Mamici de Martie-Aprilie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 19
numeioana spune:
Raluca, cred ca-ti fi prea multe probleme legate de zodii. Important e sa fie sanatos, norocul copilului, ca la destin mai umbla si el
. Felicitari pt bebe baietel!
Ioana
24+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Raluca, felicitari pt putza si pt ca vei avea pereche!
Zau, nu mai fa planuri ca tiganu, o sa vezi tu/vedem toate in ce zi nastem, important e UN SINGUR LUCRU: sa fie atunci cand e cel mai bine pentru bebe! Georgios e f frumos.
Despre zodii: cunosc pesti fel si fel, sunt oarecum duali dar crede-ma, IN NICI UN CAZ atat de sensibili pe cat par, sunt oameni puternici si stiu ce vor! Cat despre berbeci, fiind baiat Georgios...mai bine iese Peste!
pt ca ar fi un mic tiran. La fete, eu chiar ma bucur daca Iulia mea iese berbecutza, va da piept vietii cu brio. E o zodie cu extrem de multe calitati, cu inteligenta, cu imaginatie, cu generozitate uneori extrema...cu conditia sa ramana vesnic in centrul atentiei!Oricum, sunt zodii bune, ne incadram frumos. Ma rog, mi-ar fi placut sa fie fii-mea varsatoare ca mine, ca as fi stiut exact cu ce butoane sa "umblu", unde e tare si unde e slab, etc dar Dumnezeu le aranjeaza pe toate cum crede El mai bine
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
ralucaspm spune:
A, si ca sa vedeti pana unde pot duce hormonii, ieri ma certam cu toata lumea care indraznea sa se bucure ca o sa avem baietel sau ne zicea "bravo" sau "felicitari". Ca ziceam ca , ce , daca ar fi fost fetita nu s-ar fi bucurat si ca pe Ioanna o iubesc mai putin pt ca e fetita ?!
Raluca
18+
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
natynic spune:
Zoze, cred ca in curand trebuie sa reluam tema corpului galben (reamintesc, superstitia e ca pe dreapta e fata, pe stanga baiat) si sa vedem daca ne iese la statistica.
Faci tu o listutza?
. Ca sa nu ai f mult de munca deodata (te ajut!), propun tuturor fetelor care au deja culoare la carucior, sau vor mai capata, sa ne scrie inca odata -daca stiu de la primele ecografii- pe ce parte au avut corpul galben!
Incep eu: pe dreapta; rezultat-fetita
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Roxana Claudia spune:
Am fost azi la dr si tare suparata m-am intors. M-a certat ca niciodata pentru kilogramele in exces si mi-a zis ca daca continuu asa deja dau in patologic
. Si stiu ca are dreptate. Daca pana acum 5 sapt luasem doar vreo 5 kile, ei bine in urmatoarele 5 sapt, adica pana astazi am luat in greutate 7 kg. Astfel am ajuns la fenomenalul 65kg!!!!!
Mi-a restrictionat alimentatia desi nu e nimic nou, stiam ce trebuie si ce nu sa mananc.
In sarcina trecuta mergeam la nutritionist si tot m-am facut cat China...28 kile in plus
Fireste ca doar ma duceam...dar de ascultat..ma tinea doar cate 1-2 zile.
Of Doamne dar de data asta chiar sunt deprimata

Roxana
24 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
clauclau spune:
Si eu pe dreapta, tot fetita!
Raluca, felicitari pentru baietel!
Ioana, asa ma chinui si eu noaptea! ![]()
Blankar, imi pare rau, nu stiu cum e cu durerea de picioare, poate ai tu o sensibilitate...
CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
clauclau spune:
Aoleooo Roxule, imi pare rau tare! Eu am luat mai mult decat tine, am 10 in plus! 7 kg chiar nu mi se par asa de multe tinand cont ca intri in luna a saptea.
CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
ralucaspm spune:
Naty si Ioana 

Georgios mi se parea f urat cand am venit aici (se pronunta cam ca Iorgos), dar acum mai m-am obisnuit. Pe aproape jumatate din cunoscuti ii cheama asa. Poate am sa-l strig si Gheorghe. Stiu ca la noi nu e deloc moda asta si ca se cauta mai mult nume deosebite, dar pe mine m-a apucat sa-mi placa numele crestine romanesti simple, neschimbate. Asa am ales si numele Ioannei.
Am gasit cateva cateva melodii lautaresti interpretate de Gheorghe Dinica si Stefan Iordache (impreuna cu Nelu Pliesteanu) si imi placea cum se salutau intre ei : "-Noroc, Stefane !", "-Salut, Gheorghe !" (ambii actori imi plac f mult).
Hai ca ma opresc aici cu aberatiile ca altfel o sa va dati si voi seama cat de tare am luat-o razna. 
Raluca
18+
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
bubu05 spune:
Bun gasit randunele dragi!
Sunt fericita ca am rezultatul la TT, e negativ!
Nu stiu daca imi faceam probleme, dar tot citind una-alta stateam cu inima in gat!
Naty, esti o dulce! Pai o sa ai cam 25 de sapt de Rev, nu? Si e perfect pt. plimbareala! Eu m-as duceeee! Ce-as mai bea o Sangria de la mama ei!
Ariel, foarte frumos numele pt. bb, ori ca e fetita ori ca ebaietel, e superb!
Adriuta, ce mesaj lung si frumos! Multumesc pt. aprecieri! Sa te faci bine si sa treaca raceala!
Clauclau, te cred ca te-ai suparat pe Randunoi, dar vine el acasa…
Zoze, apropos de Cheile Bicazului, noi ani de-a randul am facut Revelionul in Dragoslavele, langa Rucar si tare mi-e dor…oricum in fiecare vara mergem acolo cate o saptamana, ca ne-am indragostit de zona asta! Aveam niste gazde super de tot, cu doua pensiuni noi si frumoase sin e fac o mancare de te lingi pe degete!
Vin si eu la intalneala, treceti-ma pe listuta, ca-i aproape de mine!
Sper sa am liber atunci, ca nu stiu cum lucrez in decembrie...
Bitza, eu am facut TT la Genetic Lab, la capatul lui 41, vis-ŕ-vis de Ghencea si e 120 ron, rezultatul a doua zi pe mail si are si interpretare! Te intreaba cum preferi raspunsul, daca vrei sa-l iei personal, dar e mult mai comod pe mail! Poti sa manaci si se recolteaza intre 8:30-12:30
Deci fetita e baietel?
Kya, felicitari pt. Victoras grasun!
Mihutza, pupici!
Sovi, ai grija cu tensiunea! Ce frumos zici tu de Craciun!
Clabuc, si de la mine pupici!
Mami_papa, nasoala faza cu capacu’!
Diana, felicitari pt. baietel, bine ca sunteti ok!
Nicoleta, asteptam colorata! Uite galerie de pe acum!
Giani, ce de bunatati ai papat! Ma bucur ca totul e bine cu bb!
Ralucaspm, felicitari si tie pt. baietel! Ne inmultim, ne inmultim soacrele mari!
Fetelor, la mine am impresia ca pe dreapa a fost bb si e baiat!
Oana
15+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Roxana Claudia spune:
Clau - nu ai inteles bine!!!!! AM luat 7 kile in ultimile 5 sapt. Plus inca 5 luate pana atunci = 12 kile!!!!!!!!!
Roxana
24 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)