Mamici de Martie-Aprilie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
numeioana spune:
VioletaH, sa stii ca am citit postarea ta referitoare la celulele stem si la fel gandesc si eu. Acum o luna ma gandeam sa prelevez celule pt bebele meu, dar am citit pe net exact ce ai scris si tu si m-am razgandit. Eu o sa nasc la Elias si o sa vorbesc cu doctorita mea in legatura cu acest subiect sa vad ce parere are. Chiar luni o sa merg la control si o sa abordez subiectul.
Va multumesc pt laudele la adresa burticii in care se lafaie dupa bunul plac micutul "DABIP", cum ii zice nepotelul meu![]()
Ioana
24+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Naty , 
, asa mi-a zis si mie, ca trage tare acum sa termine pana-n sarbatori ca sa poata apoi sa fie aproape de noi. Ramane de vazut daca se tine de cuvant.
CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
numeioana spune:
quote:
Originally posted by Olgutzika
La cat de diferiti suntem fizic intre noi, as insemna sa mor deja de ciuda ca Ioana nu a pus un kg de cand e insarcinata si ca Naty are parul ondulat( asta nu inseamna ca nu imi rod unghiile de oftica, da? )
Ha ha ha!!!!! Ce simpatica esti! UIte ca m-am cantarit si am pus si eu 1kg
Cat despre intrebarea Elenei despre eco 3D, n-am vazut-o cred... Eu am fost la Minodora Ghita si mi-a placut ca m-a tinut 1 ora, i-a pus muzica lui bebe, i-a vorbit... Dar nu e prea comunicativa, trebuie s-o intrebi tu ce vrei sa stii. La sfarsit iti da o foaie cu toate masuratorile...dar trebuie sa stii s-o citesti
Pupici
Ioana
24+ si
DavidMergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mami_papatot spune:
da fetelor, eu vbesc cat se poate de serios cu capacul ala nenorocit .. si faza e ca era si batuta-n cap ca altfel nu-i pot spune ... florin l-a luat de acolo si dimineata ea l-a pus la loc ... asta dupa ce ii facusem surpriza cu bradul, ca ea avea 2 globuri de 5 feluri si-i facusem un bradut asa frumos, doar doar i-or mai trece tampeniile din cap si s-or purta si ei mai ca o familie ... si luasem si cadouri faine pt fiecare, de nu vazuse ea asa ceva in viata ei ... si nu e vba ca nu aveau bani, macar de ar fi toti saraci ca ei ... in primul an cand abia ma cunoscusem cu florin, am mers la ei a doua zi de craciun si ce credeti ca avea sub brad? o punga din aia de aprozar, gri, cu cateva portocale in ea si o cutie de tofife...
olgutza, pot sa spun ca acum sunt in reltii f bune cu socrii mei, pentru ca nu ne mai vedem deloc ... adica nu ca ne evitam, am avut o mare cearta, florin le-a spus clar ca daca asta inseamna sa fii parinte atunci el prefera sa nu aiba parinti si punct. iar eu fata educata cum "m-a crescut parintii mei", am inghitit cat am inghitit, dar cand au ajuns sa-mi desconsidera parintii (care nu va pot descrie in cuvinte cate au facut pentru noi si asta total dezinteresat su fara sa ne fi pomenit macar o data ca ne-au ajuta), am dat cuconiua jos, i-am zis ce mi-a venit la gura si am scos-o pe usa afara ... ca pana cand si tata care e genul de om care tace si tine in el, de vba lui florin , nu stiu ce ar trebui sa-i faci ca sa-ti vbeasca urat vreodata, ramasese sarcul fara cuvinte...cred ca daca incep sa va insirui cate am patimit cu ei, o sa ziceti ca a innebunit lupul... asa ca decat un rau in plus, mai bine unul in minus...nu mai vbim si nu ne mai vedem cu ei si gata.
clau, se bucura papaciosul ca ti-au trecut supararile...asa ca n-ai decat sa faci pe bosumfliciul fata de randunoi, dar atat, ca restul se penalizeaza ... taie papaciosul amenda!
acum va pupic, plec la ciorica sa-i duc referatele!
ne auzim mai pe seara!
pupici la randunici!
mami_papatot
18+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Clabuc spune:
Naty, doar stii cum suntem: simtim nevoia sa ne rasfatam un pic; am zis asa, mai mult in gluma; oricum, mi-a fost tare dor de voi toate. Sa nu fii suparici pe mine ca eu tin tare mult la tine, Movalia Sefa! Si sa nu iti faci atatea griji cu "lighioana", ca o dovedesti tu.

Laly
20+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
Kya spune:
Kitzy felicitari pentru jucaus!
Naty mare dreptate ai cu parul: fiecare vrea ce nu are. Eu il am drept, si nu-ti mai povestesc cat ma chinui sa-i fac si lui acolo niste bucle. Din pacate este firul foarte gros si greu, si nici nu sta coafat. Parca imi face in ciuda, in coafor sta perfect, la o ora dupa ce am iesit, se lasa... ![]()
Livy mama ai grija cu "iesirile" astea cu masina. Eu inteleg ca iti place sa conduci, dar chiar asa pe serpentine, gheata, si noapte...? Sau vrei sa faci bebita pilot de curse? 
