Mamici de Martie-Aprilie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
Olgutzika spune:
Mamicel, am promis ca pun aseara, dar asa o lene m-a luat cand am intrat la caldurica si am mancat....de m-am trantit pe canapea si am intepenit la televizor. Incerc in seara asta, sa ma dau si eu mare cu burtzoaia
Pana atunci avem pozele lui Vio
!
Clau, pliiiiiiz nu mai fi necajita! 'Aide, incearca sa te aduni putin putin, si o sa vezi ca atunci cand vei avea capul mai limpede, altfel vei vedea lucrurile. Sigur sotul tau este alaturi de tine, si nu cred ca te va lasa balta tocmai cand vei avea mai multa nevoie de el. Dar priveste partea frumoasa, e un om bun, care va iubeste, si care e la fel de dedicat muncii, cat si familiei. Pe mine m-ar oftica sa nu dea doi bani pe modul in care isi intretine familia! Ok, poate a exagerat acum ca nu ti-a spus, dar cu siguranta nu a vrut sa va faca rau tie si Rebeccutzei! E important ca i-ai spus ce simti, si sigur situatia asta nu se va mai repeta. Tu esti sanatoasa, Razvanel la fel, nu are rost sa te superi tocmai acum, cand bebe are nevoie de tine puternica! Gandeste-te ca sotul tau incearca sa isi rezolve pe cate poate acum din probleme, tocmai pentru ca se apropie nasterea, tocmai pentru ca dupa aia vei avea la fel de mare nevoie de el...Hai, sterge lacramitzele, please
!
Olga
22+ cu
Ioana
Simo27 spune:
CLAU;MIHAELA;ROXDOX;MAMI;ELA;NATY;MIHAELA(mamica de Andrei);OANA,cate un
!
la noi iarasi a nins,dar nu s-a pus nimic pe jos,nici un fulg...desi e tare frig,abia asteptam sa vina iarna!

Roxana,si eu ma gandesc serios sa recoltez ptr bebelusul meu celule stem,dar si ptr David,asa ca am 2 motive sa fac lucrul asta,chiar daca costa ,eu zic ca merita cu varf si indesat!si chiar daca nu as avea nevoie de ele(si sa dea Dumnezeu sa fie asa!!!),as fi linistita ca ptr orice eventualitate as putea salva viata copilasilor mei!
voua vi s-au umflat picioarele?ca le vad pe ale mele mai grasane
Simo,mamica lui David
,
22+ cu 
zozela spune:
Olgutza pacat ca e frig..ca de nu..ii recomandam o plimbare prin parcul "Romanesti"!
Cat despre intalneala-nu stiu ce sa zic..Inca nu stiu exact in ce zi voi veni pt.ca randunoiului meu nu prea pot sa-i fac program cu atata timp inainte
Off mai Clau-nu stiu ce alt sfat sa-ti dau-decat sa vorbesti serios cu el atunci cand se intoarce si sa-i spui tot oful tau..Hai..incearca sa-ti revii acum-de dragul Rebeccai!
Ia-ti ceva bun si incearca sa te linistesti!![]()
Mami sunt intru-totul de acord cu impodobitul bradului!
Operatiunea asta se face in Ajun-clar!
Simo!
Ela..
in 20 sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Roxana Claudia spune:
Clau - au luat-o hormonii razna mama!! Pai cum sa fii singura?? SI sa vrei si nu vei mai fi niciodata!! Acum il ai pe Razvanel. Sotul tau e cu treaba si trebuie sa intelegi. Doar ca ai nevoie macar de o prietena ca sa-ti umpli timpul sau cu care sa ma trancanesti. SI al meu e la fel da incerc sa imi consum energia cu altceva decat suparandu-ma pe el. Tu cat timp mai lucrezi? Nu intri in prenatal?
Simo - sunt destul de nehotarata. Si eu mai am un copil si incerc sa intorc problema pe toate partile si sa procedez cum trebuie. Sambata naste o prietena si-si preleva celule stem. Voi povesti detaliat ce si cum sapt viitoare.
Ioana - tu nu esti mamica: esti mamica-fotomodel!!!? Pai daca fac io o poza la burtoiul meu (ca am luat 10 kile) zici ca voi naste vreo 5 copii.
Roxana
24 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
Olgutzika spune:
Ela, partea proasta, care ma sperie pe mine, este ca va fi atata de mult de haladuit pe acolo, cand nu va mai avea nimeni chef de stat la taclale...Dar poate ne vine pofta de vorbareala dupa ce papam ceva bun, la o carciuma pe care ne-o va recomanda Sovi
!
Olga
22+ cu
Ioana
Lalisca spune:
Bun venit so rely si felicitari pentru burtica.
Sanatate multa la toate burticile fericite si sa o tineti tot asa.Imi place de voi,am citit mesaj voastre dar nu am avut timp prea mult si abia acum am reusit sa ve scriu.
