Mamici de Martie-Aprilie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

pe sovi!

sovi 15+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Iertare....

1. Ela
2. Laly
3. Roxana
4. Olga
5. Naty
6. Andreea ( Mamy )
7. Kya
8. Sovi

Olga 22+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor eu m-am zapacit de tot!!Vad ca am postat cu "randunici"!!Vaaai de mineee!!!
Asa Kya!!Bravo!!Ia sa treaca toate randunicile pe la biroul de informatii(a se citi mailul comun-mamici_randunici @yahoo.com) si sa-si lase numarul de telefon in Contacts(cine nu are parola sa trimita PM la randunici sau mie..sau sa strige aici pt.ca suntem mai multe-care o avem deja)!!Cu cat ne cresc burtile cu atat o sa fim mai panicate atunci cand va lipsi vreuna dintre noi-pe o perioada mai mare de timp..si at.ce ne facem??!!Haideti fetelor-trebuie sa tinem legatura cumva!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Acum, daca tot am revenit in forta, sa va spun si eu povestea cu randunoiul meu, ca pe cea cu liniutele am spus-o deja.

Ne-am cunoscut in '98, in primul an de facultate. In mod normal, trebuia sa fim in aceeasi grupa, daca ne luam dupa numele de familie, dar el a vrut sa fie in alta grupa, sa fie cu prietenii lui. Eu, din fire sunt mai timida si la locul meu, chiar daca imi placea de cineva, faceam tot posibilul sa nu afle, daca era sa fie era, daca nu, nu. Deci, am inceput Facultatea la 1 oct 1997 si, pana in martie 1998 nu l-am vazut niciodata pe la Facultate cand, intr-o zi am ramas cu gura cascata, in timp ce vorbeam cu o colega. Noi eram in banca, in amfiteatru, inainte de inceperea unui curs si el, departe, la intrarea in amfiteatru impreuna cu alti prieteni. In timp ce imi povestea ceva colega mea, eu eram cu ochii cat cepele pe baiatul acela frumos, frumos; parca eram vrajita, era inalt, constitutie atletica (musculos) si avea o fata de soldat american (asta m-a dat gata). Vorbeste colega mea ce vorbeste pana cand ma vede cu privirea in alta parte de vreo 5 minute si imi zice: "Eu vorbesc cu tine si tu unde te tot uiti?" Se uita si ea in aceeasi directie si imi spune: "A! Gata! M-am prins. Il cheama Gabi si e in anul I ..."
Eu, imi retrag repede privirea si incerc timid sa ma justific: ca nu ma uitam la el, ca ma gandeam la altceva, vrajeli din astea. N-a tinut, normal. Am trecut peste asta si, dupa cateva zile, il vad la intrarea in facultate, pe scari; el astepta pe cineva si eu asteptam o colega. Ne zicem timd "buna" ca doar eram colegi si, incet-incet intram in vorba; colegul lui tot intarzia si la fel si prietena mea, cursul incepea ... si el ma intreaba: "Unde stai in sala, la curs?" Eu ii zic:"Pai nu stiu, ca o asteptam pe Roxana ..."; si mi-a zis ca atunci trebuie sa stau langa el; nu va pot spune cum a trecut cursul ala, cred ca nu am putut scrie nimic.
Cursul s-a terminat, fiecare a mers la seminarul lui ... parea ca n-a fost nimic, dar ... a doua zi, la un curs a venit direct la mine si m-a pupat pe obraz (de parca ne stiam de la gradi), a dat noroc cu prietenii lui ... eu eram terminata (de fericire), cred ca m-am inrosit ca o scolarita. Si asa, timp de cateva zile cate un pupic pe obraz de "Buna dimineata", cate un curs impreuna ... pana cand, ne-am dat intalnire. Prima zi oficiala impreuna a fost 25 martie 1998 si, ca o coincidenta sau nu, ziua in care ar trebui sa vina bebe Clarinda pe lume este 25 martie 2008 (exact cand vom implini 10 ani de cand suntem impreuna). Au urmat atatea momente frumoase, parca au fost ieri; si noi tot la Costinesti ne petreceam vacanta de vara: bani putini, iubire multa. Imi este tare drag Costinestiul tocmai prin prisma atator amintiri frumoase, atator rasarituri de soare asteptate imbratisati si somnorosi. Anul trecut, pe 16 septembrie ne-am casatori (am pus niste poze la un moment dat) si acum asteptam sa vina Clari sa intregeasca familia fericita. Ma simt cu adevarat binecuvantata de Doamne-Doamne pentru cate mi-a dat si continua sa ma fericeasca; sper sa pot merita atata dragoste.
Cam asta ar fi povestea noastra, spusa foarte, foarte pe scurt; a, si am uitat sa va spun ca, poate printr-o coincidenta sau nu, pe le il chema Ionescu Gabriel si pe mine (de cand m-am nascut) Ionescu Laura Gabriela; deci, la casatorie nu a trebuit sa imi schimb numele. Toata lumea la facultate ne intreba daca suntem frati, rude ... Da' de unde? Si, de fapt, printr-o ironie a sortii pe nici unul nu ar trebui sa ne cheme Ionescu (povesti vechi, din bunici). Suntem un clan Ionescu tare numeros si sunt tare fericita ca si parintii nostrii sunt foarte buni prietnei: cat am fost in SUA au facut Sarbatorile impreuna, s-au tot vizitat, sunat, sunt tare multumita si bucuroasa ca se inteleg atat de bine, independent de relatia noastra.
Cam asta a fost, sper ca nu v-am plictisit dar simteam si eu nevoia sa va spun povestea noastra ...

