Mamici de Martie-Aprilie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
Kya spune:
quote:
Originally posted by mami_papatot
... iar soacra-mea sarbatorea asa de crestineste, ca ne-a pus sub bradul de Craciun un colac de wc pe care a scris "Cacare placuta!" ... imi venea pur si simplu sa o omor ...

Kya
cu
VictorA inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
midasnu spune:
Buna randunici, va multumesc mult de reprimire, sper sa am vesti bune in viitor. Mersi pentru numerele de telefon Olgutza, mi-a mai trimis pe privat din Galati, RalucaS, cineva mai zicea Focsani, sa vedem ce alegem.
Oricum nu am anuntat nici acum sefii, eu speram ca azi sa-i anunt, nu-i prind deloc fir-ar sa fie, sunt foarte ocupati si cred ca or sa se bucure maxim, chiar o sa va tin la curent cu asta! Sunt si eu curioasa de reactia lor....
Aseara m-a apucat depresia in legatura cu colul deschis, maine sper sa pot face o ecografie la maternitate (daca nu are dr. urgente) si o sa il intreb daca e cazul de medical.
Va pupic fetele, sunt tot pe fuga, am de lucru...![]()
Elena 16+
sovietica spune:
Mami, tu ai vorbit serios de faza cu colacul wc?? si mie imi plac glumele, dar parca asta cu cadoutzul de sub pom sub forma de "cacare placuta"...
Aaa si sa va pove eu apropos de cadouri de craciun! La noi acasa, desi se sarbatorea craciunul in ianuarie, mama (pardon. Mosu) ne lasa cadoutele si pungutele pline ochi cu dulciuri si surprize 24 spre 25 decembrie, ca sa nu ne simtim pe dinafara cand ne intalneam cu prieteni/colegi romani si sa avem cu ce sa ne laudam. Si tot Mosu baga instalatia de beculete in priza si sclipea prin geamul mat de la sufragerie de imi taia respiratia de fiecare data cand ieseam din dormitor sa verific
. Odata, cand aveam deja 11 sau 12 ani, saraca a omis sa ne lase cadourile. nici instalatia nu sclipea!! si a plecat la munca. Era o perioada in care muncea ZILNIC 12 ore, la abator :( si de extenuare i-a iesit din cap. Am crezut ca pica cerul pe mine cand am vazut geamul mat de la sufra negru, in loc de tremuriciurile alea colorate de la beculete...
Si uite asa seara, cand a venit m-a gasit umflata de plans (sora-mea mai mare nu a stiut cum sa ma linisteasca) ca eu credeam ca ne-a intzarcat "mosu" si ca de atunci incolo, s-a spart vraja pt totdeauna. Le-a luat nu stiu cat sa ma linisteasca si mi-e jena si acum cand ma iau la misto despre cum am plans eu atunci ca proasta, da va rog sa ma credeti, ca mi s-a rupt sufletul! A dres-o a 2-a zi dimineata.
Si pe 7 ianuarie ne adunam la bunica la casa, in cartierul lipovenesc ditamai famiionul (cam 20 persoane - copii, gineri, nepoti) unde mesele erau cu varf si culminau cu placintele cu noroc.
si in timpul asta primeam una-doua cete de pui de lipoveni (moda era sa se adune cat mai multi ca sa iasa corul mai frumos si sa nu deranjeze prea des) si colindau. la noi colindul e reprezentat de o rugaciune anume, spusa in slavona, pe care eu nu am incercat sa o invatz ca era lunga tare si nu prea inteleg slavona (rusa veche)!, in schimb imi placea sa urmaresc transa si intonatia cu care era rostita de toti, meseni si colindatori, pe mai multe voci. intotdeauna in fatza icoanei langa care, desigur ardea candela. Si intotdeauna colindatorii (care cred ca in traducere la noi se numeau slavitori de Isus) erau invitati sa serveasca bunatati, pe langa gologanii care curgeau spre ei.
No! zoze si mami, va mai este dor de craciun?
sovi
15+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Clabuc spune:
Kya, Bubu si Bitza cand eram la masa mi-am adus aminte ca nu v-am trecut pe listuta cu pupici si n-am avut liniste pana n-am ajuns in birou sa va trec aici. Asa ca multi
de la mine ...
Laly
20+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
zozela spune:
Mami iarta-ma dar..
Cum Doamne-iarta-ma sa faci asemenea cadou?!
Doaaamne!!
Doamne-ajuta Elena sa fie totul bine si cu colul si cu bebe si cu tine!!Muuulti

Daaa Sovi!!Imi eesteee!!