Burtica Lalisca e bine si nu a avut greturi dar acum obosesc repede iar seara sunt cam maraita ........ cum zice sotul meu
+21 fetita a zis doctorul
mami_papatot spune:
da, da, vreau si eu intalneala ... si trancaneala si toate alea ... veau, veau!
pupici si de la mine simo!
acum ma duc sa bag doua referate pentru sorutza (e clasa a12-a si nu-si mai vede capul de treaba si saracutza, abia a indraznit sa ma roage aseara)...pai ce nu fac eu pentru Ciorica mea!
si apoi am primit comanda, cu ceva rugaminti, de la florinel, sa-i fac o musaca ... pe urma trec pe la sorutza cu referatele, e ceva trebusoara ... plus ca nu am carne tocata, deci mai trag si o fuga in corica...
mami_papatot
18+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Clabuc spune:
Buna dimineata Randunici!
N-am mai scris de ceva vreme, dar e numai vina voastra ... mi-a luat 3 zile intregi ca citesc tot ce-ati scris in 5 zile. Uffff! Bine ca am terminat si sunt la zi cu toate noutatile. Mi-a fost tare dor de voi!

Despre mine ce sa va mai spun: Bombonica mea misca din ce in ce mai mult. Am un junghi intercostal (adica asa cred), dar, ma tine de vreo 2-3 saptamani si ma doare din cand in cand. Se poate oare sa fie de la bebelusa mea? Sa impinga ea in ceva pe-acolo si sa ma doara ca un junghi intercostal? Mai are cineva problema asta? Ma doare in partea dreapta, mai sus de stern, intre coaste. Am echo morfo-fetala pe 21, mi se pare o vesnicie pana atunci, trebuie sa am rabdare si sper sa primesc numai vesti bune. Doamne-ajuta! In rest, multa treaba la servici ... cam atat.
Zozela, iti multumesc mult pentru ca nu mai uitat. Esti singura care mi-a simtit lipsa si m-a strigat la apel. Inseamna atat de mult pentru mine. Iti multumesc inca o data!
Sa nu fii suparata in legatura cu medicul, pana la urma e un strain, care poate fi inlocuit foarte usor si poate cu unul mult mai bun. Stii cum e: tot raul spre bine.
Violeta, multumim pentru informatiile despre recoltarea celulelor stem. Am vb si eu cu doctorul meu data trecuta si mi-a spus cam acelasi lucru, ca are un accent puternic comercial, ca, de fapt, gama bolilor pentru care ar avea efect este mult mai restransa decat ce se vehiculeaza in presa, ca el nu stie nici macar un caz care sa-si fi folosit celulele depuse si sa se stie exact toate costurile (transport, costul operatiei ...) si daca a avut succes sau nu. El mi-a spus asa: daca sotia mea ar fi sa nasca acum, eu nu as opta pentru asta. (si, bineinteles nu duce lipsa de bani) Cam asta ar fi ce am aflat eu despre celulele stem, eu inca nu sunt hoatarata ce sa fac, dar, ma gandesc ca doctorul a fost cat se poate de sincer cu mine, nu ar avea nimic de castigat daca nu as vrea sa fac asta; el chiar mi-a spus ca ma va ajuta cu tot ce poate daca ma decid s-o fac, dar si-a spus parerea lui sincera.
Adriuta, esti o scumpa.
Nu cred ca ma voi intoarce acolo ca sa raman, imi doresc tare mult sa mai vizitez New York-ul, ca mi-e tare dor de el. Poate intr-o zi o sa il arat si Clarindei (Bombonica mea); la fel si cu Disney World (Orlando): mi-a placut foarte mult Magic Kingdom si sigur i-ar placea oricarui copil. Pana atunci insa ........
Fetelor, m-ati innebunit cu Craciunul. Ma mir ca nu am pus inca sa ascult colinde; ma tin inca tare. Imi plac atat de mult sarbatorile de iarna, parca suntem cu totii mai buni si mai intelegatori atunci, pacat ca nu ne tine prea mult ...
AAAAAAA, apropo ... se apropie inceputul lui decembrie ... stiti voi: Baby Expo ... intalnirea noastra, a Randunicilor ... sper ca nu aveti de gand sa chiuliti.
Cory, felicitari pentru baietel. Pastreaza aceeasi credinta in Doamne-Doamne si ai sa vezi ce rezultat bun vei avea la amnio. Te admir pentru curajul si puterea de care dai dovada. Avem ce invata de la tine/ 
Va pup mult pe toate: Sovi, Mihutza, Clau, Giani, Naty, Mami (te-am facut albastra pentru ca eu cred ca vei avea baietel), Roxana, Ririan, Olgutza, Lyvy, Ioana, ce mai va pup mult pe toate 
Laly
20+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
Olgutzika spune:
Laly, eu vin MUSAI!!! Sper sa nu ni se intample ce li s-a intamplat zuzelor, cand s-au anuntat toate, dar au venit nici jumatate...Nu ca ar fi vreo suparare, dar eu una chiar as vrea sa va cunosc! Adica vine Ela de la Craiova, si o lasam sa ne scape
?!!
Serios acum, eu propun intalneala la o papa bun undeva si taclale, in timpul lui BE. Eventual ne stabilim punct de intalnire acolo, cu toate ca la ce aglomeratie va fi, sigur ne vom pierde unele de altele...Ce ziceti?
Kya, sap dupa contributiile care se platesc din cei 85%.
Olga
22+ cu
Ioana
Olgutzika spune:
Kya, conform programului nostru de salarii, se retin asa:
1. Somaj: 1%
2. Contributie asigurari sociale: 9.5%
3. Contributie fond sanatate: 6.5%
Olga
22+ cu
Ioana