Claudia81 mult success la TT! Si lasa, ca si noi suntem la fel de panicoase, si TT-ul asta e un fel de bau-bau. Sa vezi ca o sa iasa bina. Tinem pumnii!
Naty eu as pleca la Barcelona. Mai ales daca e o ocazie buna, nu merita sa o ratezi. Orasul e superb, si o sa-ti placa tare mult. Sarcina nu ar trebui sa te incomodeze, mai ales ca nu e un drum foaaarte lung. Asa ca, hai, pune-ti frica de avion in cui, si du-te!
Simonette bine ai revenit!
Luny bine ai venit. Normal ca te primim printre noi, cum sa nu!
Ariel multe multe felicitari pentru rezultatele beton de la TT
Zoze
Si eu mor dupa o gurita din cafeaua aia pe care mi-am facut-o de dimineata si a ramas pe masa... Ai dreptate cand le indemni pe fete sa-si treaca telefonul al mail-ul comun. Haideti fetelor, ca nu e bine sa suparati sefa de trib ![]()
mami cred ca anul asta o sa mor si eu putin dupa pationar. Paca acum am mers in fiecare an, iar in liceu, nu prea chiuleam week-end-urile dupa gheata. Mergeam la Floreasca. Acum insa mi-e tare teama pentru bebe. Eu nu cad, caci merg bine, dar asa cum ai patit-o si tu, se izbesc alti zevzeci in tine si te darama. Imi aduc aminte ca in liceu, asta era semn de maaare iubire. Adica cu cat intra mai puternic in tine si te darama mai nasol, cu atat te placea mai tare... 
ClaudiaH mie dupa ce am intrerupt pastilele, mi-a venit ciclu la 40 de zile, si dupa alte 14 am ovulat. Deci primul ciclu dupa pilule a fost ovulatoriu. Copilul a fost conceput dupa vreo 3 luni, imediat dupa ce am intrerupt protectia. In principiu e bine sa lasi ovarele sa-si aduca aminte cum e sa produca ovule. Bafta multa la bebe, si sa te vedem repede mamica inca o data!
Clau imi pare foarte rau ca te simti singura. Stii teoria - incearca sa te linistesti pentru bebe. Eu am o maaaaare experienta in spate despre cum e sa fii singura. Al meu s-ar putea sa nu fie aici nici macar cand se naste copilul. Si mereu a trebuit sa ma descurc singura! Nu e vina lui ca nu e cu mine, pur si simplu, asta e! Asa ca hai, sterge-ti lacrimile, ca nu e dracul chiar asa de negru.
Olgutza sar'mana pentru informatii. Eu am aflat intre timp 4 raspunsuri diferite. Ba ca nu s-ar retine nimic, ba ca doar somajul, ba ca doar sanatatea... Offfff, nu mai inteleg nimic. Iar legile sunt atat de vagi. Am citit la ordonante, legi si norme metodologice de mi s-a acrit, si se pare ca fiecare firma face dupa cum o taie capul...!
Naty
daca nu i-a crescut nici o putza, atunci e bine!
Clabuc
si pe mami si pe Clarinda. Si eu visez sa-mi duc copii la Disney world. Si daca nu ajungem in State, atunci Paris sa fie...
Uf, gata, hai ca tot scriu la raspunsul asta de aproape 1 ora cu tot felul de intreruperi. Aveam 2 pagini deschise, si nu m-am abtinut sa nu incep cu raspunsurile de la pagina 6!
si restul stolului nenominalizat!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Laly, nu sunt sefa!!!; nu-mi place sa fiu (aaa, sefa peste culoarea mov, asta da; cu Violeta vicepresedinte)
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Kya spune:
Siiii..... na, ca tot am uitat ceva 
Bineinteles ca voi raspunde PREZENT la intalnire!!!! Votez pentru sambata, si pentru restaurantul de care zicea Naty.
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Salut, randunici.
Citesc si io ce scrieti voi pe aici, insa mai pe diagobala.
Am intrat sa va zic: AMR 2 zile (maine si poimaine) pana cand merg la eco, si aflu ce e bebe! Va voi spune si voua, io simt ca e fetita, dar vom vedea.
O seara superba va doresc,
Nicoleta
16 plus si Stefan, 4 ani si 9 luni 
mihutza11 spune:
Naty ce te invidiez pt ecograful ala... 
CLau ma bucur sa aud ca te-ai mai linitit! e bine sa il mai tii pe jar un pic...
... si pe mine m-au luat aseara dracii din senin, si am inceput sa bocesc, nu tare
.. omul meu a zis ca prea sunt hormonata .. dar gata a trecut cum a venit!
Mami ai dreptate, decat cu rau mai bine fara si daca pana si florin a ajuns la aceeasi concluzie, e clar... ce sa mai zic!
ca faci haz de necaz! esti o dulce!
si restul de randunici!
Mihaela
20+ cu 
Pozici
Bebitzu