Laly 20+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, jos palaria in fata ta! Esti o femeie puternica!

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Mare intalnire-Sambata-8 Decembrie!!Se reuneste stolul guralivelor de Martie-Aprilie 2008,cu ocazia Salonului Baby Expo!!
Reprezentantele noastre galagioase sunt:
-Olgutza
-Sovi
-Clabuc
-Kya
-Roxana
-Naty
-Mami_papatot
-Zozela

Locatii propuse:
1.Restaurantul Davvero(fix intersectia Tineretului cu Vacaresti)??!

Cine mai doreeeste,cine mai pooofteeesteee..e incurajat sa striiigee!!
Asteptam in continuare propuneri pentru ora si locul intalnirii!

Mergi la inceput

Kya, tot respectul! Cand o sa ma mai apuce tristetea din cauza singuratatii ( ca si omul meu e calator de fel...), citesc mesajul tau!

O sustin si eu pe Ela: daca aveti retineri, va spun ca nimeni nu va abuza de numerele voastre. Eu l-am trecut acolo inca de la inceput. Slava Domnului ca nu a fost cazul sa fiu sunata, dar nu se stie cat de util va fi vreodata...

Olga 22+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Olgutzule e bine mama?!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Ela, e beton !!!! Talentata, ce mai!!!

Vezi ca are Naty deja o propunere pentru loc de intalneala. Cu asta cred ca trebuie sa ne miscam repejor, sa facem rezervare din timp...

Laly, faina povestiuca ta de dragoste! Sa fiti la fel de fericiti! Admir tare cuplurile care se mentin de la varste asa de fragede...Cred ca tine si de noroc! Oricum, eu la varsta aia nu aveam in cap decat baschet, deplasari, noutati in permanenta, ca ma plictiseam usor...Dovada ca in anul II de facultate s-a si dus pe apa sambetei prima mea relatie serioasa. Iar de curajul Elei de a lua viata in piept la 19 ani, nu mai vorbesc ...

Apropos, cea mai buna prietena a mea din echipa, Loredana, a plecat dupa ce am terminat junioratul la Craiova ( si la IEFS-ul de acolo, si la echipa ). S-a intors in Ploiesti acum doi ani ( dupa 9 ani de Craiova ), cu sot oltean la purtator ( frumos de pica si bun de pus la rana ), si cu regretul in suflet ca s-a despartit de un oras si de niste oameni minunati ( au lasat acolo familia lui si toti prietenii, muulti la numar, pentru ca nu exista catedra de baschet acolo- ma rog, in afara de Universitate, unde nu era nimic disponibil ). Asa ca Craiova are referinte bune la mine. La fel de frumos ca ea povestesti de prietenii tai, de iesirile cu ei...

Olga 22+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by Olgutzika

Ela, e beton !!!! Talentata, ce mai!!!

Vezi ca are Naty deja o propunere pentru loc de intalneala. Cu asta cred ca trebuie sa ne miscam repejor, sa facem rezervare din timp...

Olga 22+ cu Ioana

Subscriu! Beton lista!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput