Mamici de Martie-Aprilie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Roxana, si la mine tipa dr ca am luat prea mult in greutate (6.5kg la numai 18 saptamani) si nu ma crede ca tot timpul trebuie sa mananc pt ca altfel simt ca lesin. Cu Ioanna nu am fost asa si am luat parca vreo 13-15kg.
O prietena imi spunea ca se trezea noaptea si o punea pe mama ei sa-i incalzeasca ciorba si felul 2 si a luat 30 kg, dar nu se putea abtine ( era insarcinata cu baiat). La a doua sarcina (fetita) a luat doar 8 kg.
Cand imi povestea ea mi se parea ciudat, dar acum o inteleg. I-am spus dr sa-mi dea si alte analize da facut, poate imi lipseste ceva din sange, si radea. Nu ma crede si imi tot repeta ca sa mananc mai putin.
Eu am luat 4kg in ultimele 4 saptamani.

Raluca 18+ Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

naty esti o norocoasa ca ai parul cret si e parerea mea,eu care am parul dreptIntotdeauna ne dorim ceea ce nu avem si de multe ori ma chinui sa-l ondulez.Eu cred ca te poti incumeta sa mergi la hmmmm...Barcelona caci nu te-ai ingrasat prea mult si nu o sa ai o povara greutatea corpului ,caci burtica va fi maricica atunci.Mai ai timp sa te gandesti in legatura cu asta, iar in legatura cu Klacidul am citit in prospect ca siguranta administrarii Klacidului in timpul sarcinii sau alaptarii nu este cunoscuta.Claritomicina se afla cumva pe lista medicam. admise in timpul sarcinii?
clau eu doar pe parti pot dormi caci cu fata-n sus nu am aer.
adriuta mi-am colorat parul cu nuantator acaju.M-am si vopsit alte dati ca nu-l mai suportam cum arat.
RoxDoxnici eu nu am cumparat nimic pt bb caci asa am procedat si la fetita.Am avut timp destul de cumparaturi pe care le-am facut pe ultima suta de metri(cele necesare)apoi am mai cumparat pe parcurs.
In legatura cu raceala azi am luat oscilococcinum si ma simt deja foarte bine cu exceptia nasului care-i infundat si o durere surda de cap nu mai am nimic.Am baut ceai cu multa lamaie si am supt hexoralette.Va si ciripeala placuta.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 22+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna fetelor !!!
Eu sunt colega cu voi dar la mamici de ianuarie-februarie
Acum, marturisesc ca atunci cand am timp mai intru si mai " arunc cate un ochi" pe la voi , cum o fac si la mamici de noiembrie-decembrie!
Vreau sa va urez la toate sarcini fara probleme in continuare si nasteri usoare!

Si, mi-a facut mare placere sa o descopar pe ralucaspm !! Inteleg ca si tu esti casatorita cu un grec. Imi place la nebunie atat numele ioanna cat si iorgos... Eu, chiar vroiam sa-i pun numele iorgos sau kostas celui din burtica... a vrut insa sa fie fetita...
Si, mai imi place la nebunie insula creta unde inteleg ca locuiesti... Eu am fost de 2 ori la hania, la iraklion nu am apucat sa ajung dar voi ajunge!!!

Laura 27+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

se miroase in aer capitol nou?...
DECI, avem deocamdata 2 fetite cu corpu galben pe dreapta si 1 baietel cu corp tot pe dreapta...
Roxana, mami, nu dispera. E de datoria doctorului sa te certe dar, na, asa esti tu, nasa mea a luat in sarcina 27 de kg dintre care 16 pana in luna a saptea; a nascut bine si acum, dupa 7 luni, mai are vreo 3-4 kg de dat jos fara sa fi facut nimic. E drept, trebuie sa tii cont ca tot tie iti va fi greu cand cresti. Si eu vad ca dupa ce am "crescut" lent, am pus cam intr-o sapt 2 kg, adica 6 de la inceputul sarcinii; si mi-e tot mai foame. mai mergi pe jos, cat poti si -mai ales- ai timp!