Ela..
in 20 sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
natynic spune:
Iata-ma acasica! Am si pregatit masa si am si mancat cat am citit ce ati scris de aseara incoace...Si am ramas cu gustul parfumat al povestilor de Craciun ale lui Sovi si Mami (mai putin faza cu colacu, evident; inteleg deja de ce Florinul nu-si vorbeste cu neamul si sper ca stie ce noroc a avut sa intre intr-o ADEVARATA familie). Si eu am fost crescuta cam in acelasi stil traditionalist, ceva mai sters insa de cand mi-au murit bunicii si sora bunicii,mama mea de suflet (adica Elena, din numele fetitei mele...). Nici eu n-am conceput vreodata noaptea de Inviere sau Craciunul altfel decat acasa, la masa cu familia (exceptand anii in care am fost de garda la spital
. In ultimii ani, singurica si tristutza, nu prea imi mai impodobeam bradut acasa, ma multumeam sa merg la ai mei in zilele de sarbatoare. Anul trecut mi-am luat si Omu la ai mei (cu soacra-mea eram inca in razboi si neacceptata, acum nu mai poate dupa mine!), apoi urma sa plecam de Rev si iar n-am impodobit, anul asta resimt insa aceeasi pofta ca si voi de impodobit, de cadouri multe, de sarmale, de ciorbita de potroace, de carnaciori etc
Punctul nr doi: EVIDENT, vin si eu la intalnire, de principiu in ce zi veti dori majoritatea. Am ca propunere, f aproape de Polivalenta, restaurantul Davvero (fix intersectia Tineretului cu Vacaresti), se mananca splendid, se pot aranja mese mari, s-ar putea insa sambata sa fie mai dificil de rezervat. Asta pt ca ma gandesc ca va fi mult mai dificil sa ne intalnim acolo. Eu deja am emotii si va avertizez ca la inceput voi fi mult mai putin simpatica decat pe forum, pt ca sunt o maaare timida. Cat despre Baby expo in rest, o sa arunc si eu un ochi ca omul, dar, precum Rox Dox, is mai baba in mentalitati si nu cumpar nimic probabil pana prin februarie-martie.
Punctul 3, informatii despre TT. Eu l-am facut la Giulesti, unde o sa si nasc, 45 ron (!!!-din ce vad mult mai ieftin decat in alte parti), nu stiu insa daca conteaza ca figurez in urmarire acolo, probabil da. Sincronizarea cu eco dra mea o considera o prostie, ea s-a uitat pe morfofetala de trim I facuta de Iosup, care era perfecta, m-a trimis la sange DOAR pt a fi complet linistita, ca o estimare a riscului, iar morfofetala de trim 2 m-a pus sa mi-o programez musai intre sapt 22 si 24 pt ca Dr Albu, dupa ea "the best", atunci considera ca poate evalua bine tot si daca aia iese bine pot sta linistita, mai astept doar sa creasca bebe. Cred ca faza cu eco la 24 de ore e ca sa ia un anumit centru mai multi bani odata, n-are nici o logica stiintifica!
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
clauclau spune:
Fetelor, multumesc de consolare, m-am mai linistit . Intre timp am vorbit cu el, pana la urma am raspuns la telefon si am stat de vorba. Cert e ca o sa mai stau suparata pe el ca poate-i face bine un dus rece! Asa ca fata de el o sa mai fac putin pe inaccesibila sau inabordabila, macar cateva zile. Inca o data multumesc randunicilor care m-au sprijinit in problema mea care de dimineata mi se parea monstruoasa!!!! Or mai fi si hormonii de vina, nu stiu ce sa zic...dar nu ma recunosteam nici eu de dimi!!!
Kya, felicitari pentru intalnirea cu Victoras.
Sovi, ce tablou frumos de sarbatori!
Olgutz, multumiri speciale pentru tine, mesajul tau m-a ajutat, nu gluma! 

Zoze, hai ca acum vin sarbatorile! 
CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Olgutzika spune:
Mami....
. Am intepenit cand am citit urarea!!! As cam rade si nu prea
. In ce relatii zici ca sunteti acum?
Sovi, pai asa frumos ai povestit de carciuma aia la care mergi tu cu randunoiul, incat mi-am spus ca sigur ai vreun as prin maneca
. In plus, trebuia sa te chem cumva la apel
, nuuuu?
Ela, nu e nici o problema daca nu poti veni, tu vii de cel mai departe...oricum, noi o sa facem si poze multe multe sa aratam lumii cat de frumoase suntem!
Tot va citesc cu povestile de Craciun, si mi-a picat fata definitiv cand am citit de piftia Elei
! Ce-mi facusi, doamna?!!? De unde scot eu piftie acum, cand inca nu am gaze, ha?!!?
Kya, sa traiasca Victor-care-nu-vrea-sa-fie-Sanziana!!! Sa fie sanatos, si mamica lui la fel!!!
Elena, succes la doctor si cu shefii!! Daca te mai pot ajuta cu ceva legat de eco...
Irina, ai sunat la Medlife? Ce au zis?
Olga
22+ cu
Ioana
natynic spune:
Continuare:
Punctul nr 4, traiasca paranoia in randul gravidutelor randunici!!
- Mary lou, ecograful nu e cantar, mama, el iti da niste masuratori dupa care se fac estimari ale greutatii. Si apoi conteaza si cum sunteti voi, parintii. Nu m-ar mira ca feciorul Sasha al lui Sovi, mai mic cu peste 3 sapt decat Iulia mea, sa fie deja la masuratori mai lungut de ex, ca are de la cine mosteni lungimea, ea mititica nu...
- Clau, asa-s barbatii, tu esti altfel acu. Ia-l usor dar ferm, si eu am avut cu al meu o discutie indelunga acum vreo 3 zile ca vine tocmai seara, ca dupa ce ca sta peste program la servici se vede zilnic cu prietenii si eu stau cuc si-l astept; cand el, de fapt, se gandeste serios sa-si schimbe locul de munca unde lucrurile se imput si vrea sa-si lase treburile gata la depunerea demisiei iar cu prietenii respectivi discuta de posibile noi joburi, caci evident il streseaza ideea de a nu rezolva asta acum, cand vine bebica si vrem sa ne si mutam. Dar si el mi-a dat dreptate.
sa-ti sterg lacrimioarele.
- Laly, eu am tot plans dupa randunici absente si n-am nominalizat ca sa nu uit, dar vad ca nici asa nu-i bine, apare mania persecutiei la nestrigate...

Si acum despre mine: am vb cu ginecoloaga de scarba de Ureaplasma, a zis sa iau Klacid in loc de Azitro, cand m-am uitat insa pe net n-am vazut lucruri prea "safe" despre Klacid, am dat sfara in tara si totusi si alti ginecologi o recomanda fara frica. Klacid am luat de 2 ori in pneumonii si stiu ca-l tolerez mult mai bine, probl e sa fie bebica bine. Asa ca ma voi trata, dar NICI ca mai recoltez secretie a treia oara!!! Cat despre Barcelona, a recunoscut ca nu o prea incanta ideea, fiind ea mai prapastioasa de fel, dar nici nu zice nu, sa ma duc daca vreau musai, doar daca Doamne fere apare vreo problema atunci in preajma sa renunt. Asa incat, gandind ca e ultima noastra vacanta romantica in 2 pentru mult timp de acum incolo, parca-parca voi zice da...Bubule, au avut si pozele tale o contributie...
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
natynic spune:
Si sa nu o uit pe Kya, ma bucur enorm ca Victoras e bine si ca a ramas Victoras-cel-suparat-pe-ecograf, ca-l deranja de la somnic.
Azi mi-am spionat-o si eu pe Iulia, nici nu mai incape cu totul pe ecograful de inima, dadea din manute si picioruse, s-a si intors putin si N-AM VAZUT NIMIC INTRE PICIOARE (adica nici o putza) si m-am linistit
naty 18+ cu
(Iulia Elena)