam sa alegem binele de rau in viata ( fara chestii de genul, daca faci aia te omor, ci mai degraba, uite eu zic ca asa e bine si asa e rau si astea ar putea fi urmarile ... tu alegi), sa ne descurcam si sa stim sa tinem painea si cuitul in mana, cum se spune ... sarbatorile erau sarbatori si le faceam impreuna ... eu nu stiu ce e aia sa iesi la cico cu amicii in ziua de Craciun sau in noaptea de Inviere sa mergi in discoteca ... sunt lucruri la care tinem f mult si si acum, crescand si eu si sora mea, am realizat ca nimeni nu ni le-a impus vreodata...pur si simplu ne-au fost insuflate ... mi-as dori tare mult pentru puiul meu, sa simta si sa primeasca din partea nostra ceea ce am primit eu si sora mea de la parintii mei ...

zozelinule, mai bag si eu cate un editez asa, de rusine, sa vaza d-na profesoara ca-mi fac temili ... hai recunoaste, ca ti s-a umplut o lecuta sufletul de bucurie...

claule, nu fii mama suparata, asa sunt baietii astia ... dau cu mucii-n fasole cand ti-e lumea mai draga ... eu tin minte, ca a doua zi dupa ce l-am conceput pe bebe (aia ar fi fost practic ziua cea mai propica) m-am certat atat de tare cu florinul meu, tocmai pe teme de rahat de genul asta ... si seara normal ca nu mai aveam chef de amor si facut bebei ... el a inceput ca da, ca tocmai astazi mi-am ales sa ne certam intelegi da? adica nu alesese el sa ma supere, alesesem eu sa reactionez ... si ca ce, ca eu inseamna ca nu vreau bebe, ca el e dezamagit, ca pt el viata fara bebe nu mai are niciun sens (adica eu eram acolo, mama prtatoare, suport de haine, pardon de copii)...si dai ata cearta ... si i-am zis sa nu ne trimita DD pe bebe pana cand nu va fi in stare sa-mi arate ca ma iubeste , ca degeaba imi spune asta, mai trebuie sa si stii sa te porti ... si uite ca bebe e la mine in burtica (era el saracutul inca decand ne certam noi ca chiorii)...si am plasn atunci de m-am rupt in paispe si mi se parea ca sunt cea mai nefericita de pe pamant ... ei, chir daca ne iubesc, nu gandesc la fel ... adica ok, avea treba la Sighisoara, oricum trebuia sa plece, ca-i placea lui sau tie, sau nu....si asta e, auitat sa-ti spuna, ce tu acum trebuie sa pui botic? bag mana in foc ca asa gandeste, si asta fara sa fie indiferent fata de tine ... pur si simplu asta le e lor plamadeala ... vrei sa-ti spun ce show am avut si eu cu el aseara? ca l-a apucat sa caute pamant, sa vbeasca cu niste prieteni (el e singurul insurat dintre toti)...ca gata, ne vedem sambata seara, si terenul il luam unde o fi, important este sa ne convina ca pret, pozitionare in cadrul pesiajului etc... desi eu ii spusesem ca vreau in partea ssta de oras , ca aici stau si ai mei, si ca n-am de gand sa fac 2 ore cand vreau sa-i lasa maica-mii bebelul sa aiba grija de el 1 ora ca nu-s ce treaba am eu ... plus ca yellow, ti-ai luat si tu nevasta, urata si cam proasta ( vba lu'Chirila) deci mergem impreuna, nu te duci tu singur, ca de bine de rau esti insurat si hotaram impreuna ... dar el nu pricepe, ca daca el nu vbeste cu ai lui de 2 ani (Doamne ajuta si-n continuare ca numai eu stiu ce am patimit cu ei), nu-ntelege ca eu trebui sa fiu langa ei ... si chiar daca ei nu sunt genul ala sa stea tot timpul pe capul meu (maica-mea a fost la mine acasa cred ca de 5 ori intr-un an, si asta pt ca fie am chemat-o eu, fie a avut treaba pe aici si a urcat 2 minute si pe la mine, niciodata neanuntata)...si nici el nu are nimic cu ei, ba din contra, ii iubeste mai mult decat isi iubeste proprii parinti, ii apreciaza si le-a spus-o si lor ... ei, si atunci gaseste tu explicatie...asa ca nu-ti mai fa nervi de pomana, ca stii ca nu ai voie la buline ca deranjezi chiriasa prtioasa, eventual fa-i si tu o bucatica sa vada cum e sa fii a 5-a roata la carutza, gluga de coceni, cum zice mama...

violeta, asta este mama, trebuie sa suporti dediochiul acum, daca fost mireasa frumoasa, cu nunta de vis (si papaciosul stie ce spune - iar floricelele mici s-au incadrat perfect in buchet asa ca scoate-ti piticelul de pe creieras) si ai mai si ramas nevestica pe masura ... vazut pozicile si admnirat si burtica ddoleata, pupici multici in consecinta!

hai ca dau send si mai adaugesc ca m-am lungit cat o zi de post si nu mai stiu cui am scris si cui n-am raspuns!

mami_papatot 18+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Abia astept urmatoarea eco sa vad ce mai face bb! Pana una, alta, ne-am hotarat la nume: Diana daca e fetitza si Alex daca e baiat.
Si nu mai am rabdare pana peste 4 saptamani!!!!!

15+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dimineata,

Naty studiaza bine problema cu ureaplasma(la noi asta a fost motivul pentru care eu nu ramneam gravi,el avand infectia asta si cu mycoplasma) stiam ca exista riscul in rpimul trimestru sa se produca un avort spontan,dar cum ai zis si tu mai bine intreraba 3 ginecologi.
De Rev.si eu as zice sa te duci, dar convinge-te tu mai intai ca-i bine pentru tine.

Ioana frumaosa burtica mai ai!!!!!

Adriuta saru mana de raspuns, eu mi-am facut acum 2 sap. toate analizele si mi-au iesit bine.

Maia, stiu ca afost si influenta vremii, si asa etse parca ma ustura si putin in gat,am sa-mi fac ceai cu mutla lamaie.

Aseara am fost si eu la dr.care mi-a zis ca bebe este bine are 206 gr. si este foarte bine, si mi-a zis sa fac TT.Ce ma enerveaza ca nu vroiam sa-l fac sa stau cu inima in gat.L-am intrebat daca este ceva in neregula si a zis ca asa trebuie si impreuna cu eco morfo.
Voi pe unde ati facut TT si cu interpretare,si cat v-a costat????
Si stiti ce mi-a mai zis???..........ca s-ar putea sa fie baietel, dar nu mi-a confirmat, ca a facut eco 2D si a zis ca-mi spune sigur data viitoare.Eu nu l-am contrazis ca el nu stie ca am fost la Iosup pentru morfofetala, care mi-a zis sigur ca-i fetita.Dar chair sa fi zarit el ceva intre picioruse????

IRINA
+17
sufletel

Mergi la inceput