naty 18+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Buna randunici, gata, am reusit sa-i anunt pe sefi, prima reactie, seful, (punandu-si mana-n cap) m-ai omorat, apoi si-a revenit si ne-a zis sa fim sanatosi, dupa parerea mea nu le-a picat deloc bine, dar chiar nu ma intereseaza, ca si pe ei ii intereseaza doar de burta lor! deja au inceput sa ma intrebe cand intru in post,pre-natal, daca stau 2 ani acasa, etc. le-am zis ca mai este timp pana atunci, in final de unde sa stiu eu cum va fi cu bebe? Clar ca vreau sa stau acasa 2 ani pe 8 milioane, salariul de la ei fiind .... mai mic
Dar chiar, ca acum mi-a picat fisa, de-un program mai scurt n-ar fi zis!

Va fetele, plec la baita, ma simt foarte obosita, pa

Elena 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetelor...e clar ca nu mai pot tzine pasul cu voi!
Zoze, ma bucur ca ti-a trecut supararea...iou chiar n-am inteles care era problema cu dr. tau...da-l incolo, gasesti altul mai bun! Cursul dureaza sase luni dar n-o sa apuc sa-l termin caci o sa va fac un anuntz curand!
Clau, iti inteleg supararea dar tb sa te calmezi caci nu-i faci bine Rebecai! Si musai sa ai o discutzie serioasa cu sotzul tau!
Vreti sa vedeti ceva mare? O sa adaug 2 poze la album...sa nu va speriati!!!Roxana, cu suferintza te anuntz ca te-am intrecut la kilogramele luate...nu stiu ce sa ma mai fac...cred ca am luat 14

http://www.flickr.com/photos/12117325@N08/1906613404/
http://www.flickr.com/photos/12117325@N08/1905761493/in/set-72157602992375701/

mami de Luca si 24+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Nah, ca am pus linkuri ptr cele 2 poze! Inca o data va previn ca sunt mare!

Si acum anuntzul:

Pe data de 21 luna aceasta plecam din tzara definitiv!!! Sper sa ne punem repede pe picioare si sa reiau cat mai curand legatura cu voi caci o sa-mi lipsiti enorm!!! Sper ca aceasta este decizia cea mai buna ptr. noi si mai ales ptr copii nostri!!! Nu imi iau ramas bun caci nu concep sa nu mai ciripim cat de curand!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Multumesc frumos fetelor care mi-ati complimentat pozele !
Si eu ma uit la toate pozele voastre si va admir!
Acum tocmai ce am vazut-o pe Simonette cat e de frumoasa si ea se plange ca s-a ingrasat!
Si ce veste bomba a dat!!! Vrem amanunte! Unde ai fugit asa repede???Zi-ne unde pleci? USA? Ai castigat Loteria Vizelor? Zi-ne repede ca murim de curiozitate!
Si SA FIE CU NOROC!!
Da' te mai urez io si mai incolo, dupa ce ne zici mai multe

Vio 21+
http://community.webshots.com/user/violetahar

Mergi la inceput

Nuuu!!! N-am castigat la loteria vizelor! Raman in Europa, nu plec asa departe...Va spun mai multe cand ma stabilesc la destinatie... Doamne ce dor imi va fi de voi!!! Noi ne-am hotarat peste noapte sa plecam si asa a ramas...a plecat sotzul inainte sa gaseasca casa de inchiriat si acum plecam toti... Mi-e putin teama sa nu am probleme pe avion cu bb! Dar am credintza ca Dumnezeu ne va insotzi si ne va avea in paza! Acum o luna nici noi nu gandeam sa plecam desi eu cand am ramas gravida am zis sotzului ca imi doresc sa emigram ptr viitorul copiilor nostri! Vio!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuuu Simo, ce burtica mare ai!!! Pai sta super acolo bebe Yannis, are ditamai palatul! Sa-ti traiasca burtica!
Asteptam sa faci si anuntul cu plecarea din tara! Sa fie intr-un ceas bun Simo si sa va fie foarte bine acolo unde mergeti.

Vad ca Zoze lipseste, haideti ca ma apuc sa deschid capitol nou.

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput