*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)*(11)
Raspunsuri - Pagina 16
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
e vorba de particular ca la spital e tare greu sa il prinzi si nu poti vb cu el mai mult de 2 min decat daca mori
Sanatate sa avem ca-i mai buna decat toate!
Bine v-am regasit in 2008!
Va doresc un an cat se poate de bun si implinirea tuturor dorintelor!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
claudela spune:
Bine ne-am reintalnit in 2008!Sa speram ca am pasit cu dreptul in Noul An...La noi e o zapada super...de ce ne plangeam ca nu avem, acum e din belsug...
Hai, treziti-va si voi! Cu mai mult elan sa va vad acum...![]()
Luna75 spune:
www.horoscop2008.ro/zodii/horoscop-2008-general" target="_blank">Horoscop 2008
kriss79 spune:
Bine v-am regasit in noul an!! Sa fiti sanatoase si voioase tot anul!!
Irina si claudela tinem pumnii anul asta sa deveniti mamici!!(cine mai vrea galerie sa iasa la iveala!
)
Avem 2 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mathilda spune:
pai kriss si eu as avea nevoie de galerie, ma rog m mult sotul ca tb sa-l conving. dar inca ma refac asa ca poate anul asta sau poate la anul.
la multi ani fetelor si bine ne-am regasit virtual pe 2008
va pup
Luna75 spune:
kriss,cum a petrecut Alessia primul ei revelion?
LoraG76 spune:
Salutare!
Bine v-am regasit in 2008! ![]()
La multi ani si sa aveti un an bun, cu sanatate si cat mai multe impliniri!
Lora, mami de IUSTINA
eva03 spune:
La multi ani!
Va urez sa aveti un an plin de realizari, de bucurii, de dragoste, de fericire.
Pana azi mi-a fost imposibil sa intru pentru ca nu am avut net.
Astazi am iesit cateva minute pe afara cu Claudiu care s-a bucurat enorm de zapada. Urla ca ingheata, dar se arunca in zapada cea mai inalta cu fata in jos. Am incercat sa tragem si saniuta, dar a fost imposibil. De multi ani nu am mai vazut asa troiene in capitala.
Sora mea a nascut cu Girolteanu la Caritas si a fost multumita. A avut o nastere precipitata deoarece a avut placenta praevia. Aceeasi doctorita a supragheat-o si in timpul sarcinii si nu a cotizat prea tare.
O seara buna!
kriss79 spune:
salutare
Luna, Alessia a dormit la cumpana dintre ani
a fost tare agitata pe 31 dec si pe la 8 si ceva a adormit in sfarsit si s-a trezit pe la 6 si un pic..la anul cred ca nu il va mai petrece dormind..
Mathilda, tu cati copilasi ai? 1 sau 2? atunci iti tin si tie pumnii si sa fie cu noroc anul asta!
Avem 2 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Luna75 spune:
kriss,cumintica Alessia
pe 31 dec faceam o retrospectiva(exercitiu de memorie) a ultimelor 10 revelioane - 9 mi-au intrat perfect dar cel in care s-a nascut fetita mea a ramas intr-o ceata totala - sigur ca nu am fost plecati nicaieri - ea avea doar 3 luni insa primele 4-6 luni am fost zombie -ea nu dormea noaptea mai deloc,era plangacioasa/rasfatata/nu-i placea sa stea in patut - dar daca o tineam in brate sau o leganam dormea bine mersi ore intregi
Eva/Lorabine ati revenit! si toate cele bune in noul an