Mamici de Martie-Aprilie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
Clabuc spune:
Naty, normal ca pe culoare ma refeream ca esti sefa, s-a adjudecat. Sa inteleg ca nu esti supa pe mine ca m-am rasfatat un pic? Uite, am primit si eu si Clarinda cate un pupic de la Kya si l-am savurat. Apropo de durerile de care vorbeam mai devreme, poti sa-ti dai cu parerea, ce ar putea fi? Si, cateodata ma mai doare si in partea dreapta jos (unde ar fi apendicele) dar cand merg repede. Eu, de obicei merg repede (mai ales cand port adidasi), dar, probabil ca acum nu mai functioneaza la fel organismul. Mi-e frica sa nu fie apendicele, ca asta mi-ar mai lipsi. Macar ma doare numai cand merg repede mai mult timp. Poti sa-mi dai un sfat, te rog?
Laly
20+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
gbutucica spune:
Asa, sa continuam .......
sunt intoarsa, sunt satula, si mai putin ciufuta.
am mincat chiftelutze( parjoale moldovenesti) cu gogonelesi cu fasole batuta, cu usturoi(desi sunt la sv), acu va povestesc desi ![]()
.
Am ajuns , mi-a poruncit sa ma urc pi masa(eu am intrebat daca ma dezbrac...), luat tensiune( nu stiu cat a fost ca mi-am dat sema ca mia luat tensiunea decat dupa ce am plecat), cintarita , nu va spun ca am 100 tone( cind m-a uit in oglinda nu ma mai termin)si m-am urcat pe masa aia( uhhh o urasc) cu cracii in sus si cu miinile imi acopeream comoara( adica pe ea vrabiutza), a ras doctorul cu lacrimi.
offf in fine totul este bine si durerea de burta avuta zilili acestea au fost ca mai creste uterul nu au fost contractii ceea ce este bine.Am fost cu inima linga guma de la chilotzi pana a bagat dr. mana ,......ca a impins-o la locu' ei.Si de cind am venit am limbaritza ( asa mi-au spus fetele mele(" D-na Gianina cind ati plecat la dr abia ne-atzi salutat si acu nu va mai tace gura+aveti limbaritza"). Imi permit sa nu va mai raspund punctual, doar general
Rindunicile cu vesti de la dr , ca bb-eii sunt bine miscaretzi si la locul or =FELICITARI

Rindunicile care asteapta rezultate la analize =BAFTA
;
Rindunicile racite=MULTA SANATATE
;
Rindunicile suparate
=
sa treaca;
Rindunicile cu poze recente=BAI DA SUNTETZI TARE FROMOASE, care in mov care cu burtzi, care prin alte tari,care cu carucioare,.. io is geloasa pi voi
.
Pe cele cu Craciunu' in cap 
, =EI NU CA SUNTETZI DUSE RAU , PAI IEU ASCULT DEJA O COLINDA PE ZI (pe furis sa nu rada lumea de mine)
.
si Acu BAnc:(mie mia placut tare mult si e posibil sa va gasitzi colegii in el)
Se face un sondaj international de opinie pentru a se afla cine sunt cei mai buni din lume pentru a pastra secretul de serviciu.
O americanca este prima care isi spune parerea:
-Sotul meu stie unde lucrez, dar nu stie cu ce ma ocup. Eu nu stiu nici unde lucreaza si nici cu ce se ocupa. Eu nu duc acasa hirtii da la serviciu si nici el nu aduce acasa hirtii de la serviciu.
Japonezul spune:
-Eu si sotia mea lucram in acelasi birou, dar eu nu stiu cu ce se ocupa si nici ea nu stie cu ce ma ocup.
In sfirsit, vine si rindul romanului, care spune:
-Eu lucrez singur in birou. Nu stiu cu ce ma ocup, dar nici nu ma intereseaza!
in concluzie va pup pi tate fara exceptziune,sic

si 
Giani
23+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
numeioana spune:
Hei, Giani, m-ai imbolnavit cu mancarea ta!!! Uffff, crezi ca daca nu m-am ingrasat nu mananc sau nu poftesc?!
Norocul tau e ca sunt ghiftuita, ca am fost in piata si am luat o gramada de ridichi![]()
Ioana
24+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Of mai Kya, si tu!!!! Sa sti ca de dimineata numai asta imi inchipuiam, cum o sa merg eu peste tot singura, la controale , chiar si la nastere ma vedeam chemand taxiul sa ajung fuga sa scot bebelina. Parca ma vedeam singura pe lume! Offff, bine ca mi-a mai trecut putin!
Mami papacios, Mihutza, o sa fac pe bosumfliciul numai fata de randunoi, in rest incerc sa ma linistesc si sa ma simt cat pot mai bine. 

CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
numeioana spune:
Hai mai Clau, ca si al meu munceste de dimineata pana seara si sigur n-o sa fie acolo cand nasc... Macar sa poata sa-si ia liber ca sa vina sa ne ia de la maternitate![]()
Ioana
24+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
randunici spune:
Clau ma bucur ca s-au mai raspandit hormoneii!!
Acum..chiar trebuie sa te tii tare cateva zile..sa nu zica randunoiu' ca a fost doar toana de 

Olgutza o sa croiesc o listuta separata de cea cu randunicile
V-o arat imediat-pt.sugestii si/sau reclamatii
Hotarati si ora pana una-alta,pt.ca data am inteles ca ramane 8 Decembrie,da?!
Cu piftia..ce sa mai zic..
Sunt in balta deja!
Naty de Josamicina nu te-ai interesat?!Intre timp am aflat si de celalalt medicament..Pristamicina sau Pristinamicina..nu stiu sigur
..
numeioana spune:
Zozelina
!
Fetelor, eu mi-as dori sa vin la intalnire, dar nu o sa ma lase familia sa vin singura la expo, asa ca nu stiu cum sa fac. Va dati seama, sa vin si cu mama si cu sotul si cu cumnatii dupa mine la intalnire![]()
Ioana
24+ si
David
numeioana spune:
Fetelor, eu ma simt ca o ciudata....de la varsta asta sa cumpar deja caruciorul si sa ma hotarasc la patut.... De parca ar fi intrat zilele in sac!!! Si trebuie neaparat sa comand sifonier in camera lui bebe
... Offf, cred ca de-asta nu mai pot dormi de 3 nopti
. In prima noapte am visat caruciorul la care m-am hotarat. Apoi, in a doua, patutul si acum visez ca n-am comandat sifonierul...
In plus tot de 3 zile nu ma simt bine. Ma doare mijlocul, imi trosneste, ma inteapa burtica, am devenit cam irascibila... Eu, care eram calma si blanda din fire...![]()
Ioana
24+ si
David
Kya spune:
Clau, pai daac vrei iti mai spun eu cum e sa te duci singura la controale... Noroc ca s-a indurat dr ieri de noi si mi-a facut si o eco, ca sa vada si tati. Ca la morfo de trim 1 nu a fost - era in tara, dar la Constanta cu treburi. Pe la sfarsitul lunii il duc la aeroport, deci nu o sa mai fie aici la urmatoarea eco...
Si sunt singura cu casa, cu masina, cu facturile, cu orice inseamna birocratie, si hartii de rezolvat, singura iau toate deciziile importante, cand e plecat cu el ma consult prin mail sau telefon, dar de decis trebuie sa decid si sa actionez singura.
Acum sunt singura cu sarcina - el o sa lipseasca exact la ultima jumatate, apoi o sa fiu singura cu copilul...
Si pe langa toate astea, trebuie sa mai fiu si tare si sa-l imbarbatez cand pleaca, pentru ca si lui ii este foarte greu departe. Si la fiecare telefon, daca am o stare mai proasta, o ascund, si zambesc! Plus ca trebuie si sa mai am grija sa nu-i alimentez sau sa-i anihilez crizele de gelozie. Deh, la departare toate suna altfel, si cand se mai simte si el vinovat ca ma lasa singura, orice tip care trece pe strada e un potential hot de sotii!
Noroc ca din ce in ce, se mai scurteaza perioadele cand e plecat si se lungesc perioadele cand e acasa!!!
Asta e, dar nu ma plang. Sunt optimista si vad partea plina a paharului! Stiam in ce m-am bagat de la inceput. Fiecare are o cruce de dus, si daca a mea e doar asta, sunt multumita! Cu dragoste, respect si incredere trecem peste orice. Nu sunt nici singura nici ultima in situatia asta. Doar ca suntem noi mai speciali!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Clau,
! Ma bucur ca te simti mai bine!
Mami, tare pacat ca sunt asa dificili parintii Florinului tau...Drept e ca mai lipsa decat asa! In cazul soacrei tale se adevereste faptul ca intotdeauna primesti inapoi respectul pe care il dai la randul tau. La asa atitudine, asa rasplata are si ea..Stie ca va avea un nepot? Si uite asa nu se va bucura de el....Pacat!
Naty, hai ca eram datoare ( m-am suparat rau cu parul tau si d-aia nu ti-am scris prea multe
): sfatul meu este sa pleci la Barcelona, daca poti. Motivele sunt fix alea enumerate deja, in plus daca ti-a spus si ginecoloaga ca daca eco de trim II iese ok, tu te simti ok, nu vad de ce ai sta acasa. Si nu stiu sa nu acopere asigurarea ceva in caz de Doamne-fereste ( ma interesez oricum, si iti spun! ). Cat despre Ureaplasma, cat de impotriva medicamentele sunt eu, cred ca poti incerca Klacidul, mai ales ca ai istoric bun cu el. Chiar nu e cazul sa patesti ceva ( nici nu vreau sa ma gandesc ce! ) de la crocobaur...
Giani, hihihi! Ma bucur ca a fost ok la nenea doctorul! Cred si eu ca a ras cand a vazut cat de atent iti protejai comoara
.
Nico, trec reeeeepede 2 zile. Mai ales daca stai la palavre cu noi!
Cand face Cory amnio? Astazi sau maine?
Listoaka actualizata:
1. Ela
2. Laly
3. Roxana
4. Olga
5. Naty
6. Andreea ( Mamy )
7. Kya
Pe cine am uitat?!
Olga
22+ cu